Ona se meni prva obratila na neprimeren način... Da, možda bih bio pametniji da nisam reagovao, ali eto jesam... I ja sam lepo rekao da mi je jasno da onakvo pisanje nema više smisla, i da to neću više raditi, a ona me je nazvala lažovom... Eto, nisam joj ostao dužan, mada možda sam i mogao, ali sad je gotovo...
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Da, još ovo, Xxxana kad je bila letos u prvih 10 dana čistoće, ja sam je bodrio iz sve snage, i dosta dugo posle toga, a ona mene u mom kritičnom periodu, kad se jedva sastavljam naziva lažovom, ma neka, baš me briga, bar sad vidiš ko je kakav...
-
Ovdje je sad esbe dosla tvoja nemoc, neznanje, bezizlaznost i ocaj do izrazaja. Poceo si svaki savjet i krtiku prema tebe shvacati kao napad na tebe. Gledaj, neda mi se ovo tebi pisati al ajd nateracu se jer mozda ti pomogne shvatiti da si u teskom kurcu. Moras se zapitati iskreno sta si ti to promijenija na sebi u godinu dana od kako " apstiniras"? DAJ si truda sve svoje postove procitati. Svaki do jednog su isti. Ako se u godinu dana nisi pomaka sa mrtve tocke kako to sad mislis od jednom promijeniti? Znas li ti mali ljigavce kad tako moram da se izrazim( da sam tu kod tebe tako bi te nasamaro i nabio nogom u guzicu i ponizia te pred cilim selom i novim sadom) koliko ljudi vanka, po komunama, po psihijatrijama, do doma i po ulici ulazu truda i muke da se ostave dopa ili neceg. Osobno, godinu dana se koprcam sa samim sobom. Jebem sam sebi sve po spisku, urlam, galamim, grizem se u sebi trazim nacin da uspijem isplivati na povrsinu, da se ujutro probudim sretan, da na prvo mjesto stavoim sebe zdravog u glavi i da prigrlim tada na pravi nacin svoju obitelj. Ja bi prvi volija da sad upalim salter na zidu i eto sad sam novi ja. Neide to tako esbe. Sto kaze Frajla ti si za komunu ili neku ustanoovu. Ti sa svakim postom di postajes nakon recidiva novi i " iskreni" SB omalovazavas sve ljude koji se bore sa ovisnoscu. Neko ce vani procitati tvoje pizdarije ovdje i lazno ce se umisliti da moze ka biti prijatelj sa dopon i sa njime prisan samo onda kada ti to odlucis. Ti ovdje pricas da kontroliras dop. Nema covjeka ni zivotinje koja se dopu moze oduprijeti. Zato nemoj ovdje to pricati jer to nije istia i nekog ces zajebat da je to moguce. Deset dana kazes cist ali uz neke tablete? Ja sam tebi reka da ti ne moes sastaviti dva tjedna bez icega i ti znas da je to tako. Novi ti? Sta je tu novo osim vidim da si se okomija na malu Ksanu jer znas da je cura sad labilna i u krizi jos. Ja znan da ti to ne pase zato sta vise niste na istoj valno duljini. Prerasla te. Jurke te prerasto. Vidis to su ljudi koji se bore protiv sebe i naravno da se to odma ovdi osjeca. Znaci da zavrsim. Ti si za mene obican jadan deckic od 105 kila kojeg bi ja pojea za dorucak, nabija si u guzicu 35 godina, sam si ka dukela kakva jer gledas samo svoju guzicu i naravno da ni jedna normalna zena ne zeli kraj sebe sebicnog covika i narkomana, neznas normalan komunicirati sa zenama i nemas muda suociti se iskreno sa samim sobom i reci si onako otvoreno da si govno i smrad i da volis heroin i da je to jedan ogroman problem. Kuzis SB situvaciju. Ti si ovdje provuko pricu da se moze povremeno pucati dopon i da se moe dop kontrolirati. Cuj, toga nema ni u bajkama. Za nas ovakve jedan ulet u dop i gotov si. Razumis? Ti si u turbo problemu.
