AA+NA+ Al-Anon konvencija u Beogradu 28-30.11.2008
Moderator: sanela
Re: AA+NA+ Al-Anon konvencija u Beogradu 28-30.11.2008
Ma bezveze cura lupila ,ko i ti sto si Meki.E lafcina si bio kad si bio klinac,dobre ti one slike na FB!

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
aaaaa... a ja mislio da je Ana sada samo na gramu...
Ti si bio pravi mali hasisar.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
nego, hashish & artani...
.
Last edited by heroinapg on Sun Nov 30, 2008 6:26 am, edited 2 times in total.
- joesspappa
U cenu od 16 e ulazi corba, glavno jelo (MESO 4 vrste, ono janjetina ispod sach, piletina, rostilj i neki specijalitet), malo slatko i salata, bez pica i bez garderobe, za koju nijesam ni znao da dolazi na placanje. Neka im plati moja jakna, ona ce da se kaci na civiluk kod njih, ja necu. Ko ih mrda...saša-ex wrote:Ja sam siguran da u 16 jura ulazi sve, ako nije tako treba ih zapaliti...Za tu istu cifru u Gaetanu imaš švedski sto sa svim mogućim perverzijama od klope, još ti dolazi taj italijanski kuvar i sve vreme trčkara oko tebe...Ipak treba proveriti. A Sinđelić je osrednja kafana, koja je na glasu, ali od njih nikada nisam očekivao da budže cene.
Sale gde je taj Gaetano? AJ ne budi lijenj, pa mi ujutru sibni neki mail... ne mogu ovo s....e od foruma na poslu da otvaram... ne svidja im se rec narkoman... pih ko i facebook... u istoj su ravni...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Pozdravite bratata maxla Zna li ko sto o mihi..Recite mu ko ga pozdravlja puno
hmmm,meki,meki...ana je cista od svega godinu i 6,7 dana...meki wrote:aaaaa... a ja mislio da je Ana sada samo na gramu...
We no want no coke, no heroin
No hasch-hasch, no amfetamin,
cocaine will blow yout brain and ecstacy will mash your life
Pa jel dolazis ili ne?heroinapg wrote:Uhhhhhhhhh...Zao mi je sto necu biti s vama
Tamo daleko, al nema 3ka da se iskombinujem..I jedna Anonimna i trijezna je zeljala ada dodje i da se pridruzi svojoj anonimnoj braci....ali...Neka neko snimi....Ma pitacu moje Anonimne da snime..Editujem jer postujem pravila i tradicije..naravno da necu pitat niti ce snimat..samo sam mmislila a Tamo daleko tako lizu do suza
ovo je prica samo o meni.tik-tak
E, u tom slucaju AnaGram primi iskrene cestitke sa ove strane. Biti cist od SVEGA vise od godinu dana je vrlo znacajan jubilej.
Znas, prilicno sam novi na ovom forumu, pa nisam upucen u pojedinacne jubileje sem kod ljudi koje sam imao priliku upoznati licno.
:smt038 :smt035 [tanz] \:D/ =D>
Znas, prilicno sam novi na ovom forumu, pa nisam upucen u pojedinacne jubileje sem kod ljudi koje sam imao priliku upoznati licno.
Da,hvala...bice jos boljemeki wrote:E, u tom slucaju AnaGram primi iskrene cestitke sa ove strane. Biti cist od SVEGA vise od godinu dana je vrlo znacajan jubilej.
ovo je prica samo o meni.tik-tak