Naravno druze, hvala shto se interesujesh...sve je u najboljem redu (da kucnem u drvo)! Kako si ti?
U velikoj frci sam bio oko posla ovih dana pa nisam imao mnogo vremena da se javljam...svracao sam chisto povremeno da bacim pogled na deshavanja na 4umu...a iskren da budem nije mi se neshto narochito ni piskaralo,jbg ne znam zashto...lenjost verovatno, ko ce ga znati...

Inache sve je ok, normalaan zivot teche(hvala bogu)...profurao sam sa jednom devojkom pre 15ak dana (mada znamo se duze od toga jer je bilo druzenja i muvanja i pre i mogu vam reci da mi je mnog dobro sa njom.Jedini problem mi je shto imam zent da ne sazna neshto oko sranja u kojim sam bio pre nego shto se odluchim reci joj za sve to, a planiram to da uradim u skorije vreme jer mi se devojka prilichno svidela i ne bih kasnije takvo neshto da mi napravi komplikacije vec bih odmah raschistio te stvari...a ne da od drugih "zlih jezika" saznaje kojeshta).
I tako to...1/4 dana provodim na poslu, 1/4 sa ortacima u kaficu gde se obichno sqpljamo i 1/4 sa devojkom...a 1/4 odspavam...sve u svemu, ne mogu vam opisati koliko me sada sve to ispunjava...definitivno nemam rechi da to opishem...zivot ejjjjjj!!! naravno, nije sad bash sve med i mleko ali uchim se polako da se izborim sa problemima i razocharenjima kojih uvek ima...navikavam se polako ali sigurno, a i bilo je vreme da pochnem...mada znam da josh mnogo imam da radim na sebi...u chemu cu istrajati i uspeti, nadam se!
Trebalo bi sledece nedelje da pochnem da se vidjam sa privatnim terapeutom iz prostog razloga shto ova sadashnja dr. kod koje sam se lechio nema toliko vremena ni paznje (jbg, mnogo pacijenata pa se zena ponekad izgubi da ne zna o chemu smo prichali)...vidi se da ne zna gde joj je dupe a gde glava od posla...tako da mislim da bi bilo bolje da idem na psyterapiju kod nekoga ko ipak moze u potpunosti da se posveti mom sluchaju...naravno da doktorci kod koje sam do sada ishao ne zameram nishta ali jednostavno mislim da zena ne moze fizichki a ni psihichki da isprati svakoga od pacijenata, a samim tim ni mene...zbog chega mi je iskreno krivo ali u svakom sluchaju toj doktorci dugujem mnogooooo, ali bash mnogo...jer znam da je maximalno posvetila paznju mom sluchaju kada sam joj se javio prvi put i da je stvarno dala sve od sebe (koliko je mogla, naravno) da mi pomogne u lechenju...
Zaboleshe me prsti od kucanja, mislim da je dosta za sada...pisacu josh...
Budite mi pozdravljeni, voli vas sve HELL!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...