Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

Erineja skita danima vec ne mogu do nje da doprem,kekekeke
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Erineja

Post by Erineja »

Hajde sad Zvrk, nemoj bas sve da ofiras! :smt018 Erineja dobila 3 dana slobodno pa skita. :smt043 Evo od ponedeljka cu sedeti kuci. Obecavam! :smt044
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Fanatik

Post by Fanatik »

hehhehehehehheheheh,hhehheheheheheheh :-D :-D :-D :-D :-D ,Evo gotova sa mlijekom, ja pijem crnu Bosansku a zvrki isto jel de sa mlijekom.
zvrky

Post by zvrky »

Eh slobodno,a od ponedeljka....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Spirit

Post by Spirit »

E sad kad si sve zakuvao i posluzio, pristavi jednu i za mene, crnu isto ali ne bosansku molim te, nego jacu i ne preteruj sa secerom :lol:
Luna

Post by Luna »

hhehe moj Omar nije znao hehehhe. Ma neka ovako je svakako zanimljivije ispalo. Vidis bolje sto covjek manje zna. hehe
super ste svi raspolozeni ....znate to je cudno. I meni je odmah nekako dobro i drago kad vas vidim takve. Fakat. Evo ja popih kafu bas sada...a nisam sto godina. Prijala mi je -hvala Omare....!!! da nije ove tvoje ovde ne bih je ja ni popila....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Fanatik

Post by Fanatik »

A joooojjjjj kud češ jaču od Bosanski CRNE JAKE KAFE SA RAHAT LOKUMOM, HE JOOOJJJJ LJUDI DRAGI.
Erineja

Post by Erineja »

Ma Zvrky uopste ne pije kafu. Nije ona ovde zbog kafe nego zbog dobrog drustva. :D

Nije Zvrk cak ni od ponedeljka! Veceras, nedelja vece! Bilo je lepo dok je trajalo ... :D Ma salim se. Volim ja moje dete i moju mamu. Jesu ponekad (cesto) nemoguce, ali sta cu. Moje su i volim ih. :lol:
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Luna

Post by Luna »

ne nemojte sada pretjerivati sa emocijama. Mogu ovako u sredini...sala veselje...al sad ljubav i to...aaahaa(kako se napise kad kazes ono ne al u stvari samo napravis taj zvuk kao mhhmmn??)
nemojte se rastopiti od ljubavi :-D
ja bjezim...
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Spirit

Post by Spirit »

Luna wrote:ja bjezim...
Gde ces ti???? Ne mrdaj - nema bezanja :lol:
Locked