YugoStar

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: YugoStar

Post by Baba Naca »

Dragi Jugic,
da ti se ove godine ispune SVE zelje,
da zivis mirno, spokojno i cisto,
da sanjas i ostvaris skromne snove (ne sanjaj subove, no, no ...)
od srca to zeli Bakuta.
SSSRRREEECCCAAANNN RRROOODJDJDJEEENNNDDDAAANNNAAACCC ...!!!
:smt113 :smt035 :smt113 :smt035 :smt113 :smt035 :smt113
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
saša-ex

Post by saša-ex »

Brate Yugo, srecan rodjendan i da si mi ziv i zdrav :)
SAMO CEO ŽIVOT...
sanela

Post by sanela »

Yugo, sretan ti rođendan!
Puno zdravlja, sreće i ljubavi ti želim od srca... :D
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Petru Panu sretan rodjos.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Yugić, sretan rođendan i sve naj, naj, najbolje!!! PDT_Love_18 :smt113
:smt026 (haha)
Potpis.
HonkyTonkWoman

Post by HonkyTonkWoman »

SRETAN RODENDAN !!!!! pusa
SISTER MORPHIN
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Sretan rodjos!
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Heeeey, ja sa zakašnjenjem, ali od srca!

Srećan ti rodjendan i sve naj naj bolje!!
Puno uspeha, zdravlja, sreće, i ljubavi u narednoj godini i da ti se sve željice ispune ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
YugoS

Post by YugoS »

:D Vratih se sinoc sa hladnog Sjevera na jos hladniji Jug.Kao i uvijek bilo je super,zajebancija i to,ali sam dosta vremena posvetio proucavanju tih "hladnih" sjevernih naroda.Skandinavci su definitivno Vanzemaljci.Mozak im je dosta razvijeniji od naseg.Pisacu o tome.

:D Nego,iznenadiste me rodjendanskim cestitkama! Jesam ocekivao,ali opet.Zadovoljan sam i sretan sto procitah draga,da ne kazem najdraza Imena sa Foruma.

:D :D Puno,puno vam Hvala :!:

:D
narkoman sam al' najlepsi.
YugoS

Post by YugoS »

:D Probacu nesto napisati vezano za "turneju" po Skandinaviji.Kada napisem Skandinavija ili Sjever,mislim na Dansku,Svedsku i Norvesku.U Finskoj nisam bio,ali planiram.Ovo o cemu pisem ipak ce vaziti naj vise za Norvesku i Svedsku,dojmove iz tih zemalja.

Vec sam nekoliko puta boravio na tim prostorima,nekada i po dva puta godisnje,ali ovaj put sam ozbiljnije obratio paznju na neke stvari,stil zivota,mentalitet,sistem.....
Svjesno sam odbacio sve stereotipe i predrasude,misljenja koja mi,Balkanci,imamo o narodima sa sjevera.

Ljudi su "gore" pragmaticni do bola.Nema beskucnika,gladnih,ni zednih.Socijalno su skoro pa savrseni,pa mom misljenu cak i savrseni.Mislim da je Starost & Bolest puno laksa i sto je mozda i najbitnije Bezbriznija nego u ostatku Svijeta.

Da ne sirim pricu,ono sto je mozda i najinteresantnije za nasu Ovisnicku populaciju je Zdravlje.
Mozda zato sto sam i sam bolesnik,upravo tretiranje ove populacije je nesto sto me fasciniralo.Ne pisem samo o problemu Ovisnosti,nego uopste u pristupu i odnosu prema ljudima koji imaju Dijagnozu.Bilo da je fizicke,bilo da je psihicke prirode.Bojim se pisati o farmaceutskoj industriji koja radi "punom parom" :D ,cisto da mi se ne pripise rjesavanje problema tabletama,ali cinjenica da su jedan od najdugovjecnijih nacija na Planeti samo govori za sebe. :idea:

:!: Mislio sam vise,a sadrzajnije napisati ovaj post,ali ne ide.Napisem pola stranice pa obrisem,jebiga kad mi za misao treba kilometar texta.Ono sto sam mislio reci je da su Skandinavci mozgovno par stotina godina odmakli od nas.U svakom pogledu.

:D
narkoman sam al' najlepsi.
Post Reply