Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
hhehe moj Omar nije znao hehehhe. Ma neka ovako je svakako zanimljivije ispalo. Vidis bolje sto covjek manje zna. hehe
super ste svi raspolozeni ....znate to je cudno. I meni je odmah nekako dobro i drago kad vas vidim takve. Fakat. Evo ja popih kafu bas sada...a nisam sto godina. Prijala mi je -hvala Omare....!!! da nije ove tvoje ovde ne bih je ja ni popila....
super ste svi raspolozeni ....znate to je cudno. I meni je odmah nekako dobro i drago kad vas vidim takve. Fakat. Evo ja popih kafu bas sada...a nisam sto godina. Prijala mi je -hvala Omare....!!! da nije ove tvoje ovde ne bih je ja ni popila....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Ma Zvrky uopste ne pije kafu. Nije ona ovde zbog kafe nego zbog dobrog drustva.
Nije Zvrk cak ni od ponedeljka! Veceras, nedelja vece! Bilo je lepo dok je trajalo ...
Ma salim se. Volim ja moje dete i moju mamu. Jesu ponekad (cesto) nemoguce, ali sta cu. Moje su i volim ih. 

Nije Zvrk cak ni od ponedeljka! Veceras, nedelja vece! Bilo je lepo dok je trajalo ...

Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
ne nemojte sada pretjerivati sa emocijama. Mogu ovako u sredini...sala veselje...al sad ljubav i to...aaahaa(kako se napise kad kazes ono ne al u stvari samo napravis taj zvuk kao mhhmmn??)
nemojte se rastopiti od ljubavi
ja bjezim...
nemojte se rastopiti od ljubavi

ja bjezim...
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi