Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Zona Sumraka wrote:pa ne mozemo jbga svi da imamo kompleks hodajuceg bozanstva...i prestani vise da me kopiras, stvarno nema smisla...
hehehe
A mogu li ja malo zono da te citiram?!:} Ili da te prekopiram. Smatram da svako nov na forumu bude toliko iznenadjen kada mu ljudi ukazu paznju, kao i ljudi koji su novi u apstinenciji ili socijalizaciji, ne budi stroga tako. Zna se da si bivsi dzanki...Ali sadasnji...Pozdrav Zono!
E, moram dodati ovo hodajuce bozanstvo-Ako se tako osjecamo, idemo direktno u recidiv. Drago mi je da ce vam grupe biti pod strucnim nadzorom i pronadji doktora koji ti odgovara.Ne koji ti popusta, vec ko je realan i da te fotokopiram hehe Zono draga voljela bih da vidim kojem zalijecenom narkomanu je zivot lijep. Eto, cak sam prepisala-Nije mi tesko bilo, jer si bas obicn forumasica
:rolleyes: Pozdrav svima
izgleda da vas plagijatora ima vise nego sto sam mislila :ninja: ...
e...nije mi bio cilj da ubijam iciji optimizam, mada evo osvrcuci se na sopstveni komentar kontam zasto tako djeluje... jednostavno me isfurava rezonovanje tipa ti si clean i sve ti je haj flaj...nije jbga...ali to ne znaci da mi sada nije daleko bolje...
a sto se tice ostrih komentara...hehe...pa recimo da kapiram da je uvijanje uzevsi u obzir nasu problematiku jednako prdenju u vjetar... samim tim, mislim da je direktnost u najboljem interesu ne samo za nove kolachiche, nego za sve nas kolektivno...
sho bi rekli kolege sa bbc-a, lets cut the crap...
a sada odoh laganini u horizontalu, jer vise ne vidim ni prst pred okom...
pozz...
Ejjjjjjjjjjjj, ja sam tebe apsolutno ukapirala! Citirala sam jer si apsolutno u pravu i meni se bukvalno isto desavalo..Bila sam ironicna.
+slazem se za direktnost!!! Pod svojim rijecima sam podrazumijevala da je svako nov na foorumu izuzetno iznenadjen i zatecen (bar sm ja bila) kada mu se ukaze paznja.. btw, I ja te smatram posebnom. Citam tvoje postove, volim kad svratis na moj topic (nemoj klub obozavatelja zone da temu otvorim hehehe. Salim se.prastajte zbog skretanja s teme
Pozdrav svima :smt006
P.S. Obrati paznju kolko je sati bilo kada sam pisala, vidim i sama da se nisam dobro "odrazila".. A uzgred, ""odusevljavaju"" me ljudi koji s na forumu sa 2-3 nika i misle da smo svi debili totalni i da ih ne provaljujemo
heroinapg wrote:Ejjjjjjjjjjjj, ja sam tebe apsolutno ukapirala! Citirala sam jer si apsolutno u pravu i meni se bukvalno isto desavalo..Bila sam ironicna.
+slazem se za direktnost!!! Pod svojim rijecima sam podrazumijevala da je svako nov na foorumu izuzetno iznenadjen i zatecen (bar sm ja bila) kada mu se ukaze paznja.. btw, I ja te smatram posebnom. Citam tvoje postove, volim kad svratis na moj topic (nemoj klub obozavatelja zone da temu otvorim hehehe. Salim se.prastajte zbog skretanja s teme
Pozdrav svima :smt006
P.S. Obrati paznju kolko je sati bilo kada sam pisala, vidim i sama da se nisam dobro "odrazila".. A uzgred, ""odusevljavaju"" me ljudi koji s na forumu sa 2-3 nika i misle da smo svi debili totalni i da ih ne provaljujemo
Ako si na mene mislila...provalila si me,svaka cast.Lijep pozdrav i sve naj,naj :rolleyes:
ima li u ovom nasem ''stradanju'' dana kad se nemisli na heroin?Ima...Dani kad ga ne ''ljubimo'',kad mu ne odajemo straho(postovanje?)Mozemo razglabati do nesvjesti kako je ''opak''...malo zivimo,pa kad dodje stani-pani onda opet...Ili je nekom stalo-palo?
A ako se neko osjeca kao hodajuce bozanstvo...nema hodajucih,i dobra i ''losa''su na nebu,ili...negdje vec.
vudd wrote:ima li u ovom nasem ''stradanju'' dana kad se nemisli na heroin?Ima...Dani kad ga ne ''ljubimo'',kad mu ne odajemo straho(postovanje?)Mozemo razglabati do nesvjesti kako je ''opak''...malo zivimo,pa kad dodje stani-pani onda opet...Ili je nekom stalo-palo?
A ako se neko osjeca kao hodajuce bozanstvo...nema hodajucih,i dobra i ''losa''su na nebu,ili...negdje vec.
Nema ih na zemlji,ali ljudi umisle da su jaki kao Bog(ovi).Traže da im Bog čini ovo ili ono,postavljaju mu zahtjeve,udovoljavaju Mu ritualima.
Mislim,ako postoji svemoguće biće-Bog,šta jedan mali čovjek može da mu "da",čime da mu "udovolji"?
vudd wrote:ima li u ovom nasem ''stradanju'' dana kad se nemisli na heroin?Ima...Dani kad ga ne ''ljubimo'',kad mu ne odajemo straho(postovanje?)Mozemo razglabati do nesvjesti kako je ''opak''...malo zivimo,pa kad dodje stani-pani onda opet...Ili je nekom stalo-palo?
Nema ih na zemlji,ali ljudi umisle da su jaki kao Bog(ovi).Traže da im Bog čini ovo ili ono,postavljaju mu zahtjeve,udovoljavaju Mu ritualima.
Mislim,ako postoji svemoguće biće-Bog,šta jedan mali čovjek može da mu "da",čime da mu "udovolji"?
Jel' ovo nekom sa foruma?
Pa valjda cistotom duha,misli, djela...
Traže da im Bog čini ovo ili ono,postavljaju mu zahtjeve,udovoljavaju Mu ritualima.
Svako dozivi neko iskustvo gdje skonta da ga je "nesto" u tom trenutku spasilo. Neki ce reci sudbina ili slucajnost. Ali ovo s ritualima. Bas ti rituali, vjerske zajednice i razni "veliki" vjernici odalje malog covjeka od vjere. Danas nalazim znacenje / u svakom ritualu barem meni poznatim religijma. Mozda zvuci glupo, ustvari koga briga kako zvuci:) Predrasude su najgore, one su bas zlo!