U potpunosti se lazem da su blokatori kupovina vremena da se covjek skonta kako, sta, gdje i slicno. Ja sam licno imao iskustvo sa Reviom ( pio sam je 18. mjeseci), istina, bio sam cist od dopa, Revia i pokoji Katapresan ( prvih par mjeseci).
Ali sta se desilo!! nPosto nisam bio rascistio izgleda sam sa sobom, nakon 18. mjeseci, kad sam nasao i posao i skroz se izkulirao, naletim na starog "pajdu" na krizi i reko haj jos samo jednom da me "pukne"!!
Tako ode moja apstinencija od 18. mjeseci u P.M!!! Sad sam zavrsio ( zadnjih 1. godinu ) na terapiji odrzavanja Subutexom. Nije loser, ali ja zelim ponovo onaj lijepi zivot bez cim ustanem da posisam najgorcu tabletu na svijetu!! Jebi ga htio bi biti skroz cist i radim na tome, ali je to sad opet problem kad se sjetim sta me sve cceka, odmah mi dodje da posisam jos jednu tbl!!
Tako da sam ja blokovima kupio 18. mjeseci zivota (taman da se oporavim i sa 58 kg odem na 90 kila)!! Ali je pozitivno u tome svemu sto sam sebi smanjujem Subutex po mrvicu, nadam se da cu tako doci do 0!!! Znaci ja sam na blokatorima samo oporavio organizam sa hrpom vitamina i kalorija, za drugu epizodu!! Jebi ga, sad mi pravo krivo zbog tog jebenog recidiva, ne samo zato sto ja ispastam, nego i moja mama koja bi dala sve da ja (KONJ) budem dobro i moje sestre koje pored svojih briga i dijece moraju misliti jos sta je samnom i svaki dan zovu iz Njemacke i Kanade ( Bog zna koliki su im telefonski racuni) pored svega ostalog!!
Eto haj sad recite da nisam SEBICNI KRETEN!!!!