SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by StopBup »

Ausername wrote: Wed Jul 07, 2021 6:35 pm A @Stop je sova, jer radiš noću?
(Malo sam se opustio)
Više zbog mudrosti... Hehe. 8-)

Mada sam u zadnje vreme noćna ptica...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ausername

Post by Ausername »

StopBup wrote: Wed Jul 07, 2021 7:04 pm
Ausername wrote: Wed Jul 07, 2021 6:35 pm A @Stop je sova, jer radiš noću?
(Malo sam se opustio)
Više zbog mudrosti... Hehe. 8-)

Mada sam u zadnje vreme noćna ptica...
Skromno haha
J. Dučić beše to rekao? (Tvoj potpis)

Moj potpis ja potpisujem haha
Iz filma "Pirati sa Kariba". Poslednje mesto gde bih očekivao citat po kom ću se voditi.
Svi imamo svojih problema, gledamo opet, imaju ih i drugi.
Zaista je tačno ovo da praktično objektivno nema "malih i velikih problema" već je sve do našeg stava.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

napisah na drugom topiku, kak je ovdje, sve suprotnost nazivu teme, al ok - pročitao sam do kraja, i smirili ste se/ne obuzima me više susramlje (transfer blama, za SRB forumaše), čitajuć dječije kurcometrije, koje prijethode ovoj stranici :mrgreen:

osim nedostatka akaše, koja me dojmila kao živopisan čovjek
Ausername

Post by Ausername »

yasujirozu wrote: Thu Jul 08, 2021 2:24 am napisah na drugom topiku, kak je ovdje, sve suprotnost nazivu teme, al ok - pročitao sam do kraja, i smirili ste se/ne obuzima me više susramlje (transfer blama, za SRB forumaše), čitajuć dječije kurcometrije, koje prijethode ovoj stranici :mrgreen:

osim nedostatka akaše, koja me dojmila kao živopisan čovjek
Ja ne mogu toliko da iščitavam, svaka čast. Vidim napisao si posle 2h ujutru, ni ja nisam spavao tako otprilike, do 3h. Verovatno zbog vrućine.

I meni se Akaša sviđa.

Izgleda da je ovaj forum mnogo obimniji nego što sam mislio (mislio sam da ima jedna do 3 aktivne teme i da je to to. Sad pogledam ti si se učlanio 2009.)

Ja sam se "zalepio" bio za Jurketa i samo sam njega i Ličanina čitao pre nego što sam se učlanio. Pogledaću i druge ljude, teme i pisanja AKO nađem vremena. (Zloupotreba službenog položaja kad sam na poslu, a nemam posla- šalim se. Kad imam vremena tu sam. Mada mi nekad dođe da mi se ni sa kim ne komunicira.)
StopBup

Post by StopBup »

Danas pocinje Exit. Je l' ide neko?

Ja vala ne. Necu ici ni na aftere...

Ja mislim da bih mogao strejt, ali necu da se zajebavam... Ono kao "mogao bih jedan ekser", gde je jedan, tu je jos jedan, a posle zna se, mogao bih se i spustiti "samo danas"... Tako da nista od Exita... Necu da se kurcim, pa da se sjebem i ispadnem konjina, blago receno. :)

Moram ovo sto sam zapoceo da isterem do kraja, hocu da budem potpuno slobodan, normalan covek, bice vremena za provode, a sad sem kvalitetene apstinencije, i posao, mi je prioritet...

Kako ste ljudi? ;)
Masterblaster

Post by Masterblaster »

:)
Last edited by Masterblaster on Thu Jul 08, 2021 5:20 pm, edited 1 time in total.
Ausername

Post by Ausername »

StopBup wrote: Thu Jul 08, 2021 3:59 pm Danas pocinje Exit. Je l' ide neko?

Ja vala ne. Necu ici ni na aftere...

