KAKO JE SVE POČELO,NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MasacreEnElDiscoBar

Re: KAKO JE SVE POČELO,NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA!

Post by MasacreEnElDiscoBar »

To su ti na kozi vidljive promjene moguche uzrokovane potkoznim krvarenjem(shto se zove purpura, masnica bez udarca)... Uzroci nastanka purpure mogu biti razlichiti, a najcheshche su povezani s abnormalnostima krvi, krvnih zila ili traumom.... U reumatologiji purpura je najvishesu udruzena s bolestima i stanjima koje dovode do smanjenja broja krvnih plochica (trombocita), abnormalnostima trombocita, promjenama na krvnim zilama ili su mozda posljedica reakcije na lijekove??!!!

Uglavnom posjetit ljechnika!!

nema na chemu, ako se mislish zahvalit... :axe:
Last edited by MasacreEnElDiscoBar on Thu Sep 01, 2011 10:00 pm, edited 1 time in total.
be a warrior

Post by be a warrior »

Hej,

ajd baš mi je drago da si još tu...uhh..nemam iskustva s tako nečim pa ću se složiti s Mascr.. da posjetiš lječnika...
Javi što je..i kako je..
pozz

don t worry, be happy!!
sunrise

Post by sunrise »

propustila sam tvoju ispvijest ali sam citala komentare drugih...nesto te hvale za borbu i kakva jesi sad i kako si sve to izgurala

pozz i sve najbolje
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
be a warrior

Post by be a warrior »

Sunrise...
Marylin-ka još nije započela svoju borbu, ali nadam/o se da uskoro hoće...trenutno smišlja što i kako ...
pozz...

don t worry, be happy!!
sunrise

Post by sunrise »

pusti nju da odgovori,niti ni ti ni ja ona....ko zna sta sad cura radi i prozivljava
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

jah evo rasplakacu se...trazim pomoc, molim boga da je ne nadjem...daj ba, razgulitis...
be a warrior

Post by be a warrior »

MarilynManson wrote: hvala na podršci i na savjetima, evo upravo ulazim u fazu razmišljanja.sanela je napisao/la:
Problem je što ona nije ništa ni započela.
samo nemoj me brate požurivat. ko je žurio-vrat slomio! sve ću ja prvo razzradit pa kad naapravim "Lukav plan" hehe ima da se zadam pa da me goni cijela postava pakla ima da se junački držim i zapnem iz petnih žila pa da vidiš. ozbiljna sam! samo da se koncentrišem, .-ne znam kako drugačije da nazovem ovu fazu.
- treba i pročitati ono što piše...eto, zato sam odgovorila umjesto nje..vjerujem da se ona ne ljuti, pa nemoj ni ti...

Pozz

don t worry, be happy!!
lizard

Post by lizard »

Koliko je psihijatara potrebno da bi se promijenila sijalica ?
A) Nijedan, sijalica se mora sama promjeniti.
B) Jedan, ali sijalica mora sama zeljeti da se promijeni.
C) Vise od jednog, ako uspiju da ubjede sijalicu da ona od ranog djetinjstva ima podsvjesnu zelju da bude zavrnuta.
Merlin, halali. Nemam pojma zasto, al' mi tvoj avatar nekako izgleda k'o sijalica :D
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
be a warrior

Post by be a warrior »

Marylin????
gdje si odlutala???

don t worry, be happy!!
Post Reply