Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
IZA wrote:Zamisli kada bi svaki narkoman imao prijatelja koji ga ne bi ostavljao na miru 24 sata dnevno ..koji bi bio uz njega uvek...Ali nema takvih prijatelja ...Kada postanesh narkoman svi odlaze kao da se plashe da ce se zaraziti tom boleshcu...
Da jos nam i to treba preko svih problema, da ti neko 24h dnevno zvoca nad glavom. Sam sebe ne mogu da trpim a kamoli nekog drugog.
I od meditiranja se moze stvoriti zavisnost, mada, podrzavam sve sto nekom moze da pomogne.
I mozda si u pravu Zvrky ...Zayebano je to do daske...
nego:
Ishla sam na Infected.M
U Knezu smo naishli na mladu trudnicu koja nam je trazila pare za gudru..
Ej skroz sam se smorila...Niti da joj dash niti da joj ne dash pare...
Stigla sam na zurku ...Bilo je mnoogo ljudi...Ne znam tachan podatak ali po slodonoj proceni oko 3000 ljudi..Jebote svi su bili drogirani...Osim mozda nekolicine...
Shokirala sam se ...Smorila i shvatila da mi tu nije mesto...Iako slusham trance 10 god. necu vishe ici na zurke...
+trudnica...
I onda se neko pametan nadje da pita mene koji je moj motiv za ostanak na ovom forumu...
Ne znam koliko su ovde dobrodoshli strejteri... Ali ja se molim da ih svakim danom bude sve vishe...
Last edited by Sonja on Wed Jun 20, 2007 10:39 am, edited 1 time in total.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Mark_Renton wrote:Da jos nam i to treba preko svih problema, da ti neko 24h dnevno zvoca nad glavom. Sam sebe ne mogu da trpim a kamoli nekog drugog.
:smt082
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
IZA wrote:Meditacija ne nachin ili most da stupish u kontakt sa sobom..
Ja mislim da je to mnogo dobra stvar. Moja mama ide na jogu vec 15 godina i veoma joj je pomogla da neke stvari lakse podnese i trezvenije. Smrt roditelja i muza (mog oca) u roku od 5 godina, moje priznanje da se drogiram deset godina, ponavljanje godine moga brata.....
I sva sranja koja u ovoj zemlji idu uz sve to od gole egzistencije itd...
Ali ona je cesto nasmejana, komunikativna, vedra duhom, vitalna, bas mislim da je spasila i pomogla joj , najvise mentalno naravno. Ona i sama kaze da nije bilo joge da bi prsla.....
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...