vicevi
Moderator: sanela
Kaze doktor Muji:
"Nazalost gospodine, Vi cete zivjeti jos samo 3 mjeseca."
A Mujo ce:
"A od cega dragi doktore?"
Otisao Mujo kod doktora u vezi sa sexualnim problemima.
"Doktore, moja zena se ne pali!"
"Jeste li pokusali oralni sex?" - dr.
"Sta je to?" - Mujo.
"To je kada lizete zeni mjesto gdje ona pisa. Ako ne bude napretka nazovite me."
Prodje od tada 2 h i Mujo zove:
"Doktore, treba li i plocice?"
"Nazalost gospodine, Vi cete zivjeti jos samo 3 mjeseca."
A Mujo ce:
"A od cega dragi doktore?"
Otisao Mujo kod doktora u vezi sa sexualnim problemima.
"Doktore, moja zena se ne pali!"
"Jeste li pokusali oralni sex?" - dr.
"Sta je to?" - Mujo.
"To je kada lizete zeni mjesto gdje ona pisa. Ako ne bude napretka nazovite me."
Prodje od tada 2 h i Mujo zove:
"Doktore, treba li i plocice?"
Znate onaj - u bolnici, neki stari bez ijednog zuba, vani na hodniku, voza se u kolicima i drži malu vrećicu punu lješnjaka.
- Doktore, ofete ljefnjak?
I doktor sad, više iz pristojnosti nego što mu se jede, uzme par lješnjaka, zahvali ljubazno starcu, i reče mu, polako grickajući:
- A vi, djeda, zašto ne kažete svojima da vam više ne nose lješnjake, kad nemate zuba?
A kaže dida:
- Ne nofe oni meni ljefnjake nego fokoladu sa ljefnjacima!

- Doktore, ofete ljefnjak?
I doktor sad, više iz pristojnosti nego što mu se jede, uzme par lješnjaka, zahvali ljubazno starcu, i reče mu, polako grickajući:
- A vi, djeda, zašto ne kažete svojima da vam više ne nose lješnjake, kad nemate zuba?
A kaže dida:
- Ne nofe oni meni ljefnjake nego fokoladu sa ljefnjacima!

- Polly_Jean
EVO OD MENE DVA VICA.
Mujo govori Sulji: Suljo burazeru, spavao sam ti sa ženom,izvini izletilo mi jeeeee. Kaze njemu Suljo,hajde bogati nema veze, ja sa tvojom ženom nisam oka sklopioo.Hhahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :smt043 :smt044
Uh,Uh evo drugi.
Zaboravio Mujo papagaja u frižideru i tek nakon nekih 2-3 sata vidi da nema papagaja, trazi on traziii ,nigdje ga,Slučajno otvorio frižider i ugleda papagaja i kaze:" Koga to moje okice vide". A papagaj ce na to, " Pingvina pičak ti materina glupa" HAHAHHAHAHAHAHAHjoj ljudi ja se tako smijem i imam specifičan smijeh,da se ljudi meni smiju i mom msijehu, sta cu takav sam se rodio hehehhe.
Dobro evo kratki jedan. Šta je rekla plavuša kad su je pitali da li je seksualno aktivna??, Ne ja samo ležim .
Ljudi pozdravljam vas sve ,cmoikaaa
Mujo govori Sulji: Suljo burazeru, spavao sam ti sa ženom,izvini izletilo mi jeeeee. Kaze njemu Suljo,hajde bogati nema veze, ja sa tvojom ženom nisam oka sklopioo.Hhahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :smt043 :smt044
Uh,Uh evo drugi.
Zaboravio Mujo papagaja u frižideru i tek nakon nekih 2-3 sata vidi da nema papagaja, trazi on traziii ,nigdje ga,Slučajno otvorio frižider i ugleda papagaja i kaze:" Koga to moje okice vide". A papagaj ce na to, " Pingvina pičak ti materina glupa" HAHAHHAHAHAHAHAHjoj ljudi ja se tako smijem i imam specifičan smijeh,da se ljudi meni smiju i mom msijehu, sta cu takav sam se rodio hehehhe.
Dobro evo kratki jedan. Šta je rekla plavuša kad su je pitali da li je seksualno aktivna??, Ne ja samo ležim .
Ljudi pozdravljam vas sve ,cmoikaaa