PsyTechGirl wrote:Hah.. Homoseksualci.. Pederi .. Ebem li ga, po meni - ljudi kao i svi ostali ..
Ono, nemam ništa protiv tog opredeljenja - ko voli neka izvoli ..
Ali nešto nebih vezala homoseksualnost sa narkomanijom ..
Neko je negde već rekao, jedno je prostituisanje..toga sigurno više ima kod narkomana, nego kod "normalnih" ljudi ..
U to stvarno verujem, jer jedno vuče drugo.. Bolesnicima sexa za pare nikad dosta, a bolesnim ljudima para za gudru nikad dosta.. tako da, jedno vuče drugo ..
Veoma je mali broj onih koji se prostituišu samo hleba radi i to ..
Mada mislim da te dve grupe samo i postoje :
-narkomani, koji se prodaju radi gudre i
-jako siromašni ljudi, koji se prodaju da bi preživeli ..
i to je to.
1.Zasto mislis da prostituiranja ima vise kod narkomana nego kod ostalih....ja zivim u velikom gradu i vjeruj mi da ovdje ima velika masa zena koja to rade samo i jedino zbog love i zarade
2.koji su to bolesnici sex/a
3.Znam curu koja ima lovu i dobiva dovoljno para za pristojan zivot ali svejedno ide na ulicu i to radi zbog love, a nije gladna..ima i djecu i tipa,prvo jednog pa sad i drugog partnera i njima je to job kao svaki drugi.tako da je tvoja podjela stvarno malo stara i zaostala.
Lelo hoces li ljubiti svoje dijete na ulici ili ces se i tada osjecati sputano i bed...cini mi se da je to kod tebe vec i problem ako se nelagodno osjecas samo za drzati se za ruke a kamoli ostalo
homoseksualnosti je oduvijek bilo i bit ce.Sad ovdje vani je sve to tako manje strasno i pomalo normalno i nije ti ni cudno ni bed vidjeti decke koji se drze za ruke ili cure ili se ljube ili sta god.Jedini bed u cijeloj toj prici je meni kad se dodje do teme djece pa onda se opet vrate na pocetak pa oplode ili u labu ili kako to vec ide s nekim muskarcem...ili muskarci koji doslovno prodju vezu i dobiju djecu da bi se onda sjetili da su ipak pederi i onda se bore za skrb nad djetetom s novim partnerom pa se potezu po sudovima. Svi znate za onog tipa koji je bio riba ali je napravio operaciju no zadrzao ipak sve potrebno da jednog dana ima dijete sto je i napravio...Mislim da je za dijete ipak potrebno, tata,mama i normale familie, a ne mama/mama, ili papa/papa ili kako se vec nazivaju
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.