e sorry, danas sam nabrzaka ovo procitao posto bijah u zurbi i nisam ispravno shvatio sta me pitas omare.
ako sam sada dobro skuzio sta si me pitao - moze se poslati naravno i spot... ali ima problem.
vecina mejlova ne dozvoljava fajlove vece od 10-ak mb bas da bi kucke sprijecili ljude da si salju igre, filmove itd itd.
e sada, ako ti je spot manji od tih 10ak mb, nikakve frke nema... mada moracu pogledati na gmail koliko je kod njih limit pa cu ti reci, moguce je i veci.
ali enivej ima nacin samo ovisi o velicini spota koliko ce potrajati - zipujes ga lijepo i preko msn-a (mesendzera) posaljes pa bog te veselio.
ali kako rekoh to ce sa dial up konekcijom potrajati poprilicno ako je veliki fajl.
ili alternativno tu su uvijek p2p pizdarije pa preko njih... nacina ima kao u prici ali konekcija uglavnom jebe stvar, tj brzina, tj vrijeme koje je potrebno za prebaciti ga kome si vec htio.
sorry na onome danasnjem odgovoru jebi ga jer ja sam skuzio da si si me pitao moze li se i video na ovaj sajt koji sam dao staviti.
na njega mozes bukvalno sve fajlove stavljati kakvi ti prahnu, dok su manji od 50mb.
ja sam sa prijateljima tako razmjenjivao razne krekove i slicne pizdarije... jako koristan link.
na jednome drugome forumu recimo koristimo ga za postavljati pjesme ili spotove u temama tipa 'sta slusate sada' i sl.
nego, oduzih i po obicaju odlutah sa teme bespotrebno pa da se vratim opet tebi i tvome cd-u/spotu.
ako netko ima tvoj spot, ali ne zna sta sa njime a ima broadband i voljan ga je aploudirati - slobodno neka mi se javi na pvt i pita me sto god mu treba i ja cu mu objasniti step by step i kako ce smanjiti velicinu fajla, ako ne zna rarirati, zipovati, aploudirati itd itd... a ako ga to sve mrzi - neka mi preko msn poprebacuje pjesmu po pjesmu/spot (sto god vec ima) i ja cu sve obaviti jer nikakav problem nije pa neka si ljudi dok ovako virtualno mahale usput skidaju polako... meni to djeluje pouno bolja solucija nego da svakome pojedinacno fizicki saljes cd-ove.
sanela ( uh lanuh, sad ce mi opet na grbu skociti jer je pominjem... dobro ne mora sanela, neka mustafa

) moze napraviti sticky temu od te gdje stavimo link da je uvijek na vrhu radi laksega snalazenja i eto.
pozdrav!