jaao juce je bilo ludilo,tacno sam znala ,znala sam,da ce da me zajebava,prvo je znaci rekao nije mu do zivota a kamoli do ljudi i nece da ide nigde a onda onako meni prebacuje... ali ti idi ,provodi se,sto izmedju redova znaci "dobro,dobro meni nije dobro a tebi je do provoda" medjutim nisam se ja mnogo obazirala na njega msm nisam uopste a i bas sam bila lepo raspolozena pa sam krenula da ga ubedjujem da idemo u zivot i ae on tu nekako popusti mada preko one stvari ...ali popusti:D i malo pre nego sto je trebao da dodje po mene pa da idemo po moju drugaricu on kaze da mu se slosilo i nema snage...jaaoo...grrrrrrrr ,ali onako nekim glasom bas da se smori covek medjutim ja sam ga bas pritisla ,zapela sam kao luda i nista nadjemo se i to prodje uzaaaas zivi!a jos tu i moja drugarica a on....ako je inace u ludilu ,sad je bio u takvom down-u ,ja to ne mogu da opisem,to mora da se vidi! a i to je bas cudno tako da ide gore-dole a i bas ima te promene raspolozenja ,retko kad je normalno raspolozen ,nego ili vrh ili dno-dnaa! i pocne da smara da ne moze vishe,da mu je jako lose i da mu je dosta ljudi,kaze ne moze vise da gleda ljude ocima da je umoran od svih i svega uuuuuuu znate koja depresija i to nekim tonom da se smrznes ,bas uzas,a kao izasli smo u zezanje i provod..ma vazi! i vidim i ja tu ,da je stvarno tuzan i sobzirom da ova moja drugarica upoznata sa celom pricom ja joj objasnim i odemo njegovoj kuci rano bas rano ,mi kuci on i dalje u down-u onako nekako bas razocarano deluje i tako i prica ,ko razocaran covek! ee sad u koga i sta ,pitaj boga.i ja tu uzmem da nam pravim palacinke da bih ga oraspolozila a i nesto kao da radim jer on sedi kao na opelu i ne znam dal je bas zbog palacinki ili ne:) ali nastane opet zaokret i sad iz depresije i to teske postane extra veseo ,raspolozen maximalno, mi poceli tu da pravimo to,on se smeje,sve lepo..ma kazem rasplozenje ne moze biti bolje i tako....posle je bilo divnooo,kako je pocelo ja sam mislila da ce sve vreme biti sacuvaj boze i sakloni ,jer to je bila takva depresija ,bezvoljan do bola ,medjutim posle sto se mene tice nije moglo bolje da bude,bas sam na kraju bila zadovoljna! a nisam se uopste nadala takvom zavrsetku veceri! i uopste nije gledao kroz prozor da vidi da li ga spijuniraju ,kako on to ume

ma nista,sve kao sto sam ja samo mogla da zamislim!
Winstone pa jeste ,uspela sam da ga ubedim da izadjemo mada to je proslo ..hmmmm....diskutabilno:DD ali nema veze vazno je da se lepo zavrsilo!a ovo za psihijatra da ga ubedim pa ne znam,za pocetak bi trebala to da POMENEM!a provalila sam sta je fora samnom ,mislim to sam odavno provalila,kad je loshe,onda necu da pokrecem "temu"jer je lose i da ne bi bilo jos gore a kad je dobro ee onda necu to da kvarim! i tako ja ne radim nista ,samo eto tako razmisljam o tome a vreme prolazi!
Ma na stranu sad sve ovo ja ga taako,tako volim! ja ne mogu da opisem koliko je on divan i lep i sve tako nekako bas po mom ukusu ...dok ga ne uhvati to sto ga vec uhvati! a inace i ova moja naj drugarica sto sve zna,ona kaze da misli da je na extaziju,to je njena dijagnoza:D kao zbog tog high and down raspolozenja!