Zna on to i sam Ana ne sumnjam ja to, a i razumem ga. Čitajući njegove postove prosto osecam da se poigrava time sto se pojavljuje na mestima za koje ima vezana secanja i osecanja vezana za problem. Treba se nekada suočiti, ali ako si rovit pitanje je kako ce se to završiti.
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Jurke, pa ne znam bas da li treba da se suoci sa mestima ili sa sobom..
Suocavati se sa mestima - znaci otprilike dokazivati sebi koliko si ti jak,sto i nije realna slika o tome,pa i da zaredjas apsolutno str, a tek ovako kako on pominje..
On pravi razliku popio 4 ili 8 piva, takvu istu razliku pravi izmedju 2 dima trave ili celog dzointa..
Sto bi bilo potpuno isto,kao sad da mi kazemo uzeli smo 2,5g, a nismo 5 ili uzeli smo 1mg bupa,a nismo 2 (ukoliko smo str) ,zvuci potpuno isto,supstance ne diktiraju nista, cinjenica je sta pokusavamo da kazemo i sta se krije iza toga..
Suocavati se sa mestima - znaci otprilike dokazivati sebi koliko si ti jak,sto i nije realna slika o tome,pa i da zaredjas apsolutno str, a tek ovako kako on pominje..
On pravi razliku popio 4 ili 8 piva, takvu istu razliku pravi izmedju 2 dima trave ili celog dzointa..
Sto bi bilo potpuno isto,kao sad da mi kazemo uzeli smo 2,5g, a nismo 5 ili uzeli smo 1mg bupa,a nismo 2 (ukoliko smo str) ,zvuci potpuno isto,supstance ne diktiraju nista, cinjenica je sta pokusavamo da kazemo i sta se krije iza toga..
Upravo to ja i zelim reci. Nego ne zelim da me shvati pogrešno. Nisi strejt sve dok sa sobom rasčistiš načisto neke stvari. Recimo ja sam shvatio da mi alkohol škodi jako. U tom smislu da ako se zavozam njime lako nastavim sa bilo čime drugim sto mi je pri ruci, a škodi mi i sve ostalo i to sve više...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Mogao sam da pojedem ekser, bilo ih je koliko hoces, spid da ni ne pominjem, ali ja sam to prerastao, to ne dolazi u obzir, ne bih uzeo ni da brat nije bio sa mnom. Ovaj deran je prerastao te decje bolesti. 

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ma obaras SB,kao da citam Norisa Caka
a ne apstinenta..
Ajd dobro,da ti ne solimo pamet vise ,drz se njive!
Jurke, sta si ti poradio sa dozama?

Ajd dobro,da ti ne solimo pamet vise ,drz se njive!
Jurke, sta si ti poradio sa dozama?
Samo da me teta Sanela ne izgrdi..
Vidji... ti je i ja se ne mozemo poredit sa Jurketom Anom i ostalima. Prosto ljudi imaju stazaa i to je vec druga prica.
Ja i dan dana jednom u mjesec dana ili dva, sve zavisi povucem koji dim, i super mi pane!! Za razliku od prije sad znam da fino provalim tu travu. I ne vidim nista lose u tome. Ja to odradim doma, sa poznatom ekipom... i tako

Tako da ovo tvoje putesestvije meni i nisu strasno... sta znam.
Yasu je bio napisao strasan post pa ga izbrisao( iz njemu znanih razloga) u sad te preimenovao i SS ( stop strejter)

Sta je otprilike napisao, zivo me zanima, je l' se secas otprilike?Ninocka wrote: ↑Wed Jul 10, 2019 1:22 pmSamo da me teta Sanela ne izgrdi..
Vidji... ti je i ja se ne mozemo poredit sa Jurketom Anom i ostalima. Prosto ljudi imaju stazaa i to je vec druga prica.
Ja i dan dana jednom u mjesec dana ili dva, sve zavisi povucem koji dim, i super mi pane!! Za razliku od prije sad znam da fino provalim tu travu. I ne vidim nista lose u tome. Ja to odradim doma, sa poznatom ekipom... i tako![]()
Tako da ovo tvoje putesestvije meni i nisu strasno... sta znam.
Yasu je bio napisao strasan post pa ga izbrisao( iz njemu znanih razloga) u sad te preimenovao i SS ( stop strejter)![]()

Videh i ja taj post, nije mu nista strasno rekao,vec je rekao na osnovu onoga sto je SB pisao o str. zivotu i na osnovu stavova i ideja koje variraju konstantno na cijem kraju je SB strejt covek..
A pesma je remek delo
mada mi se vise svidja originalna verzija,ova je nekako u pd fazonu..
A pesma je remek delo

A sta ima kod vas, kako napredujete? Evo mene i motike, opet se druzimo, hahajajahaha. 

Uzeh danas o,4.. i ceo dan mi je apsolutno ok,jos sam ga uzela bas rano jutros..Videcu kako ce mi ici, pa cu proceniti, ali sam namestila bas za vikend da iskuliram bez posla
pa ako nesto bude,bice tad