za kaj si plačipičkast bobhisattvo?
budimo ljudi, iako smo srbi.
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Jadan si.Sad ce doci Demijan da ti da terapiju iza usiju za spavaje pa lepo u krevetic a tamo te ja cekam.Srbine.yasujirozu wrote:za kaj si plačipičkast bobhisattvo?
budimo ljudi, iako smo srbi.
-
Boban wrote: Deeemijaaaaneeeeee!!!!
?Demijan
nije ni važno, nego nauči više, nisi retard: abortus je ženin izbor; istopolni parovi trebaju usvajat djecu; antiteizam je čovjekovo pravo; fašizam je zlo; marx je danas značajniji nego ikad; ljubitelji nacije su govna; narkomanija je kronična boljest.
ahahahahhaaha, jeeeeeeesyasujirozu wrote:ljubitelji nacije su govna
Tjeram mušicu sa ekrana, strelicom od miša. Eto kako se osjećam. A ona ne doživljava.
ignorance is bliss!
'alo bre kud' ti ode?!?Na cemu si ti?Kakav Ateizam,pedersko usvajanje dece,abortus,fasizam,marx imaju veze sa salom da cu zvati Demijana da te prevaspita?Lozis mene da se zalazem za neka prava koja crkva propagira?Halo retardu shvati jednu stvar nemam veze sa nikakvom crkvom i moja ubedjenja su moja ubedjenja i od toga pola sto si napisao slazem se sa tim.Ti si covek zvani predrasuda.Ti si bez razloga napisao citat pokojnog patrijarha Pavla koji je rekao pri jednom divljanju huligana u Beogradu koji glasi"Budimo ljudi iako smo Srbi" sta si sa tim mislio i zbog cega si to napisao to samo ti znas i to nema nikakve veze jer sam ja prethodno samo iz sale pozvao Demijana da te prevaspita za laku noc.Sam si gadjao u taj neki svoj iskrivljeni svet pun predrasuda.Jadan si matori menjaj terapiju ako ne pijes nista vreme je da pocnes jer nisi nornalan ni malo.Spominjes citate nekih ljudi i neke stvari za koje se neke skupine zalazu sa kojima prvenstveno ja nemam nikakve veze pa ni to o cemu smo poceli pisati.A sad odjebi u sirokim skokovima.yasujirozu wrote:Boban wrote: Deeemijaaaaneeeeee!!!!?Demijan
nije ni važno, nego nauči više, nisi retard: abortus je ženin izbor; istopolni parovi trebaju usvajat djecu; antiteizam je čovjekovo pravo; fašizam je zlo; marx je danas značajniji nego ikad; ljubitelji nacije su govna; narkomanija je kronična boljest.
Dosta flejmanja vas dvojica. Sala ili ne, pretjeraste. Obojica.
pjan sam i cini se da logorske vatre u daljini gore...
ma pjan ono pravo, pjan....ne prekidam maraton. samo rokaj...
ma pjan ono pravo, pjan....ne prekidam maraton. samo rokaj...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
-
krišćanski velemoža, malo posrnuo:
http://www.telegraf.rs/vesti/291386-sok ... -ima-drogu
Strasno!yasujirozu wrote:krišćanski velemoža, malo posrnuo:
Tuziti i crkvu i drzavu koji su dozvolili da on vodi taj Centar!