Hobi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

toto-rina

Re: Hobi

Post by toto-rina »

Ti citas te gluposto sa Wikileaksa. Kakve budalastine kako narodu nije jasno da je to sve iznamestano. KLao primili se svi sada, jedan covek zeli dobro svetu sada ce on da razotkrije sve zivo. Kao da nam je rekao nesto novo sto niko nije znao. I sta ce biti nista. Mogu da se pojave na TV i da kazu mi smo Englezi, mi smo Ameri mi radimo sta hocemo i sta ce biti nista opet. To je samo lozana za ljubitelje Rusije kao vau doakao im je neko. Nista se nece tu promeniti.
Samo se potvrdilo ono sto svi znaju da tu nema ni stida ni srama i da su politicari najvece bitange.
Dreamer

Post by Dreamer »

toto-rina wrote:Ja da te dalje analiziram. Ti tako meni. A ko ti je orvi odgovorio na post u nameri da pomogne. :) cccc
I drugi su to primetili, moju nameru da pomognem.

Pa pitam zato ste zelim da se izlecis i da budes strejt riba.

Evo citiram sta mi napisa: " toto-rina napisao:Zoey moras da shvatis da opno sto ima na ovom forumu nema ni na jednom drugom. Takvo nevaspitanje u obracanju drugim ljudima da je to strasno a posle kada izazovu bes koji nem,a granice i ne stedi nikoga onda bude Kuku meni kako si los,

Po imenu-Zoey, znaci da je ovo meni upuceno. I jos se ja cudim sto mi se tako obracas kad smo razmenjivali ok PP...........nije mi jasno.............
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
saša-ex

Post by saša-ex »

Aaaaaaaaaaaaa....
Zoey, devojko draga, paranoja te izela, i necitanje onog sto ljudi pisu!!! Nije ze tebe rekao, nego za komunikaciju ljudi na ovom forumu. U njegovoj sledecoj recenici stize jos podrobnije objasnjenje sta je hteo da kaze-a posle kada izazovu bes, sto ti jasno objasnjava kome je bilo namenjeno...
SAMO CEO ŽIVOT...
vudd

Post by vudd »

Upuceno je meni :) ...
Nekulturan sam,prozivam,ne slazem se,pljujem...onda kulturni psuju djecu ne bi li im lakse bilo,i ne bi li mi otvorili oci kako bih stvari poceo gledati na nacin koji njima odgovara,jer...kultura,bjes,Jevropa,jebiga...Sta ja znam sta je narkomanija,metadon i ostale grickalice.
From Russia with love

Svakako,problem imam i ja i oni

Wins....ne smijem na crtu
to nije kul 8)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
winston85

Post by winston85 »

toto-rina wrote:Ti citas te gluposto sa Wikileaksa. Kakve budalastine kako narodu nije jasno da je to sve iznamestano.
Ne čitam, nego sam načuo u kući preko one kutije poznate pod lažnim nazivom TV, tj. morfijumom za naciju. :)
E Vudd, stari Jugopotamijski ultra, mega, giga, samozvani CARE :D
Aj da vidimo ko može više da nervira ljude... zamisli neku isprekidanu liniju pa da krenemo :D
Već se vidim u ministarstvu unutrašnjih poslova Jugopotamije...
kul 8)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
toto-rina

Post by toto-rina »

Vidis i ljudi vide da nisam mislio na tebe. I kazes na AN sasstanke idu strejt ljudi. Ti si rekla da likovi odande idu na semu sa tobom, izvaraju ljude za pare, oce da se ubiju. To si ti pricala. To su stare junkie fore nakradu nekome pare i onda oce da se ubiju da bi ljudi zaboravili na pare. Ja bi rekao tome ubi se i trebas jer bolje nego da te ja navatam smrt ti nece biti tako brza. Mislim da me neki pokrade dok sam U WC ili tako. Sutradan bi bilo vezivanje u krizi u sumi i igranje sa zippo kanticama benzina i brenerom. Mora da bi bio sock kada bi se probudio iz stonda i video sebe da je vezan go za drvo i video mene kako pusim pljugu i cekam i da se probudi priporemajuci let lampu. Ja ne znam ko to nije uradio kuci i ja bi da moji nisu krili uvek da nije moglo da se nadje. Sestra je plakala i kada joj nije ukradeno kako nece visse da zasiva pare u jakne i kapute zbog kretena u kuci. Ali su likovi krali svojima i kartice i p[are i onda ih nema 3 dana i zovu kuci i pricaju da ce da se ubiju i da zovu da se oproiste i roditelji kukaju mole niko vise i ne misli na pare. To su stare fore. Jer su to strejt ljudi takve upozn avati na AN. Pa takvih znam dovoljno i previse ne treba mi jos takvih da upoznajem.

