Mićo moj, pa ti si zaboravio sta znači biti strejt.
Moderator: sanela
Mićo moj, pa ti si zaboravio sta znači biti strejt.
Strejt sam mesec i po dana. Tako cu i ostati, a ovo jedno pivo i dva dima vutre se ne racunaju.
Ne računamo mi nista, znam ja to, al onaj mali sto rovari udara recke. Čuvaj se bratelo i zajebi i vutru i pivo dok ne budeš mesecima i godinama strejt i siguran u sebe.
Da, znam... Onako bez mozga samo se zaletiš i gotovo, a posle lupaš glavu i kaješ se jer nije vredno.xxxana wrote: ↑Tue Jul 09, 2019 8:29 pm Ma SB najvrednije dete sela!!
Na afteru je bilo vrh strejt,na travi i pivu![]()
Citala sam te sta si pisao, samo travu nisi pominjao,vec pivo,mislio si to da sakrijes od nas![]()
Jurke, ne znam sta da ti kazem,sutra ce te jebati krivica i znas kako to dalje ide obicno ,vidi da se vratis na o,7 i sredi se malo u glavi prvo,u suprotnom ces stalno varirati,razumem te,prolazila sam i ja te faze nekad i sve je to u glavi,
medjutim, sad mi nije strasno,ali sam poprilicno dugo pre skidanja razmisljala o problemu.. Naidje i meni faza,ali uspem da se izborim,malo razmislim, ranije u delicu sekunde sve unistim..
Ma jok, ta dva dima sam se tek setio pre nekih sat i po...xxxana wrote: ↑Tue Jul 09, 2019 8:29 pm Ma SB najvrednije dete sela!!
Na afteru je bilo vrh strejt,na travi i pivu![]()
Citala sam te sta si pisao, samo travu nisi pominjao,vec pivo,mislio si to da sakrijes od nas![]()
Jurke, ne znam sta da ti kazem,sutra ce te jebati krivica i znas kako to dalje ide obicno ,vidi da se vratis na o,7 i sredi se malo u glavi prvo,u suprotnom ces stalno varirati,razumem te,prolazila sam i ja te faze nekad i sve je to u glavi,
medjutim, sad mi nije strasno,ali sam poprilicno dugo pre skidanja razmisljala o problemu.. Naidje i meni faza,ali uspem da se izborim,malo razmislim, ranije u delicu sekunde sve unistim..
Hvala bro! Naravno da cu da se pazim! Mada ja imam tu srecu da nisam imao problem sa dopom...
Nije brate poenta u tome dal si ili nisi bio na dopu. Poenta je da ako na takvim mestima se opustas, tipa pivo, pa ono daj i dva tri dima vutre... Neko tamo razvuče lajnu spida, ovoga onoga... Zgutaju se neki "zardjali"... Psiha je čudo i u tim situacija, a naročito pod dejstvom alkohola čoveku često popuste kočnice, a onda bude to veče recimo spida malo, pa se sutra popravi, popravim... I onda ne dao bog se nečime spuštaš i onda sve do djavola. Ne kažem da su tvoje kočnice labave, vec da je to neki šablon koji se ponavlja i koji sigurno vodi u recidiv. Ja te pratim sta pišeš od početka i radujem se tvojem uspehu, ali isto tako i ja prolazim i prolazio sam sve to zato ti i "solim" pamet.StopBup wrote: ↑Tue Jul 09, 2019 9:06 pmHvala bro! Naravno da cu da se pazim! Mada ja imam tu srecu da nisam imao problem sa dopom...