Retro
Moderator: sanela
Re: Retro
bas imamo jednu super spansku sapunicu koje se momentalno odigrava na ovom forumu a bogami i u spoljasnosti. sve moguce zavrzlame su ukljucene koje se mogu zamisliti u vezi medjuljudskih odnosa. jedino se nadam da nece biti nekog tragicnog zavrsetka i da ce svi glumci iz ovoga izvuci zivu glavu.
ovo su one situacije kada ljudi padaju kao kruske i kada moze da nastupi trt, mrt, smrt...
:smt056
ovo su one situacije kada ljudi padaju kao kruske i kada moze da nastupi trt, mrt, smrt...
Last edited by meki on Thu Dec 04, 2008 11:52 pm, edited 2 times in total.
Ja ne gledam spanske serije. Fakat je da su price proizasle iz iskustva...-necijeg:}..dovoljno je vidjeti reklamu za iste i zati o cemu se radi./ Svaka reklama je dobra reklama?! spanse sapunice sam dozivjela i prezivjela kada sam bila trijezna. Nastavljaju se, al ih ne gledam. Treba neku selekciju ipak napravit...
Pominjala sam isto na svojoj ispovijesti..zato je i zakljucana.. o da..Ili Zivjeli su srecno do kraja zivoa..
God is my witness, I`ll never be hungry again, al to Prohuja s vihorom
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fgAyHsHdC88[/youtube]-
Sex, droga, nasilje i strah...
Ko jos moze da kaze da je probao sve....
Pominjala sam isto na svojoj ispovijesti..zato je i zakljucana.. o da..Ili Zivjeli su srecno do kraja zivoa..
God is my witness, I`ll never be hungry again, al to Prohuja s vihorom
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fgAyHsHdC88[/youtube]-
Sex, droga, nasilje i strah...
Ko jos moze da kaze da je probao sve....
- joesspappa
A izvini, sta ti cinis da do toga ne dodje!? Promenis kanal!? Malo te pravo jebe taj daljinski, oteo se kontroli...meki wrote:bas imamo jednu super spansku sapunicu koje se momentalno odigrava na ovom forumu a bogami i u spoljasnosti. sve moguce zavrzlame su ukljucene koje se mogu zamisliti u vezi medjuljudskih odnosa. jedino se nadam da nece biti nekog tragicnog zavrsetka i da ce svi glumci iz ovoga izvuci zivu glavu.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
joesspapapa, Nemoj brate covjeka jadnog da krivis. Nije on jadnicak kriv(krivo je more) sto nije prisustvovao Konvenciji i pratio temu konvencije, nego je bio na sluzbenom putu (tako je napisao). Sto vam je, ljudi?! Ne lozite se.Bar ne oko bilo koga i bilo cega (to sam ja naucila bas ovdje, bas od nekih koji pisu sada i na ovom topicu!) Mozda baKterije na tom daljinskom ne rade. Neki solarni system se upotrebljava. Pa ne hvata sve kanale. JA se bas trudim da izbacim "izvini" iz recnika, kada nisam kriva.!
A Bogami cu prvi put i u zivotu pocet..Ako se ovako nastavi i privatne poruke ce se baciti na forum. Dokgod postoji ikakva mogucnost da se bilo ko povrijedi -NE bilo ko! Ljudi koji NE manipulisu!pogotovu od ljudi koji su velicali svoje sponzore.(Meni se i dalje vise svidja naziv "mentor").
Najlepsi je onaj dan kad se budim nasmejan...Likvidatoru..veliki pozdrav!
uzgred.meki Cini li se samo meni da si u profilu napisao vjeciti student?
A Bogami cu prvi put i u zivotu pocet..Ako se ovako nastavi i privatne poruke ce se baciti na forum. Dokgod postoji ikakva mogucnost da se bilo ko povrijedi -NE bilo ko! Ljudi koji NE manipulisu!pogotovu od ljudi koji su velicali svoje sponzore.(Meni se i dalje vise svidja naziv "mentor").
Najlepsi je onaj dan kad se budim nasmejan...Likvidatoru..veliki pozdrav!
uzgred.meki Cini li se samo meni da si u profilu napisao vjeciti student?
-
neko se ovde uprpio,hehehe...sta je meki,nesto te muci?da nisi gresan?ispovedi se ovde na forumu da te ljudi saslusajumeki wrote:

- oci boje meda
Jpappa....nemoj se nervirati, bitno da smo MI rekli, podelili, nadam se olaksali, meni je lakse, jeste, nadam se da je i tebi.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
obn-prerano je da savjetujes ljude koji su duze u programu i zive tim zivotom.Mislim, ti ili
"Samo nebo vas zaustaviti moze..ukoliko odrzite apstinenciju"
. Pisem u svoje ime, naravno. Ne vjerujem da ljude moze iznervirati bilo sta, ljude koji su prosli mnogo gore stvari. Nadam se da ste zadrzali autorska prava na spomenute serije/ sapunice/ sampone i kaladonte. Mislim, da ne biste kao Sverina bili a internetu. Ona je mnogo toga uradila, napr..A nikada se nije spomenula njena pjesma "rakija se lijeci vinom, marihuana kokainom"-textoklepac njen sponzor Goran Brijeg...POZDRAV VELIKI ZA SVE ISKRENE LJUDE. Naravno da necete dozvoliti da vas bilo sta zaustavi. Parafraziram tebe Mansone, mozda zbog zavisnicke intuicije, u vezi nekog ko je nesto slicno spomenuo.MI
"Samo nebo vas zaustaviti moze..ukoliko odrzite apstinenciju"
Last edited by heroinapg on Fri Dec 05, 2008 9:07 am, edited 1 time in total.
- oci boje meda
lepo sto hoces da pomognes, i da znam da je prerano da dajem savete, niti to radim, ali ne znass o cemu se radi, pa te molim...ne moras svugde.....
pozz
pozz
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Govoris li to meni ili sebi. Ne moram svugdje?! NA ne ne ne ne sve sto kazem sam ja zavrsila.(Iako sam dobila odobrenje od tvog sponzora) Ne voli kada me mole obn, nikako, a ne volim bas nista od onoga sto sam ja svojim ocima tamo vidjela,/ to je apsolutno bio tvoj odabir-sve ono nasta sam ti tamo skrenula paznju/-petljala se iz najbolje namjere. S tim zavrsavam, sto se tebe tice. Izbor je tvoj, za izbor se izbori. I ne frcite se MI-privatne poruke necu iznositi, samo batalite da minirate ljude koji teze oporavku, uspostavili su i odrzavaju apstinenciju. tako da, draga obn-nisam imala naocare, nemam dioptriju, ako treba mogu stavit neke, al ne(moje jednom ne-znaci NE) zbog bilo koga.- pozdravljam i ja tebe. Pozdrav i zdravo bila!
-
nisam imao pojma ni ja o cemu se radi,niti da to nesto ima veze sa tobom obm...a kamoli sa joesspappom ali sad,sta je,tu je...ja sam samo malkice zezao mekija.