Znam lika koga su odveli 200km od Bgd i tamo pricali kako su mirni dok je tasmo dok mu cale nije dosao po penzioju za Bgd. Onda je diler zakacio caletu za branik od auta dop. Lik kada se uradio onako drogiran je seo i poceo da zajebava roditelje kako su mu oni doneli drogu. I kezio se eto vidite i ovde ga mogu nabaviti. cale je nervozan pao ubrzo sa merdevina i slomio nogu i zavrsio u bolnici a on je sada ovde ponovo. 15 dana od dolaska vec je navucen. Poznat je bio po tom,e sto je vozio kombi zavoda za transfuziju i kada odu 200 km od Bgd on nadje semu. Samo nekada nema pare a onda saopsti doktorima kako nemaju benzina da se vrate(naravnoi sakrije bonove koje je dobio od firme ili ih unovci). Doktori umorni sta ce vade svoje pare samo da se vrate kuci da ne zaglave noc u nekopj vukojebini jewr je planirano samo dan da ostanu pa firmina ne neplaca dve dnevnice. A on benzin potrosi tako sto ganja heroin po gradovima 100-150km daleko. Taj kombi je I EXIT video. Bilo je i droge, spriceva, koke i exera u njemu. Izbacen je iz firme kada je kolega video kombi pun narkomana nedelju na ponedeljak u 3 nocu. Ko zna gde je isao ludak.
vudd

Post by vudd »

Ahaaa...to li su ,znaci, ti Anonimni.E pa nece vudd vise ni na skype sastanke sa njima.Bando lopovska :bear:

Kad smo kod hobija i spaljivanja narkomana...sakupljao sam nekad Zippo upaljace.
Mislim,sakupljao ih bukvalno :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
toto-rina

Post by toto-rina »

Ja imam 1 samo godinama vec a promenio sam ih znas koliko cekaj da okacim slike.
toto-rina

Post by toto-rina »

Evo ga. A dno mu je znas kako neobicno ja sam po tim brojevima nasao da je napravljen ne znam koje godine kao replica serije iz 1953-1955 godine. Oni prave znas na svakih nekoliko godina tako paa ima da se nadju i ponovljeni primerci od pre II svetskog rata i ostalo. A kada ti se pokvari samo placas postarinu oni ti gha tamo sve poprave, zavare i vrate kao nov. Tj izbruse ga lepo, ociste i vrate. Ne placas nista.

http://i.imgur.com/qwtUy.jpg

Dno mu je ovakvo samo nemam macro mod da slikam.
http://i.imgur.com/MCjkK.jpg

Isti taj broj ima. Ali mnogi imaju taj broj vpa onda po seriji A koja oznacava mesec kada je napravljen
(Januar je A) i svaka godina ima drugacije brojebve. Nekada su rimski, nekada oobicni. Meni je A to su obicno najbolji kvalitet. Recimo u radnji ako je 23e serija A, 21e je serija B. Broj je 02 PAT. 2032695 ZIPPO MFG.CO BRADFORD PA, MADE IN USA.
Inace najskuplji su stari modeli ti bez obzira koliko su razdrndani. Ne ponovljena serija napravljeena recimo 2002 kao replica one iz 19545. Nego bas upaljac koji je napravljen iz tog perioda. Totalno su drugaciji vidi se kako su se menjali kroz vreme. Inace nije mi vise fora sa njima da pali. Oni su mi vise za kampovanje., Sada se vise lozim na plincke skupe upaljace. Teske sto cujes klik kada se poklopac otvara na burenmce ono na stranu sto se -kresne-.

Takav sam i dragoj hteo (Dupont)da kupim ali je ona rekla "Nemoj uplajaci razdvajaju ljude". Pa nisam joj kupio a kao da sam joj sleper upljaca kupio. Ma sve sam hteo da joj kupim sem heroina. Da bude riba, sa fancy telefonom, upljacem da mirise, smrkalicama iz Amsterdama za koku, velikim nmaocar5ima za sunce, onako mrsavija bruka bi izgledala, a opce dop pa neka joj dop. Neka ga ima na toneeeeee.
saša-ex

Post by saša-ex »

Upaljaci razdvajaju ljude.
Zoki je drzao upaljac, u mojoj ruci je bila kasika. Debela, ona najgadnija. Dop nikako da provri. Upaljac je pukao, kasika se zatresla u mojoj ruci,sve se prosulo. Zoki se naljutio i svasta mi rekao. Okrenuo se i otisao.
Upaljaci razdvajaju ljude.
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply