Ne mora,tamo se ništa "ne mora" ali ce se uvijek pomoci ubogima i krotkima ,sve za ljubav bož...demijan wrote:E da sada sam se setio da su mi prali ves u reto centru a to mi je mnogo smetalo sto sam morao da se povinujem oko toga.Znam da tako mora tamo ali mi je smetalo sta cu...Nisu ni svi narkomani isti valjda...
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
ignorance is bliss!
grrrrr, opet ti...ivica wrote:Ne mora,tamo se ništa "ne mora" ali ce se uvijek pomoci ubogima i krotkima ,sve za ljubav bož...demijan wrote:E da sada sam se setio da su mi prali ves u reto centru a to mi je mnogo smetalo sto sam morao da se povinujem oko toga.Znam da tako mora tamo ali mi je smetalo sta cu...Nisu ni svi narkomani isti valjda...
Lose se osecam.
Sinoc mi se ubio stric. Mnogo sam ga voleo. Ne znam zasto je to uradio, i malo sam danas bio i ljut na njega, a pre toga pomolio sam se za njegovu dusu, da see Gospod smiluje i primi ga k'Sebi...
Sinoc mi se ubio stric. Mnogo sam ga voleo. Ne znam zasto je to uradio, i malo sam danas bio i ljut na njega, a pre toga pomolio sam se za njegovu dusu, da see Gospod smiluje i primi ga k'Sebi...

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
aj na fb
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Žao mi jewinston85 wrote:Lose se osecam.

hvala vam na podrsci, stari drugari...
glupo ovo ovako zvuci preko foruma, ali zaista mi znaci. A bio je on tako dobar covek ljudi, retko dobar covek...
Danas sahrana...
e, moj cica...sta uradi.....
glupo ovo ovako zvuci preko foruma, ali zaista mi znaci. A bio je on tako dobar covek ljudi, retko dobar covek...
Danas sahrana...
e, moj cica...sta uradi.....
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Ne znam.Kada ti pruze ruku i zele da ti pomognu ja to cenim i postujem.Njihov nacin,njihovo ali postujem to...Odes kod nekog u goste ko ti iznese hranu na sto ne kritikujes ga zato sto ne volis boju njegovih zavesa ili tepiha.Isto tako i potpuno razumem zasto se nesto radi i kako.Jednostavno njihov nacin a zamisli sta bi bilo kada bi svako mogao da radi sta hoce?Ispao bi cirkus...ivica wrote:Ne mora,tamo se ništa "ne mora" ali ce se uvijek pomoci ubogima i krotkima ,sve za ljubav bož...demijan wrote:E da sada sam se setio da su mi prali ves u reto centru a to mi je mnogo smetalo sto sam morao da se povinujem oko toga.Znam da tako mora tamo ali mi je smetalo sta cu...Nisu ni svi narkomani isti valjda...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Nemoj bit plitak, brate nemoj gledat stvari samo površno. Uhvati malo vremena za moj savjet.
F. Nietzche je u "antikristu" u detalje objasnio i zlobne i podmukle motive "dobrih dijela" i požrtvovnih stvari od strane kršćansko vjerskih sekt... skupina eto.
Ne kaže li se "put do pakla popločan je dobrim namjerama"?
C.G. Jung je još bolje objasnio u svojoj "neotkriveno jastvo" koliko si slab da se odupreš baš takvim skupinama koje iskorištavaju tvoj jad i tvoju slabost upotrebljavaju kao oruđe kojim manipuliraju tvojim potencijalom i koriste ga za vlastite ciljeve.
To su ti kratke knjigice, zapravo dva mala singla, daj nabavi to negdje , u tiskanom formatu pa legni naveče u krevet pa pročitaj, to moš riješit za 3-4 dana ako pomalo čitaš. Čitaj sve,slušaj sve jebeš bibliju, to je knjiga kao o ove dvi nije jedina na svijetu.
F. Nietzche je u "antikristu" u detalje objasnio i zlobne i podmukle motive "dobrih dijela" i požrtvovnih stvari od strane kršćansko vjerskih sekt... skupina eto.
Ne kaže li se "put do pakla popločan je dobrim namjerama"?

C.G. Jung je još bolje objasnio u svojoj "neotkriveno jastvo" koliko si slab da se odupreš baš takvim skupinama koje iskorištavaju tvoj jad i tvoju slabost upotrebljavaju kao oruđe kojim manipuliraju tvojim potencijalom i koriste ga za vlastite ciljeve.
To su ti kratke knjigice, zapravo dva mala singla, daj nabavi to negdje , u tiskanom formatu pa legni naveče u krevet pa pročitaj, to moš riješit za 3-4 dana ako pomalo čitaš. Čitaj sve,slušaj sve jebeš bibliju, to je knjiga kao o ove dvi nije jedina na svijetu.
ignorance is bliss!
Još jedna opomena Ivice i zbog ovog ćeš biti banovan...ivica wrote:e jebeš bibliju, to je knjiga kao o ove dvi nije jedina na svijetu.
Ako tebi Biblija i Kur'an ništa ne znače, ima ljudi kojima znače i koji ih smatraju Svetim knjigama, pa de se malo iskontroliši.
A mogla bi i ti biti malo banovana... šta je ovo religijski forum?