CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
- preispitivac
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Vuče, Vuče, dobar provod na moru... zavidim tiVuk wrote:Do jaja![]()
Svima nam je život kurva, neki je samo bolje iskoristimo 8)

A s gore citiranim se baš i ne bih složila. Život nam je ono što mi napravimo od njega... A ti si dokaz toga...

Djeste raja?
Sta mai???
Najveci pozdrav za sve forumaas!!! Posebno budnu moderatoricu Salenu...
Uzgred, imas li fildzan viska?
Sta mai???

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Pozdrav winswinston85 wrote:Djeste raja?
Sta mai???

A fildzan uvijek ima za raju

Osecam se kao bubreg u loju 

Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Evo kuliram sa curom. Lepo nam je.
Moj stari problem sa alkoholom i dalje traje ali je slabijeg intenziteta. To su neke novine.
Sta ima kod tebe Sanela? Osim sto sljakaas i vjerujem boris se sa ovom sparincugom i toplotom. =)
Lepo je. Bas je lepo...
Pozdrav za raju sa foruma, dobra stara raja!!! Zivi bili!
Moj stari problem sa alkoholom i dalje traje ali je slabijeg intenziteta. To su neke novine.
Sta ima kod tebe Sanela? Osim sto sljakaas i vjerujem boris se sa ovom sparincugom i toplotom. =)
Lepo je. Bas je lepo...

Pozdrav za raju sa foruma, dobra stara raja!!! Zivi bili!
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Trenutno se osjećam eventualno.............
Nema me na forumu 100 godina. Pozdrav raji..........
Selem alejkum braćo narkomani ( rečenica nekog vehabije kad su ga doveli na detoks ).......JAKA MI JE SKROZ, tako da selam alejkum braćo narkomani.........konobar daj 6 pivi i 5 votaka.......
Nema me na forumu 100 godina. Pozdrav raji..........
Selem alejkum braćo narkomani ( rečenica nekog vehabije kad su ga doveli na detoks ).......JAKA MI JE SKROZ, tako da selam alejkum braćo narkomani.........konobar daj 6 pivi i 5 votaka.......
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Zamisli lika?! hahahahahahananii wrote:
Selem alejkum braćo narkomani ( rečenica nekog vehabije kad su ga doveli na detoks ).......JAKA MI JE SKROZ, ..
kako se trenutno osecate
Osecam se divno,cisto,okupano ma ekstra
Predivan dan,lepo vreme,verovatno cu narednih nekoliko dana spavati na nekoj klupici u parku posto me progone neke budale iz komsiluka celo jutro :axe:
Ehh mislio sam da je inkvizicija ukinuta ali vidis prost narod jos uvek ima zarku zelju da spaljuje i muci nesrecnike kao ja i da ih optuzuje za svo zlo ovog sveta zbog najobicnijih sitnica i gluposti na koje bi se normalan covek malo nasmejao i krenuo dalje jer zdravlje je najbitnije a te sitnice i mali baksuzi su prolazni
Dobro je inace sto ne pada kisa vise i sto meteorolozi najavljuju lepo vreme jer zaista bih se glupo osecao da spavam u predivnoj prirodi u parku ovako lako obucen po pljusku.
Isto tako se nadam da ce se strasti smiriti i da ce pojedinci ukapirati da su vulgarnosti odavno prevazidjene i da nije lepo psovati ljude tek tako
Ehhh lakse je imati bunar u zgradi nego one proklete cevi,skalamerije i svasta nesto.U bunaru barem nema cevi koje mogu da puknu...

Osecam se divno,cisto,okupano ma ekstra

Ehh mislio sam da je inkvizicija ukinuta ali vidis prost narod jos uvek ima zarku zelju da spaljuje i muci nesrecnike kao ja i da ih optuzuje za svo zlo ovog sveta zbog najobicnijih sitnica i gluposti na koje bi se normalan covek malo nasmejao i krenuo dalje jer zdravlje je najbitnije a te sitnice i mali baksuzi su prolazni

Dobro je inace sto ne pada kisa vise i sto meteorolozi najavljuju lepo vreme jer zaista bih se glupo osecao da spavam u predivnoj prirodi u parku ovako lako obucen po pljusku.
Isto tako se nadam da ce se strasti smiriti i da ce pojedinci ukapirati da su vulgarnosti odavno prevazidjene i da nije lepo psovati ljude tek tako

Ehhh lakse je imati bunar u zgradi nego one proklete cevi,skalamerije i svasta nesto.U bunaru barem nema cevi koje mogu da puknu...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
-
bezanija u sumu (citaj: park) zbog naprslih cevi i sljedstvene poplave? malko drasticno al' ti najbolje znas. preporucujem kalemegdan, a od novina za prekrivku, politika mi se dojmi kao najbolji viseslojni insulator spram jos uvijek hladnih noci - zuti tisak a la kurir, alo i ini, nekako je tanak i nezadovoljavajuc.
best of luck young(ish) padawan

best of luck young(ish) padawan