Šta bih ja sad trebao da kažem na one tvoje gluposti kako bi me ti prebio, hahaha. Neću da se spuštam na taj nivo. A Xxxana se prva okomila na mene ako nisi primetio, zato sam odgovorio na način na koji sam odgovorio. I nemoj mi više ništa pisati, neću na ja tebi.licaninsasela wrote: ↑Wed Mar 04, 2020 10:30 amOvdje je sad esbe dosla tvoja nemoc, neznanje, bezizlaznost i ocaj do izrazaja. Poceo si svaki savjet i krtiku prema tebe shvacati kao napad na tebe. Gledaj, neda mi se ovo tebi pisati al ajd nateracu se jer mozda ti pomogne shvatiti da si u teskom kurcu. Moras se zapitati iskreno sta si ti to promijenija na sebi u godinu dana od kako " apstiniras"? DAJ si truda sve svoje postove procitati. Svaki do jednog su isti. Ako se u godinu dana nisi pomaka sa mrtve tocke kako to sad mislis od jednom promijeniti? Znas li ti mali ljigavce kad tako moram da se izrazim( da sam tu kod tebe tako bi te nasamaro i nabio nogom u guzicu i ponizia te pred cilim selom i novim sadom) koliko ljudi vanka, po komunama, po psihijatrijama, do doma i po ulici ulazu truda i muke da se ostave dopa ili neceg. Osobno, godinu dana se koprcam sa samim sobom. Jebem sam sebi sve po spisku, urlam, galamim, grizem se u sebi trazim nacin da uspijem isplivati na povrsinu, da se ujutro probudim sretan, da na prvo mjesto stavoim sebe zdravog u glavi i da prigrlim tada na pravi nacin svoju obitelj. Ja bi prvi volija da sad upalim salter na zidu i eto sad sam novi ja. Neide to tako esbe. Sto kaze Frajla ti si za komunu ili neku ustanoovu. Ti sa svakim postom di postajes nakon recidiva novi i " iskreni" SB omalovazavas sve ljude koji se bore sa ovisnoscu. Neko ce vani procitati tvoje pizdarije ovdje i lazno ce se umisliti da moze ka biti prijatelj sa dopon i sa njime prisan samo onda kada ti to odlucis. Ti ovdje pricas da kontroliras dop. Nema covjeka ni zivotinje koja se dopu moze oduprijeti. Zato nemoj ovdje to pricati jer to nije istia i nekog ces zajebat da je to moguce. Deset dana kazes cist ali uz neke tablete? Ja sam tebi reka da ti ne moes sastaviti dva tjedna bez icega i ti znas da je to tako. Novi ti? Sta je tu novo osim vidim da si se okomija na malu Ksanu jer znas da je cura sad labilna i u krizi jos. Ja znan da ti to ne pase zato sta vise niste na istoj valno duljini. Prerasla te. Jurke te prerasto. Vidis to su ljudi koji se bore protiv sebe i naravno da se to odma ovdi osjeca. Znaci da zavrsim. Ti si za mene obican jadan deckic od 105 kila kojeg bi ja pojea za dorucak, nabija si u guzicu 35 godina, sam si ka dukela kakva jer gledas samo svoju guzicu i naravno da ni jedna normalna zena ne zeli kraj sebe sebicnog covika i narkomana, neznas normalan komunicirati sa zenama i nemas muda suociti se iskreno sa samim sobom i reci si onako otvoreno da si govno i smrad i da volis heroin i da je to jedan ogroman problem. Kuzis SB situvaciju. Ti si ovdje provuko pricu da se moze povremeno pucati dopon i da se moe dop kontrolirati. Cuj, toga nema ni u bajkama. Za nas ovakve jedan ulet u dop i gotov si. Razumis? Ti si u turbo problemu.
Da, jesam u kurcu, ali sigurno manjem nego ti.
-
Glup si i ogranicen. Treba te neko poniziti da bi ti mozda shvatio tko si ti? Nisi ti na mom nivou i nikad neces biti. Meni si ti obican smrdljivi narkic koji se igra na internetu. Ali razumim te. I ja sam bija takav glup godinama. Valjda ce jednom doci vrime da se sredis. Za godinu dvi pet. Ako ne krepas prije toga od dopa. Budi pametan. Cist pribor. Cuvaj se overa i bolesti. Sta da ti drugo kazem. Drzi se!StopBup wrote: ↑Wed Mar 04, 2020 10:44 amŠta bih ja sad trebao da kažem na one tvoje gluposti kako bi me ti prebio, hahaha. Neću da se spuštam na taj nivo. A Xxxana se prva okomila na mene ako nisi primetio, zato sam odgovorio na način na koji sam odgovorio. I nemoj mi više ništa pisati, neću na ja tebi.licaninsasela wrote: ↑Wed Mar 04, 2020 10:30 amOvdje je sad esbe dosla tvoja nemoc, neznanje, bezizlaznost i ocaj do izrazaja. Poceo si svaki savjet i krtiku prema tebe shvacati kao napad na tebe. Gledaj, neda mi se ovo tebi pisati