Ispovijest???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Fanatik

Post by Fanatik »

Alsa svi smo mi dobri ljudi, svi mi imamo dobrih stvari skrivenih u nama a najmanje onih zlih, zavidnih i punih predrasuda.
Hvala ti na ovim divnim riječima, i meni su nečiji postovi pomogli da opet dignem glavu i da hodam uspravno, odmah se sjetim Mustafe, Sanele, pa Ane Marije, pa Mansona , a poslije su dišli i Teta Spirit, Teta Mila, Zvrky, Voda, i AIDA MOJ DRAGULJ.
I evo došla si ti, kako sam sve duze ovde ,sve vise dobrih ljudi upoznajem.Neču odustati ali nemoj i ti, HAJMO SE ZAJEDNO BORITI I TO SVI.
JA, TI, JOSEFIN,LUNA,ZVRKY,kao skupina ,kao cijelina mi bi smo bili jači i bolji.
Ponosan sam na SEBE JER SAM UPRAVO PRONAŠAO VAS, JA VAS VOLIM I ČIM BI VI OTIŠLI SA OVOGA FORUMA I JA BIH NESTAO
VOLIM VAS.
manson

Post by manson »

Dusa draga i mene je pomenuo. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Fanatik

Post by Fanatik »

A sto te to ne bi spomenuo, jel sam ti ja nesto ruzno reko ili uradio ,jel??'.Ili, nesto drugačije, ako jeste de reci ti to svom jaranu. :D
manson

Post by manson »

Nisi ,ali vazda kontam da mislis da te napadam,a napadam metadon,jer mislim da je .... :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ama različita mišljenja i stavovi ne trebaju sada da nas pretvaraju u neprijatelje.To nikad ne očekuj od mene.I znas dobro da te smatram drugom!.
Josephine

Post by Josephine »

...svaki dan kafica,komp i forum...pa tako i danas...nedjelja mi je posebno draga za te stvari....
Čitam ove stvari napisane odavno...vidim kako sam se tad osjećala a kako mi je sad... Onda nisam mogla ni zamislit da ću npr.uživat sama sa sobom u nekim malim banalnim stvarima,nisam mogla shvatit da će mi uoće biti bolje,zamarala sam se s takvim stvarima koje su mi sad besmislene i tako vrlooooooo jednostavne,najveći strah i bad mi je bio što sam ostala sama,što više nisam imala društva,brdo ljudi oko mene...ubijalo me to!
No,sad vidim da svi oni koji su mi pisali kad sam se priključila na forum,su bili u pravu!

Ovom prilikom htjela bi se zahvalit Omaru,Dineli,Samanthi,Luni,Spirit...jer su odvojili par minuta svog vremena i napisali mi neke riječi što su na mene tad u onom stanju snažno utjecale i potakle me na ovaj "rad na sebi" koji je sad rezultirao nekim malim ali vrijednim stvarima!

HVALA VAM!

...i veliki pozdrav svima ostalima...

I naravno,ako ikako mogu i ja nekome sad pomoći bilo mi drago!
zvrky

Post by zvrky »

E lepo drago mi je da to cujem,pre neki dan i ja sam citala svoju ispovest ispocetka kao i tudje ispovesti,privatne poruke i sl. ja jos osecam neku tugu za tim ljudima sa kojim sam se druzila ali stav je izmenjen,sada mi je mnogo lakse da neke stvari shvatim i prihvatim...kada su mi govorili da ce se sve to srediti i da cu upoznati neke nove ljude itd ja sam se drala na sav glas medjutim upravo se to i desilo nekako spontano i neocekivano....takodje se zahvaljujem svim ljudima koji su mi pomogli na tom putu trnovitom i punom tuge....Josephine zelim ti svu srecu u nastavku zivota :D Pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Josephine

Post by Josephine »

...lijepo je još vidjeti tu neke ljude...

hej a do jučer sam mahnito lutala za spoznajama koji su mi bile pred nosom...tebi sam prvoj poslala pm na ovom forumu! eh kad se sjetim!

Znaš,zvrkyi ja osjetim onu laganini prazninu-ali nema smisla stara...Slušaj dobro je ono bilo,živiš na imaginarnoj razini,boli te neka stvar za sve,ne osjećaš,ne čuješ,ne slušaš...samo jedan film u glavi i to je to...koja bezbrižnost,zar ne? :)
Ali ovo je kvaliteta!

budi mi dobro "and staj in tač" :D
zvrky

Post by zvrky »

hehehe jeste samo jedan film je bio upravu si ali znas kad bi isla u bioskop i svaki dan gledala isti film zar ti se ne bi jednog dana smucio :-D ? mnogi su meni pisali na pm i drago mi je zbog toga medjutim ja na neka pitanja stvarno nemam odgovor ,ni samoj sebi neke stvari ne umem da odgovorim heh...ako sam nekome pomogla drago mi je zbog toga ako nisam bar znam da sam pokusala.Draga moja Josephin jednoga dana sve stvari ce leci na svoje mesto jedna po jedna kao kockicu neku da slazes i tako sklapas deo po deo dok je celu ne sklopis...ta praznina koju osecas vremenom ce se popuniti to ti ja garantujem samo ako budes dovoljno jaka da se izboris sa samom sobom,ja znam da je bilo dobro i da nas je sve bolela ona stvar za bilo sta i bilo koga ali veruj mi ovako je bolje,kada predjes te neke poteskoce koje te prate onda pocnes da shvatas koliko ustvari ima zanimljivih stvari oko tebe koje nikad nisi primecivala niti su te interesovale ...i tako ulazis u neka desavanja u neki nov zivot koji nisi ni predpostavljala da posedujes ,da postoji...jednostavno nije te zanimalo....bilo ti je lepo u tom jednom filmu koji se vrti svaki dan....a onda pocinje nov zivot i nova desavanja koja ti se vremenom sve vise svidjaju...kao da sam se ponovo rodila....prosto ne znam odakle da krenem...veruj mi sve to mora leci na svoje mesto....polako ali sigurno ces ponovo osetiti bezbriznost i sigurnost ali ovog puta bez podloge i bices ispunjena ponosom jer si uspela da sve to osetis i bez gudre ! Cmok
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Josephine

Post by Josephine »

...ma ta praznina je simbolična i nevežna uspored' kako je i kolika je bila...
Imam vremena za sebe,obaveze mi popune dan,u slobodno vrijeme radim ono šta volim...

Laganini i polako... :D

...bježim sad...
Zvrks "tejk ker" :) a ostalima pozdrav...
Post Reply