ZNAK-PODZNAK

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
PsyTechGirl

Re: ZNAK-PODZNAK

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:Nema na cemu. :D

PsyTechGirl, kazes mama ti se bavi astrologijom, horoskopima i to... De mi reci ukratko kako se izraduje natalna karta, sta treba za to, tko to radi, gdje i ostalo sta znas.
Ukratko [-o< :D
Pa ewo koliko ja znam, mada te odmah moram upozoriti da znam weoma malo, chisto koliko sam widela od nje u prolazu ..
Znachi iscrta se natalna karta (krug, a oko njega 12 znakowa .. mada imash da nadjesh garant negde i gotowu natalnu) i samo u nju upishesh podatke .. Kao shto sam rekla - datum rodjena ti daje znak, a wreme podznak .. A sad kako se izwode ti parametri ..
To ti bash ne bih znala reci, jedino mogu da se raspitam kod nje, pa da pokusham onda detaljnije da ti objasnim ..
A eto za sada toliko od mene :D
Pozdraw .. :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ma nema veze, hvala ti.
I mislila sam da je tako komplicirano.
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:Ma nema veze, hvala ti.
I mislila sam da je tako komplicirano.
Hehehe :)
A i nije bash tako .. Shtaa ja znam :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
paramparcad

Post by paramparcad »

dajte nesto za ribu.podznak neznam koji sam,rodjen sam sedmog marta...oko dva popodne.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ribe su super i dobro se slazem sa njima!
Za podznak treba puni datum sa godinom, sat i grad rodenja.

RIBE
Osobe koje vole novac, ali pritom nisu cicije i skrtice. Imaju srece sa novcem i materijalnim dobrima. Ljudi ovoga znaka cesto naslijede bogatstvo. Umjetnost u svakom obliku, pretezno glazba za njih je veoma bitna.
U sebi imaju puno logike i rezona, ali na kraju ipak prevladaju osjecaji.
Osjecanja, culnost i senzibilnost Ribama daje izgled lakovjernoh osoba, ali izuzetno su mudri. I ne pokusavajte da njima presutute istinu, oni je osjecaju i znaju prepoznati laz.
Sve podreduju osjecajima i lako se prilagodavaju. Plasljivi su i stidljivi, pa vjerojatno nikada necete vidjeti jednu Ribu kako hoda ulicom u neobicnoj ili ekstravagantnoj odjeci.
Rado prihvataju svaki posao koji im je dojeljen, pa zbog toga cesto budu pretrpani obavezama. Samo oni znaju kako se iz svega toga izvuku i rijese zapoceto.
Emotivne, osjetljive osobe koje suosjecaju sa bolom drugih ljudi. Kada vole, vole tiho, duboko u sebi i u stanju su da nista ne poduzimaju. Rijetko se zaljube strasno i ozbiljno, ali kada se dogodi, to bude ono pravo.
Depresije su stanje koja treba da zaobide svaka Riba. Prirodno osjetljive,lako ce ih uhvatiti tuga i melankolija ako danima pada kisa.
Zahvalni su cak i za najmanju pomoc koju im pruzite, svaki posao za koji ih zamolite bit ce marljivo obavljen. Razgovor sa njima uvijek je zanimljiv i uvijek slusaju sa paznjom. Tema moze biti bilo koja jer su jakog intelekta.
Po prirodi su stidljivi i osjetljivi, pa poneka kritika upucena njima, na njh djeluje duboko i nekad zna ostaviti posljedice.
Indolentnost, kao i sklonost da se povuku u sebe se moze zamjeriti Ribama. Prilagodljivi su i u svakoj se situaciji znaju snaci, bas kao riba - promuvaju se i odu dalje. Nezavisni su i vole da tako bude i ostane, cak i u braku.
Cijene autoritete, starije ljude i obicaje.
Mislena druge ljude, vole ugadati i pomagati svima, posebno obitelji.

MUSKARAC RIBA
Sigurno ste vec osjetili kako je imati ovakvog muskarca pored sebe. Oni ce sigurno ostaviti trag u vasem zivotu,ili ce stvoriti ili unistiti buducnost. U svakom slucaju,ucinit ce neke promjene koje cete pamtiti.
Muskarac Riba je pun snova. Rijetko sta se moze mjeriti sa njegovom zanesenoscu.
Intelektualno su veoma jake licnosti. Ukoliko zasluzite, pokazat ce vam da je pozrtvovanost jedna od njegovih vrlina.
plahovit i vatren veoma jasno sanja svoje snove. Tesko ga je razumjeti. mnogim stvarima prilaze na romantican nacin,i cesto ne vide problem ni kada ih lupa po glavi.
Sazaljivi su i suosjecajni. Divno je kako se uvijek nadu tu da vama pomognu, ali je tuzno kako ne umiju pomoci sebi kada je to potrebno.
Prijateljstvo, druzenje i opusteni razgovori njegove dane cine ugodnijima. Ukratko,to su osobe na koje se uvijek mozete osloniti bez straha da ce se izmaknuti.
Potpis.
paramparcad

Post by paramparcad »

ostao sam bez teksta...znaci ribe rules :D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ma nemam pojma, ali kroz citav zivot me prate Ribe...
Brat, najbolja prijateljica, bivsi momak i sadasnji momak!
Potpis.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e ajd' kad su se svi izredali, daj nabaci koju za strijelceve :) ...15. Dec. '79, 2:50 ujutru, Sarajevo...cini mi se da mi je vaga podznak, ali po nekim kalkulacijama ispada skorpija...
bojanol

Post by bojanol »

jel ste normalni, keve vam, pa zar verujete u ta sranja.
paramparcad

Post by paramparcad »

ja prvi ne verujem bojane ali ovo sve napisano ispade tacno...narocito za intelekt i mudrost :D
Post Reply