O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Mon Mar 02, 2020 8:04 pm
xxxana wrote: Mon Mar 02, 2020 7:52 pm
licaninsasela wrote: Mon Mar 02, 2020 6:01 pm

Ksana. Nemoj citati sta ja pisem Frajli jer ces samo postati sumnjicava prema sebi. Preskaci moje postove jer sam stvarno u kurcu i samo mogu sa tim mojim razmisljanjima tebe ili nekog slicnog ko je labilan baciti u teski crnjak. Kuzis? Jednostavno sam negativan i sigurno niko od mene trenutno ne moze pokupiti nista dobro. Guraj kako mislis da je tebi najbolje i ne osvrci se sta drugi koji su isto u kurcu pricaju. Poslusaj od recimo Frajle savjet jer od nje stvarno mozes puno dobroga izvuci i iskoristiti za sebe. Jebiga ja opet kazem, nije mi jasno da se u ovom dugom periodu sta se nisi javljala jos nisi ostavila vraga od suba nego si jos na njemu. Meni bi pukla glava da sam u takvoj situaciji i da sam skroz u nekoj vrsti fizicke krize. Ali valjda radis ispravno. Ja tako nebznam i ne razumim kako tolko dugo ti skidanje traje. Ali to je samo moje misljenje koje najbolje okaci macku o rep jer sam ja i bez svega tj cist a glava mi je u tri picke materine. Od mene ne mozes nista pametno cuti jedino eto sve raditi kontra mene pa mozda sve onda ispadne kod tebe ok. Pokusaj uciti na mojim greskama mada znam da je to tesko jer narkomani vise puta moraju udariti svojom glavom u zid da bi se mozda pomakli sa mjesta. Samo znam da je fizikaija goli kurac u odnosu na ono sta dolazi posli. Nije sad da te plasim ali ako samo jedan mali period ne radis na sebi ili se prepustis onoj svojoj losoj strani, onda sve ode ne u tri nego u deset pizdi materini. Cuvaj se i bori se na ispravan nacin. Uskladi svoje skidanje ali isto tako radi na duhovnosti i boljim odnosima prvenstveno sa mamom a znas da ti je to veliki problem. Nemoj biti ka ja i zacementirati se losem stanju. Mlada si puno od mene sta ti je velika prednost a kad si mladi onda to sve moze lakse da se sve ispravi. Mladi drvo se da isoraviti a bogami staro drvo puno teze. Kuzis mala?
Liko meni ke bez suba 19ti dan skoro gotov, brojim dane, svaki mi ke duuuug.. Steta,ali nisam neko ko uci na tudjim iskustivmq.. Shvatam sta hoces da mi kazes, takvih bedaka se i ja plasim,jer ne umem da se nosim sa tim, niti bih mogla toliko dugo kao ti da zivim sa tim bez nekih propusta, ja prosto ne umem sama, a vidis i ti zamalo da se zajebes, meni kad bi palo u ruke,to bi bilo gotovo
odigne.oprosti mala. Ja mislio ili sam nesto krivo procita pa mislio da si na 07. Svaka cast ako je tako kako kazes. Super. Sad onda vec i spavas i rjesila si se onog davoljeg znoja i bola u nogama. Super malecka. Kako to da si odlucila to sve tako presjeci? Sta te ponukalo na to?
Imala sam zakazan pregled 12og februara i to sve sto sam pisala desilo se dan posle,po njenom predlogu i u dogovoru sa mamom
xxxana

Post by xxxana »

Jurke wrote: Mon Mar 02, 2020 7:58 pm
xxxana wrote: Mon Mar 02, 2020 7:55 pm
Jurke wrote: Mon Mar 02, 2020 3:56 pm

Joooj ko ti date largatil? Si bio opet kod doktora?
Jesam i natrljala mi nos zestoko jer nisam bio prestao da uzimam bup i dodala mi largatil, a rekla mi je da moram do sledece kontrole da prestanem da uzimam bup ili da nema svrhe da dolazim.
Ne znam ni sta je largatil, ali bravo za 10 dana, opet smo zajedno u borbi
Zajedno i ovog puta do kraja... Sada sam baš rešen i imam baš podršku kod kuce...
[/quote]
To znaci,ali imao si je i prosli put,sad pametnije.. Jesi sa 4?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Mon Mar 02, 2020 8:34 pm
xxxana wrote: Mon Mar 02, 2020 7:52 pm
Liko meni ke bez suba 19ti dan skoro gotov, brojim dane, svaki mi ke duuuug.. Steta,ali nisam neko ko uci na tudjim iskustivmq.. Shvatam sta hoces da mi kazes, takvih bedaka se i ja plasim,jer ne umem da se nosim sa tim, niti bih mogla toliko dugo kao ti da zivim sa tim bez nekih propusta, ja prosto ne umem sama, a vidis i ti zamalo da se zajebes, meni kad bi palo u ruke,to bi bilo gotovo
odigne.oprosti mala. Ja mislio ili sam nesto krivo procita pa mislio da si na 07. Svaka cast ako je tako kako kazes. Super. Sad onda vec i spavas i rjesila si se onog davoljeg znoja i bola u nogama. Super malecka. Kako to da si odlucila to sve tako presjeci? Sta te ponukalo na to?
Imala sam zakazan pregled 12og februara i to sve sto sam pisala desilo se dan posle,po njenom predlogu i u dogovoru sa mamom
Znaci napokon dobar odnos sa mamom? Kako to?
Frajla

