Pitanje o dnu

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

vudd

Re: Pitanje o dnu

Post by vudd »

Mislio sam da je dno kad nemas nista,nikog,kad si na ulici.Kad poslije ponoci, teturas nadrogiran svijetlim i pustim ulicama grada.Kad lezis na hladnom plocniku, ispovracao se po sebi,psi lutalice te lizu, a ti nemas snage da kazes ''M'RRRSH!''Odes da se bacis pod brzi voz(Zurich-Muenchen)i onda skontas da taj voz ide utorkom,i da je sad srijeda(hehe,zastidis se sam sebe...)
Nije.Dno u narkomaniji ne postoji.Opet ces ustati,'' zalizan'' od dzukela,grad je ponovo ''ziv'' i ti se utapas u masu,cilj je novi shoot.I tako iz dana u dan...dok ti ne proradi svijest,nesvijest ili nesto trece
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

vudd wrote:Odes da se bacis pod brzi voz(Zurich-Muenchen)i onda skontas da taj voz ide utorkom,i da je sad srijeda(hehe,zastidis se sam sebe...)
Hahahaha koji jebeni kralj! :D
Potpis.
Visions

Post by Visions »

Dno ??? To je kad nesmes da izadjes iz gajbe jer te jure sve desnicarske organizacije,njihovi simpatizeri,murija,kojekakvi "roditelji" i ostali neizivljeni duduci.To je ono kad svaka budala oce da te bije,nesmes do prodavnice da odes(a kamoli na shemsu)jer te sacekuju i prozivaju kompsije i likovi iz kraja.Onda kojekakvi pokvarenjaci pocnu to da iskoriscavaju praveci budalu od tebe i sprdacinu od tvog zivota.To su likovi koje pod normalnim okolnostima nebi pogledao,nebi smeli uopste da ti prilaze.Onda te zvrckaju telefonom,dolaze ti gajbi i prave gluposti,a kad vide da si nemocan pokusavaju da te pokradu,prevare,nameste itd.Onda kad lerdi pocne da te zeza po onom mitskom sablonu da ti trazi sve vise i vise para,a daje sve manje i manje robe e to je dno.Ima i gore ali predpostavljam da nesmeju ruzne reci,a kosmare imate vec i hteli bi da se stanje smiri...
doktor Tramal

Post by doktor Tramal »

sanela wrote:U zadnje vrijeme se pitam da li je baš neophodno da narkoman dođe do dna prije nego što krene da se liječi, da traži pomoć?
I ako jeste potrebno doći do dna, zanima me šta je bilo vaše "dno"?
meni je bilo dno kad su me oterali u armiju, pa me tamo uhvatila kriza..onda me odvukli na psihijatriju..e to je tek bilo dno...
(s)jeb`o pajdo..
Nikajlo

Post by Nikajlo »

vudd wrote:Mislio sam da je dno kad nemas nista,nikog,kad si na ulici.Kad poslije ponoci, teturas nadrogiran svijetlim i pustim ulicama grada.Kad lezis na hladnom plocniku, ispovracao se po sebi,psi lutalice te lizu, a ti nemas snage da kazes ''M'RRRSH!''Odes da se bacis pod brzi voz(Zurich-Muenchen)i onda skontas da taj voz ide utorkom,i da je sad srijeda(hehe,zastidis se sam sebe...)
Nije.Dno u narkomaniji ne postoji.Opet ces ustati,'' zalizan'' od dzukela,grad je ponovo ''ziv'' i ti se utapas u masu,cilj je novi shoot.I tako iz dana u dan...dok ti ne proradi svijest,nesvijest ili nesto trece
uffffffffffff
bio sam na ovoj temi pre dva meseca, u prvoj svojoj apstinenciji (i prvom odvikavanju uz pomoć stručne službe).. i sad pregledam sve gore pomenuto i ne znam odakle bih počeo da komentarišem..

svoje dno sam detaljno opisao.. njegov početak.. a sad bih još dodao da the Dno ne zavisi od vremena i prostora.. nije jedinstven trenutak.. nego je skup okolnosti.. kao kad strejt osoba kaže, sve mi se skupilo..

najbolji dodatak mom dnu (pored već opisanog, ne bi sad da se vraćam, dovoljno mučno je bilo i jedanput opisati ga) je ovaj citiran opis iznad. i još jedan dodatak.
ja sam lutao ulicama svog grada, bile su osvetljene i ja sam bio sam. ali sam bio naoružan mobilnim telefonom i slao sam uvredljive, sebične i kukavičke poruke nekome kome nije trenalo (najblaže rečeno).. sećam se jedne od njih.. ide ovako nekako.. "jbo te taj tvoj Bog (kud baš na bajram da bogohulim, stvarno se iskreno izvinjavam, baš, baš truba, al danas mi došlo iz dupeta u glavu) i nadam se da ćeš i ti jednom lutati praznim ulicam izdrogirana, očajna i sama.."

može li grdje??
ne može.
dno!
cokapeace

Post by cokapeace »

DNO....Mislim da ga upravo jednom nogom doticem....briga~sta sa malim dok sam ja na godinu robije,sta sa dragim koji ima 3 i nesto da odlezi,sta sa mojom porodicom koja se raspada~ponovo,kao da smo prokleti...zaglibila do clanaka posle skoro 3godine i one recenice~ja i pajdo nikad vise,....sa najboljim prijateljem,mojom savescu~kako sam je zvala~u Grobu(bukvalno),jer mi je *savest* overila pre par meseci..moja Maki...treba li vece dno od ovog...ili vam treba jos,kao sto su finansije,mozda~medjuljucki odnosi......
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
sanela

Post by sanela »

Žao mi je, draga.
Bez obzira na dubinu dna, nadam se da ćeš opet isplivati, zbog sebe, zbog djeteta...
Znam da nije lako i da je borba svakodnevna. Čuvaj se i bori se da budeš dobro.
Ljubim te...
cokapeace

Post by cokapeace »

Hvala...pokusavam...
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Visions

Post by Visions »

...
Last edited by Visions on Sat Nov 20, 2010 4:43 pm, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

Ma jebes ljude...
Coka, dno je individualno.U ovom nasem zajebu,mnogo je prica sa djecom,robijom ,sjebanim zivotom,porodicom i smrcu ljudi koji nam znace...
Zadesilo me vec to dno...Kasnije se jos vise produbilo i shvatio sam da dno ustvari ne postoji.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Post Reply