Ja mislim da bih mogao strejt, ali necu da se zajebavam... Ono kao "mogao bih jedan ekser", gde je jedan, tu je jos jedan, a posle zna se, mogao bih se i spustiti "samo danas"... Tako da nista od Exita... Necu da se kurcim, pa da se sjebem i ispadnem konjina, blago receno. :)

Moram ovo sto sam zapoceo da isterem do kraja, hocu da budem potpuno slobodan, normalan covek, bice vremena za provode, a sad sem kvalitetene apstinencije, i posao, mi je prioritet...

Kako ste ljudi? ;)
Mene ne muči TO, mene muči što sam svestan da imam 31 godinu i da mi tamo više nije mesto.
Ausername

Post by Ausername »

Upravo sam shvatio da mi se uopšte ne ide.
Ne zbog 31 godinu, da naglasim, to je ok, mada je danas sve ok, a poslednje što me muči je "šta će drugi misliti".

Ja ne želim da se guram tamo među decom. Što je rekla Akkasha "ne mogu se ja više vucarat' u ovim godinama".

Osećam se zrelo, ne "matoro". Stope, ne bih ti bio u koži ako se ti ne osećaš zrelo za svoje godine, ako se i dalje osećaš i želiš iste stvari kao i pre deceniju. (NE započinjem raspravu).
Samo sam rekao svoje viđenje. Svestan sam da loše pišem pa me možda neko shvati pogrešno ali trudim se.
StopBup

Post by StopBup »

Ausername wrote: Thu Jul 08, 2021 8:40 pm Upravo sam shvatio da mi se uopšte ne ide.
Ne zbog 31 godinu, da naglasim, to je ok, mada je danas sve ok, a poslednje što me muči je "šta će drugi misliti".

Ja ne želim da se guram tamo među decom. Što je rekla Akkasha "ne mogu se ja više vucarat' u ovim godinama".

Osećam se zrelo, ne "matoro". Stope, ne bih ti bio u koži ako se ti ne osećaš zrelo za svoje godine, ako se i dalje osećaš i želiš iste stvari kao i pre deceniju. (NE započinjem raspravu).
Samo sam rekao svoje viđenje. Svestan sam da loše pišem pa me možda neko shvati pogrešno ali trudim se.
Idu na Exit i mnogo stariji ljudi od mene, nije u tome fora. Eto otišao bih na nastup Elke Kleina i Borisa Brejche najradije, volim tu mjuzu, ali neću ići em zbog pritiska sa poslom, em da se ne bih "slučajno" nagudrao.
Još sam relativno svež...
Vozi ta muzika mene do jaja kad sam čist, ali neću da idem među 25-30.000 nagudranih ljudi...
Ausername

Post by Ausername »

StopBup wrote: Thu Jul 08, 2021 10:20 pm
Ausername wrote: Thu Jul 08, 2021 8:40 pm Upravo sam shvatio da mi se uopšte ne ide.

Idu na Exit i mnogo stariji ljudi od mene, nije u tome fora. Eto otišao bih na nastup Elke Kleina i Borisa Brejche najradije, volim tu mjuzu, ali neću ići em zbog pritiska sa poslom, em da se ne bih "slučajno" nagudrao.
Još sam relativno svež...
Vozi ta muzika mene do jaja kad sam čist, ali neću da idem među 25-30.000 nagudranih ljudi...
Izvini, ne razumem da imaš iste želje recimo 20 godina.
Prosto ne razumem.
Možda zato što sam ja pre za svirku nego za rejv. Poznajem likove "84-to i nijedan EXIT ne propuštaju, jednostavno kao i ti vole tu muziku.
Samo što se ja osećam odgovornim prema sebi, meni moje godine otvaraju oči. Sad ili nikad. Dosta sam bio svuda i nadrogirani, jednostavno kao što je patrijarh Pavle rekao:
"Ko neće da se smiri sam, smiriće ga život. A život nema tako prijatne metode."
Pa, da se smirim. "Dok nisam osetio rešetke".
Post Reply