al ajd nateracu se jer mozda ti pomogne shvatiti da si u teskom kurcu. Moras se zapitati iskreno sta si ti to promijenija na sebi u godinu dana od kako " apstiniras"? DAJ si truda sve svoje postove procitati. Svaki do jednog su isti. Ako se u godinu dana nisi pomaka sa mrtve tocke kako to sad mislis od jednom promijeniti? Znas li ti mali ljigavce kad tako moram da se izrazim( da sam tu kod tebe tako bi te nasamaro i nabio nogom u guzicu i ponizia te pred cilim selom i novim sadom) koliko ljudi vanka, po komunama, po psihijatrijama, do doma i po ulici ulazu truda i muke da se ostave dopa ili neceg. Osobno, godinu dana se koprcam sa samim sobom. Jebem sam sebi sve po spisku, urlam, galamim, grizem se u sebi trazim nacin da uspijem isplivati na povrsinu, da se ujutro probudim sretan, da na prvo mjesto stavoim sebe zdravog u glavi i da prigrlim tada na pravi nacin svoju obitelj. Ja bi prvi volija da sad upalim salter na zidu i eto sad sam novi ja. Neide to tako esbe. Sto kaze Frajla ti si za komunu ili neku ustanoovu. Ti sa svakim postom di postajes nakon recidiva novi i " iskreni" SB omalovazavas sve ljude koji se bore sa ovisnoscu. Neko ce vani procitati tvoje pizdarije ovdje i lazno ce se umisliti da moze ka biti prijatelj sa dopon i sa njime prisan samo onda kada ti to odlucis. Ti ovdje pricas da kontroliras dop. Nema covjeka ni zivotinje koja se dopu moze oduprijeti. Zato nemoj ovdje to pricati jer to nije istia i nekog ces zajebat da je to moguce. Deset dana kazes cist ali uz neke tablete? Ja sam tebi reka da ti ne moes sastaviti dva tjedna bez icega i ti znas da je to tako. Novi ti? Sta je tu novo osim vidim da si se okomija na malu Ksanu jer znas da je cura sad labilna i u krizi jos. Ja znan da ti to ne pase zato sta vise niste na istoj valno duljini. Prerasla te. Jurke te prerasto. Vidis to su ljudi koji se bore protiv sebe i naravno da se to odma ovdi osjeca. Znaci da zavrsim. Ti si za mene obican jadan deckic od 105 kila kojeg bi ja pojea za dorucak, nabija si u guzicu 35 godina, sam si ka dukela kakva jer gledas samo svoju guzicu i naravno da ni jedna normalna zena ne zeli kraj sebe sebicnog covika i narkomana, neznas normalan komunicirati sa zenama i nemas muda suociti se iskreno sa samim sobom i reci si onako otvoreno da si govno i smrad i da volis heroin i da je to jedan ogroman problem. Kuzis SB situvaciju. Ti si ovdje provuko pricu da se moze povremeno pucati dopon i da se moe dop kontrolirati. Cuj, toga nema ni u bajkama. Za nas ovakve jedan ulet u dop i gotov si. Razumis? Ti si u turbo problemu.
Ne mogu ti Stope pruziti ruku za sve sto pises, a nemam nimasnicu za ovo sto ti kazem.. A i ako te nekad budem bodrila, necu ocekivati povratnu reakciju,vec ce mi zaista biti drago..
-
sb ne omalovazavaj ljude koji se bore protiv ovisnosti. Ne velicaj dop. Razmisli sta si napravio na sebi od kada se skidas. Godinu dana se skidas nisi se skinio. Ne gledaj druge. Nisi cist i nisi ok. Shvati. Konkretno nesto napravi sa sobom. Ne sam pricati price. Vidis da ljudi kuze da si u kurcu. Ne mozes ovdi valjati price kad svi kuze sve i prosli su puno toga vjerovatno i puno vise nego ti. Slab si.
On je sam sebe omalovazio kad je od coveka koji je ponosno samo probao, stigao do toga da je skakao na mene i jurketa zbog istog i sad je valjao sa ortacima ludacima.. i sto je jos gore i najbitnije mozda,o svemu tome on bi radije pisao, ali kad ga gadjas, obda je u “nemoj da mi se obracas” stilu..
Mozda mi nije dan Stope, ali ovo misljenje nije vezano za ovo zadnje sto si pisao..
Mozda mi nije dan Stope, ali ovo misljenje nije vezano za ovo zadnje sto si pisao..
-
sb ne omalovazavaj ljude koji se bore protiv ovisnosti. Ne velicaj dop. Razmisli sta si napravio na sebi od kada se skidas. Godinu dana se skidas nisi se skinio. Ne gledaj druge. Nisi cist i nisi ok. Shvati. Konkretno nesto napravi sa sobom. Ne sam pricati price. Vidis da ljudi kuze da si u kurcu. Ne mozes ovdi valjati price kad svi kuze sve i prosli su puno toga vjerovatno i puno vise nego ti. Slab si.
Sta smo spopali coveka