U drogiranje računam travu i sve. Naravno da nisam bio navučen svo to vreme, ali u problemu od 2000.-e. Svakodnevno sam uzimao samo travu kao klinac u glavnom, na bup se navukao sa 29 godina. Na dop nisam bio navučen, ali sam ga uzimao, sa metadonom i trodonima nisam imao problema, može se reći, samo probao. Znam da moja priča nije baš uobičajena i po knjizi, i razumem tvoje čuđenje.Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Mar 25, 2021 2:49 pm Stop se drogirao 20 godina?
Od 2000. do 2020?
Ti ako znaš šta znači kriza, evo ubio me Bog na mestu.
20 godina narkoman, svi zubi zdravi, dobrovoljno otišao na 50 dana zatvora da bi utvrdio apstinenciju do koje je inače, sam stigao...
Pravi narkoman bi gledao da izbegne i 5 sati zatvora a ne 50 dana, jer je prosto- narkoman i sama pomisao na sledećih 5 sati bez dopa ili kakve druge droge je užas, ajde više prestani srati, ne mogu da verujem, da ti ja pokažem na nekoj fotografiji kako izgleda narkoman koji se gudrao 20 godina ne mogu jer svi su mrtvi, Stope, ili ono na metadonskom održavanju, 30 kila nemaju, kost i koža, zubi truli ako je koji još slučajno ostao...
Jedino je lepo od tebe što si Viktoru ponudio pomoć da ga uputiš gde da ode u NS.

P.s. Nemoj mi molim te pričati kakvi su "pravi" narkomani.
Šta ti kao ne znaš da postoje narkomani kojima fizički ne fali ništa? Nije suština zavisnosti fizičko stanje jbt.
Video sam L. nedavno, njega oboje znamo. Na metadonu je od 2010.-e, stvarno loše izgleda...