Evo me,propadam.

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
MasacreEnElDiscoBar

Re: Evo me,propadam.

Post by MasacreEnElDiscoBar »

da krivo sam napiso, :D
tolko su slichne(reto i cenacolo), predpostavljam da treba proch isto vremena da dovedesh djete ko i u cenacolo, samo mozda netreba tolko dugo vremena ko u cenacolu?
Last edited by MasacreEnElDiscoBar on Fri Aug 19, 2011 8:12 am, edited 1 time in total.
be a warrior

Post by be a warrior »

sanela wrote: Bude ti nekad lošijih dana, nekad boljih, ali to je život, nema čarobng štapića da ti bude dobro
zato, Neprilagođena ,vrijeme je da preuzmeš stvar u svoje ruke...nitko ti neće pomoći ako si sama ne pomogneš.pomogni sebi, da budeš uzor svojem djetetu...

don t worry, be happy!!
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

be a warrior wrote:
sanela wrote: Bude ti nekad lošijih dana, nekad boljih, ali to je život, nema čarobng štapića da ti bude dobro
zato, Neprilagođena ,vrijeme je da preuzmeš stvar u svoje ruke...nitko ti neće pomoći ako si sama ne pomogneš.pomogni sebi, da budeš uzor svojem djetetu...
da, bolje je biti stalno dobro s povremenim trenucima nesreche, nego ovako stalno loshe s povremenim trenucima sreche....
Neprilagodjena

Post by Neprilagodjena »

Uh,kada bi mi to bilo tako lako,sad kriziram u najvece ali je sinoc bilo gore koliko mi se cini. Ja i hocu tamo da odem cista a ne sa bolovima,povracanjem i prolivom... :roll:
Zelim da uspem al ise ipak plasim toga,svega se bojim,nisam spremna jos za tu zajednicu...Jos pusim dve kutije cigara dnevno :axe:
Nemam pojma,hvala vam na savetima ,nadam se da cu uspeti. Nigde ne dobijam ovakvu podrsku kao ovde , jer niko me i ne razume...Mora mzbog svog deteta da postanem bolja osoba a ne sutra kad odraste da upiru prstom u mene , i kao to je ta...MA ko ih jebe ustvari,okolinu! Da ja pokusam srediti sebe zbog sebe i Vuka..Pozdrav ljudi,odoh da prosetam psa da malo iskuliram psihu ako je to moguce,bez nezeljenih susreta nadam se...
Anabela11

Post by Anabela11 »

a ne sutra kad odraste da upiru prstom u mene , i kao to je ta...MA ko ih jebe ustvari,okolinu! Da ja pokusam srediti sebe zbog sebe i Vuka
------------------
Prvo,ako da Bog,da poraste,mislim da mu senista ne desi s obzirom da ima 2 godine i roditelje koji konzumiraju drogu.
be a warrior

Post by be a warrior »

da, bolje je biti stalno dobro s povremenim trenucima nesreche, nego ovako stalno loshe s povremenim trenucima sreche....[/quote]

...tako kratko, a tako istinito...

Neprilagođena, znam da je sad trenutno koma, ali da ponovim jedan klišej.."BIT ĆE BOLJE"
Samo naprijed..šećeš psa..super..najgore je biti u krevetu..(naravno,ukoliko ti snaga dopušta)..bavi se što više tjelesnom aktivnošću, to će ti pomoći da lskše zaspiš...Naravno, čajevi..vitamini..
Bravo,bravo,bravo!! samo tako naprijed...
Potraži nečiju pomoć...jer je vrlo teško ustrajati u tome svemu sam...mislim da će se svi složiti samnom...

Pozzz

don t worry, be happy!!
Neprilagodjena

Post by Neprilagodjena »

Nirvanai ne sekiraj se,njemu nikad nista nije falilo niti je bio ugrozen na bilo koji nacin,prvo sam gledala da sa njim sve bude ok ili da zasi pa onda da se radim. Ne bi povredila svoje dete ni za sta na svetu.
Neprilagodjena

Post by Neprilagodjena »

be a warrior hvala na podrsci i ja sam skontala da ako se krecem vise mal omi je lakse,pijem sam ocedevitu i vitamin c a cajeve ne mogu n ida gledam,ne volim ih....Pricacu danas sa svojim roditeljima i bratom o svemu , iskreno....Danas cu videti da l ice opravdati to da su roditelji ili ne....Pozdrav svima,lep dan vam zelim ! Odoh da kriziram jos u krevetu. :cry:
zeleni

Post by zeleni »

hej!
pozdrav! :D
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
be a warrior

Post by be a warrior »

Drž se..Nadam se da će ti roditelji pružiti podršku...samo, glavu gore...ti to možeš!!!!
aj javi kako je prošlo...pozz

don t worry, be happy!!
Post Reply