OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Sretan rodjendan i od mene i da nam se ozenis 

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
- SuperSynthetic
:supz:
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
Sve najbolje čovek..
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Svako dobro!
- Zona Sumraka
Sretan rodjos dacho!
- Param-parcad
hvala vam svima...sve vas voli dacho:)
Svak ti cas param
Samo da ti jos ovo kazem na mom Makedonsko srpskom
bio sam i sad sam u velikim problemima i sa gudrom i sa zivotom ali ne zalim se jedan roditelj pre dve godine mi je preminuo do tog momenta nisam imao problema sem sa drogom naravno sve mi je bilo podredzeno pare kolko zelim auto stan sve ok ali posle toga sve ode u kurac sad radim dobar posao ali nikako da ostavim sranje moram konstantno glumiti da je sve ok a ja znam u kakve krize sam proso hiljadu sastanka hiljadu stranka i sto ne zato prijatelju koliko mogu da shvatim imas porodicu koja te podrzava nemoj da me shvatis pogresno ali iskoristi ih dok su tu sa tobom zivi i zdravi jer veruj mi sve je lakse tad u mom slucaju jako tesko ali ne i nemoguce .zato zajebi sve imas porodicu oko tebe vjeruj mi to je najbitnije.izdrzi sad da ne bi trebao to raditi pod nekim strasno zajebanim okolnostima kao ovi moji jer ipak ako zelimo da zivimo moramo to sranje i ostaviti druge nam nema ili u zivot bez to ili u zemju pozz

- SuperSynthetic
Umrla mi ja majka pre godinu dana. Sada sam, sam u stanu. Mislio sam da mi samo to fali. Ne znam. Nekada mi se učini da je čujem kako hoda kroz dnevnu sobu. Ne uplašim se, već osetim onaj impuls voljnosti da joj nešto kažem. Da je vidim.
Nemam neku poentu. Čisto da se i ja javim.
Droga? Šta više reći u vezi iste?
Nemam neku poentu. Čisto da se i ja javim.
Droga? Šta više reći u vezi iste?
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
- Param-parcad
padne mi na pamet da nekada nesto napisem ali se onda odmah predomislim jer se setim da tu strazari jedan mrzovoljni,iskompleksirani,popuseni i nadasve zlobni starkelja koji se potpisuje kao vudd...e sad,posto se ta popusena mustikla svima nalazi da komentarise postove u negativnom i podjebavalackom kontekstu a sve to u satro,nekom cilju da jadni samaricanin pomogne i otvori oci drugima i nahrani svoju napacenu dusu...znam ja,ustvari ne znam ali mogu pretpostaviti da je tesko prevaliti toliko godina(ti si ono bese,godiste bate zivojinovica,zar ne)i biti potpuno neostvaren...ako ne racunas preslikavanje slika i ikona(copy-paste).mene samo interesuje,zasto non stop pripisujes svoje osobine drugima i zasto malo ne poradis na sebi,tj na mrznji prema sebi?sta je to sto te nagoni da svima sviras kurcu i strazaris po cele dane na forumu?ajde malo da se radi o tebi kada si vec ti glavni psihoanaliticar druze...reci nesto...?a sada ide suplja prica...