Post by Frajla »

xxxana wrote: Mon Mar 02, 2020 7:46 pm
Frajla wrote: Mon Mar 02, 2020 3:30 pm
xxxana wrote: Mon Mar 02, 2020 2:38 pmTj.19tom
Lek je odlican
Daj mu sansu, proradice i olaksace ti dane
Neces cvetati od njega, ali ce ti olaksati
Pa nemam izbora,ne ocekujem da cvetam,samo da stanem na noge koliko toliko, da eto mogu da radim, da obavljam neke normalne zivotne aktivnosti bez dodatnog napora..
Dosadno mi je u pm..
Nije to dosada nego manjak hormona srece! Radi na tome da ga vratis. Sada ce sunce doci, izadji setaj psa, provodi vreme u prirodi, pokusaj da ako vec ne mozes recimo da dzogiras, bar se teraj na setnje to su stvari koje vracaj balans hormonima. Gledaj glupave smesne klipove koje ce te naterati na smeh, znas i sama vec. Sve lagano bez nekih preteranih uzbudjenja, budi obazriva, prati i osluskuj svoja stanja i potrebe.
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Mon Mar 02, 2020 8:37 pm
Kako napokon? Ti si mi sam ubacivao reci vezano sa moju situaciju, ja nigde nisam pisala za dalje o tom odnosu od onog razgovora sa mojima
xxxana

Post by xxxana »

Frajla wrote: Mon Mar 02, 2020 8:37 pm

Lek je odlican
Pa nemam izbora,ne ocekujem da cvetam,samo da stanem na noge koliko toliko, da eto mogu da radim, da obavljam neke normalne zivotne aktivnosti bez dodatnog napora..
Dosadno mi je u pm..
Nije to dosada nego manjak hormona srece! Radi na tome da ga vratis. Sada ce sunce doci, izadji setaj psa, provodi vreme u prirodi, pokusaj da ako vec ne mozes recimo da dzogiras, bar se teraj na setnje to su stvari koje vracaj balans hormonima. Gledaj glupave smesne klipove koje ce te naterati na smeh, znas i sama vec. Sve lagano bez nekih preteranih uzbudjenja, budi obazriva, prati i osluskuj svoja stanja i potrebe.
Trenutno mi je najveca frka zbog posla, blizi se povratak i nadam se da ce me ovaj Remeron bar malo podici do tad, ne moram da letim samo neka normala..
Izadjem i setam psa, ali ne mogu dugo na nogama, noge su mi bas teske..
Nekad sam u stanju da gledam nesto,a nekad mi se ne gleda nista i ne vidim nista sto bi moglo da me nasmeje i tako klac klac
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Lek je odlican
Dosadno mi je u pm..
Bolje da ti je dosadno do zla boga nego da si jos uvik uljuljkana u onaj lazni osjecaj srece sta ti sub daje. Aktiviraj se pomalo. Nemoj da si dozvolis ovo sta sam ja sebi dozvolio da postanes ljena mrcina. Pomalo se pokreni. Svaki dam lagano. Pomalo ce ti organizam poceti raditi ponovo osjecaj srece koji ti je zamro zato sta ti je to sub nadomjesto a organizam je jednostavno zaboravija to proizvoditi. Da bi ti se osjecaj srece vratio moras suradivati sa njim i on ce se pomalo poceti vracati. To sada moras sama odraditi bez medikamenata. Dobro ti je Frajla sve rekla
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Mon Mar 02, 2020 8:44 pm
licaninsasela wrote: Mon Mar 02, 2020 8:37 pm
Kako napokon? Ti si mi sam ubacivao reci vezano sa moju situaciju, ja nigde nisam pisala za dalje o tom odnosu od onog razgovora sa mojima
ok. Ja sam malo bio pretero ali se sjecam da ti je bilo tesko sa mamom komunicirati. Uglavnom sam te provociro. I neka sam. Nije mi za.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ljudi vrijeme je za spavanje. Ja moram. Ja sam ko kokoska. Plafon mi je maksimalno do deset navecer. Rijetko duze. Meni je ovo vrijeme za leci, pogledati nesto na teveu i spavanje.
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Mon Mar 02, 2020 8:49 pm
Dosadno mi je u pm..
Bolje da ti je dosadno do zla boga nego da si jos uvik uljuljkana u onaj lazni osjecaj srece sta ti sub daje. Aktiviraj se pomalo. Nemoj da si dozvolis ovo sta sam ja sebi dozvolio da postanes ljena mrcina. Pomalo se pokreni. Svaki dam lagano. Pomalo ce ti organizam poceti raditi ponovo osjecaj srece koji ti je zamro zato sta ti je to sub nadomjesto a organizam je jednostavno zaboravija to proizvoditi. Da bi ti se osjecaj srece vratio moras suradivati sa njim i on ce se pomalo poceti vracati. To sada moras sama odraditi bez medikamenata. Dobro ti je Frajla sve rekla
Meni bi savrseno dovoljno bilo da budem sposobna za najnormalnije aktivnosti,a da se ne teram na njih, ne jurim sad za nekom srecom u sustini sam svesna da sve ide postepeno..
Ujutru mi je strasno tesko, meni je jurro pakao ovih dana
Post Reply