Sve zna,a ponasa se kao bukva

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
saša-ex

Re: Sve zna,a ponasa se kao bukva

Post by saša-ex »

Neispravan test...
SAMO CEO ŽIVOT...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

saša-ex wrote:Neispravan test...
...kojem je istekao rok trajanja.
Tablete za izmokravanje.
Ili mađioničarski trik.
Potpis.
paramparcad

Post by paramparcad »

a mozda je perica cudo prirode?mozda njemu heroin ne moze nista?mozda ima frizirani metabolizam?mozda,mozda,mozda...
vudd

Post by vudd »

Mozda je ovo sve fatamorgana.
Mozda samo ruzan san.A kada se probudimo,vidjecemo da smo mi ustvari djaci iz zadnje klupe, zaspali na casu biologije.
Zajebavam
Mozda to i nije bitno,mislim taj rezultat.Negativan poslije dva dana,i ok...Nije fora sad provjeravati da li je moguce.Jedno dva -tri,5,6,...puta.
Rope,to je znak da je kraj drogiranja :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Zelim samo da te pozdrawim i posaljem HUG!
SMOKEEE.jpg
SMOKEEE.jpg (2.8 KiB) Viewed 1677 times
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
ex-perica

Post by ex-perica »

Drugari, stvarno hvala na :Saletovoj verovatno tacnoj pretpostavci(mada nevolem nikako iste,ali vrlo je blizu da je bas to.mada mi je naj,nacelnica narko-metadonskog programa za Vojvodinu rekla da je moguce (ima praksu i nema sa mnom razloga da se zeza i lazze me),ONDA, dragost za Lilith-Nancy, za ovog samo nazvanog"polupani"-og, ni sam, nemam pojnma sta da kazem-zajebava se covek,nadam, se dobronamerno(vidim postao na forumu hit i "opasan" faktor,MADA MENI U CELOJ TOJ PRICI TOG DANA NIJE BILO NIKAKO DO ZAJEBAVANJA(PONOVIO TEST PONOVLJEN,REZULTAT ISTI-SVEDOK MI JE SARADNIK-U ALA ZVUCI-OVO.),ONDA MALA DEVOJKA ANA ,KOJOJ SKORO NISTA I NIJE JASNO (OVO JE DOBRONAMERNO KRAJNJE.),Anci,taj dan mi je bio po tom pitanju zesce vazan ali sada vise i nije toliko to,i tako,bitno.
Cacnuli ste me .svi sem mudrog i sazetog Logicara ex-saleta-hvala Sale i prijatno,dobar tek..
tako da nema ljutis.
Pozdrav za sve
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Kako je Perooo?
Nemo sekiras Babu, pa te nema ceo jedan dan odje !!!
PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Evo Perice, da te baba malo oraspolozi !!!
(P.S. Delim tvoje misljenje o stanju u kome se momentalno nalazi ovaj forum)

Dragi mama i tata,
Divno se provodimo na prvom kampovanju. Čika Toma nas tera da pišemo roditeljima za slučaj da ste videli poplavu na televiziji. Mi smo
dobro. Samo jedan šator i dve vreće za spavanje je odnela voda. Sva sreća niko se nije udavio jer smo svi bili u planini tražeći Pericu.
O da, recite Pericinim roditeljima da je Perica dobro. Ne može sam da piše zbog preloma.
Inače, ja sam se vozio u jednom od spasilačkih džipova. Baš je bilo lepo. Pericu nikada ne bismo našli u mraku da nije bilo munja. Čika Toma je vikao na Pericu zato što je otišao da se šeta sam a nije nikome rekao. Perica kaže da mu je rekao za vreme požara.
Verovatno ga čika Toma nije čuo jer je bio pijan.
Jeste li znali da kada se plin stavi u vatru on eksplodira? A čak i posle toga vlažno drvo neće da gori, ali je zato izgoreo jedan šator.
I moje pantalone, ali imam bermude. A Dule je sada baš smešan bez kose.
Mi ćemo doći kući u nedelju ako čika Toma popravi kola do tada. Nije bila njegova greška kada smo sleteli sa puta, kaže da su kočnice
radile kada smo krenuli. Čika Toma kaže da su kola toliko stara da i
nije čudo što se stalno kvare. Nama je zabavno da se vozimo u njima
mada nam smeta što su prljava i to što je gužva kada nas je 10 u
kolima. Lepo je što nas čika Toma pušta da držimo volan povremeno da
bi on mogao da odmori oči. Pošto je Nikola najstariji, čika Toma ga
uči da vozi ali samo na planinarskim putevima jer tamo ima malo
saobraćaja. Jedino šta smo videli na tim putevima su teški kamioni, kola nema.
Jutros su svi išli na kupanje u jezero ali mene čika Toma nije hteo da pusti jer ne znam da plivam pa sam išao sa njim čamcem preko
jezera. Baš je bilo lepo. Još uvek se vidi drveće pod vodom zbog poplave. Čika Toma je baš super, nikada ne viče na nas. Nije se čak
ni naljutio kada smo skinuli pojaseve za spasavanje. Pošto mora da popravi kola mi se trudimo da mu ne pravimo probleme i krijemo se po ceo dan. Čika Toma nikada ne zna gde smo. U početku mu je to smetalo a sada se navikao. Čika Toma kaže da smo svi prošli osnovnu školu prve pomoći kada se
Jovana davila i kada je Ivan sekao drva pa odsekao sebi prst.
Ja i Ðole smo povraćali ali čika Toma kaže da zna zašto, pa je u redu. Ja mislim da je od piletine koju smo poneli od kuće a zaboravili da pojedemo odmah. Setili smo se tek kada su je pronašle životinje. Moram sada da idem, idemo do sela da ukrademo markice za pisma, jer para nemamo. Ništa ne brinite ja sam dobro.
p.s. Čika Toma je rekao da vas pitam da li sam ja primio tetanus vakcinu? Šta je to tetanus?

:wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

:smt044 :smt044 :smt044
BAKO!!! :-D
Potpis.
ex-perica

Post by ex-perica »

E,Bako ako si ti normalna,onda sam JA zapalio Rim,a spsli ga zavisnici ,zbog dragocenosti-naravno.
Tako si samo nasmejala zenu i mene da je to prilicno tesko da se preprica,a oboje smo prilicno loseg trenutnog raspolozenja. kao i nekih drugih problema.
HVALA BAKO,JOS JEDNOM
pOZDRAVLJAJU TE pERICA I E. IDI NA PP.
Post Reply