METADONSKA KRIZA
Moderator: sanela
Re: METADONSKA KRIZA
Pa nije Vojadžer prošao skidanje sa Metadona, on je još uvek na Metadonu i čovek kaže da će na Metadonu ostati do 2093. godine.
-
kakav vojager,kazem za ovog decka od zrinkam.sto se njega tice on je...on je...ma ni bih ga sad zadrzavao 

Ovo je rekla Zrinka.Ja sam Voyagera pitala za mišljenje jer vidim da je čovjek prošao skidanje sa metadona,
pa reci mi molim te kako ces ti drugom pomoci kad sebi nisi uspeo???Mozda Branko kockica ima plan za tvoj zivot???E da i umalo da zaboravim ja nisam extra ja sam cist voyo i mislim da ljudi koji se nadrogiraju i sednu za komp da seru i davaju drugima terapiju nikako netreba da imaju mesto na ovakvim forumima koji se bore protiv NARKOMANIJE jer svojim iskustvima ne pokazuju borbu i pobedu nad tim govnetom nego predajom kenjaju.Zato voyslave spustanje definitivno skidanje sa metadona pa da slavimo...
Last edited by Boban on Tue Dec 30, 2008 4:04 pm, edited 1 time in total.
-
znam.vidi se iz prilozenih kilometarskih tekstova.Voyager wrote: Zabole me sta ti mislis.
Ako nekoga zanima da se leci a nije mogao nikako da se skine i zivi oko Zrenjanina pre nekoliko dana je otvorena klinika gde ce pacijenti dobijati Metadon. Oni koji su se vec lecili nekoliko puta pa se uvek vrate heroinu. Eto ako neko misli za sebe da ne moze drugacije da se skine nek se potrudi, bude iskren, objasni svoje probleme i verovatno ce mu tamo dati terapiju. Ja danas isao da podignem Metadon, sve zavrsio za 5 min i kod lekara i u apoteci. Sledeca tura 6 januara. Nema sta izgleda da se Srbija probudila iz bunila i ludila sta mislite. Kazu da ce jos klinika otvoriti kao sto je u Zrenjaninu. Inace na tome ljudi mogu da zahvale Prof. Vuckovicu kga pojedinci pljuju da je protiv metadona. Ja sto znam metadon se daje u Novom Sadu, Beogradu(na nekoliko mesta),Valjevu, Nisu, Zrenjanunu, Kragujevcu. Pre je bilo i u Bajinoj Basti ali su tamo ljudi napravili neki problem. Sve je vise klinika, ministar ocigledno hoce da nam pomogne. To me raduje.
kao što i odgovara naslovu teme, napisala bi par riječi o tome...ne želim nikome ništa nametati svako je gospodar svoga tijela i sam odlučuje šta će i kako će.
Pila sam metadon u više navrata kroz više godina. Naravno da sam u tim danima smatrala da je to najbolje za mene i da ja mogu tako živjeti. Naravno i da sam iz dana u dan tonula sve dublje i da mi je s vremenom i metadon dojadio i htjela sam opet nešto više...brzo sam se našla u začaranom krugu...dop-metadon, tablete- dop- metadon, tablete...i tako godinama.Metadonska kriza je g a d n a...ko nije prošao, bolje ni da ne prođe.. Danas kad sam čista, kad ništa ne pijem - vidim koliko sam bila u krivu i koliko sam saba sebe zavaravala. Metadon je možda lijek ali ako se pije pravilno i sa svrhom. Sve ostalo je "bajka"...
Naravno, svatko ima svoje iskustvo..ovo je moje.
Pila sam metadon u više navrata kroz više godina. Naravno da sam u tim danima smatrala da je to najbolje za mene i da ja mogu tako živjeti. Naravno i da sam iz dana u dan tonula sve dublje i da mi je s vremenom i metadon dojadio i htjela sam opet nešto više...brzo sam se našla u začaranom krugu...dop-metadon, tablete- dop- metadon, tablete...i tako godinama.Metadonska kriza je g a d n a...ko nije prošao, bolje ni da ne prođe.. Danas kad sam čista, kad ništa ne pijem - vidim koliko sam bila u krivu i koliko sam saba sebe zavaravala. Metadon je možda lijek ali ako se pije pravilno i sa svrhom. Sve ostalo je "bajka"...
Naravno, svatko ima svoje iskustvo..ovo je moje.
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