Izvinjenje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: Izvinjenje

Post by heroinapg »

Zona Sumraka wrote:pa ne mozemo jbga svi da imamo kompleks hodajuceg bozanstva...i prestani vise da me kopiras, stvarno nema smisla...
hehehe
A mogu li ja malo zono da te citiram?!:} Ili da te prekopiram. Smatram da svako nov na forumu bude toliko iznenadjen kada mu ljudi ukazu paznju, kao i ljudi koji su novi u apstinenciji ili socijalizaciji, ne budi stroga tako. Zna se da si bivsi dzanki...Ali sadasnji...Pozdrav Zono! :wink:
E, moram dodati ovo hodajuce bozanstvo-Ako se tako osjecamo, idemo direktno u recidiv. Drago mi je da ce vam grupe biti pod strucnim nadzorom i pronadji doktora koji ti odgovara.Ne koji ti popusta, vec ko je realan i da te fotokopiram hehe Zono draga voljela bih da vidim kojem zalijecenom narkomanu je zivot lijep. Eto, cak sam prepisala-Nije mi tesko bilo, jer si bas obicn forumasica
:rolleyes: Pozdrav svima
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

izgleda da vas plagijatora ima vise nego sto sam mislila :ninja: ...

e...nije mi bio cilj da ubijam iciji optimizam, mada evo osvrcuci se na sopstveni komentar kontam zasto tako djeluje... jednostavno me isfurava rezonovanje tipa ti si clean i sve ti je haj flaj...nije jbga...ali to ne znaci da mi sada nije daleko bolje...
a sto se tice ostrih komentara...hehe...pa recimo da kapiram da je uvijanje uzevsi u obzir nasu problematiku jednako prdenju u vjetar... samim tim, mislim da je direktnost u najboljem interesu ne samo za nove kolachiche, nego za sve nas kolektivno...
sho bi rekli kolege sa bbc-a, lets cut the crap...
a sada odoh laganini u horizontalu, jer vise ne vidim ni prst pred okom...
pozz...
heroinapg

Post by heroinapg »

Ejjjjjjjjjjjj, ja sam tebe apsolutno ukapirala! Citirala sam jer si apsolutno u pravu i meni se bukvalno isto desavalo..Bila sam ironicna.
+slazem se za direktnost!!! Pod svojim rijecima sam podrazumijevala da je svako nov na foorumu izuzetno iznenadjen i zatecen (bar sm ja bila) kada mu se ukaze paznja.. btw, I ja te smatram posebnom. Citam tvoje postove, volim kad svratis na moj topic (nemoj klub obozavatelja zone da temu otvorim hehehe. Salim se.prastajte zbog skretanja s teme
Pozdrav svima :smt006
P.S. Obrati paznju kolko je sati bilo kada sam pisala, vidim i sama da se nisam dobro "odrazila".. A uzgred, ""odusevljavaju"" me ljudi koji s na forumu sa 2-3 nika i misle da smo svi debili totalni i da ih ne provaljujemo
vudd

Post by vudd »

heroinapg wrote:Ejjjjjjjjjjjj, ja sam tebe apsolutno ukapirala! Citirala sam jer si apsolutno u pravu i meni se bukvalno isto desavalo..Bila sam ironicna.
+slazem se za direktnost!!! Pod svojim rijecima sam podrazumijevala da je svako nov na foorumu izuzetno iznenadjen i zatecen (bar sm ja bila) kada mu se ukaze paznja.. btw, I ja te smatram posebnom. Citam tvoje postove, volim kad svratis na moj topic (nemoj klub obozavatelja zone da temu otvorim hehehe. Salim se.prastajte zbog skretanja s teme
Pozdrav svima :smt006
P.S. Obrati paznju kolko je sati bilo kada sam pisala, vidim i sama da se nisam dobro "odrazila".. A uzgred, ""odusevljavaju"" me ljudi koji s na forumu sa 2-3 nika i misle da smo svi debili totalni i da ih ne provaljujemo
Ako si na mene mislila...provalila si me,svaka cast.Lijep pozdrav i sve naj,naj :rolleyes:
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Sagitarius

Post by Sagitarius »

E, moram dodati ovo hodajuce bozanstvo-Ako se tako osjecamo, idemo direktno u recidiv.
Jednostavno lijepo napisano.
Tko visoko leti...
Pa brojanje dana,mjeseci,godina...
vudd

Post by vudd »

ima li u ovom nasem ''stradanju'' dana kad se nemisli na heroin?Ima...Dani kad ga ne ''ljubimo'',kad mu ne odajemo straho(postovanje?)Mozemo razglabati do nesvjesti kako je ''opak''...malo zivimo,pa kad dodje stani-pani onda opet...Ili je nekom stalo-palo?
A ako se neko osjeca kao hodajuce bozanstvo...nema hodajucih,i dobra i ''losa''su na nebu,ili...negdje vec.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

vudd wrote:ima li u ovom nasem ''stradanju'' dana kad se nemisli na heroin?Ima...Dani kad ga ne ''ljubimo'',kad mu ne odajemo straho(postovanje?)Mozemo razglabati do nesvjesti kako je ''opak''...malo zivimo,pa kad dodje stani-pani onda opet...Ili je nekom stalo-palo?
A ako se neko osjeca kao hodajuce bozanstvo...nema hodajucih,i dobra i ''losa''su na nebu,ili...negdje vec.
Nema ih na zemlji,ali ljudi umisle da su jaki kao Bog(ovi).Traže da im Bog čini ovo ili ono,postavljaju mu zahtjeve,udovoljavaju Mu ritualima.
Mislim,ako postoji svemoguće biće-Bog,šta jedan mali čovjek može da mu "da",čime da mu "udovolji"?
vudd

Post by vudd »

Sagitarius wrote:
vudd wrote:ima li u ovom nasem ''stradanju'' dana kad se nemisli na heroin?Ima...Dani kad ga ne ''ljubimo'',kad mu ne odajemo straho(postovanje?)Mozemo razglabati do nesvjesti kako je ''opak''...malo zivimo,pa kad dodje stani-pani onda opet...Ili je nekom stalo-palo?
Nema ih na zemlji,ali ljudi umisle da su jaki kao Bog(ovi).Traže da im Bog čini ovo ili ono,postavljaju mu zahtjeve,udovoljavaju Mu ritualima.
Mislim,ako postoji svemoguće biće-Bog,šta jedan mali čovjek može da mu "da",čime da mu "udovolji"?
Jel' ovo nekom sa foruma?
Pa valjda cistotom duha,misli, djela...
lizard

Post by lizard »

Traže da im Bog čini ovo ili ono,postavljaju mu zahtjeve,udovoljavaju Mu ritualima.
Svako dozivi neko iskustvo gdje skonta da ga je "nesto" u tom trenutku spasilo. Neki ce reci sudbina ili slucajnost. Ali ovo s ritualima. Bas ti rituali, vjerske zajednice i razni "veliki" vjernici odalje malog covjeka od vjere. Danas nalazim znacenje / u svakom ritualu barem meni poznatim religijma. Mozda zvuci glupo, ustvari koga briga kako zvuci:) Predrasude su najgore, one su bas zlo!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
sargman

Post by sargman »

ne znam kakve veze ima ritual sa vjerovanjem jer ti ako vjeruješ,vjeruješ sa ili bez rituala
Post Reply