Umro Dino Dvornik
Moderator: sanela
Re: Umro Dino Dvornik
Toliko ima ljudi boljih,plemenitijih, koji umiru ne svojom krivicom...Dino je umro svojom, tako da ne osećam neku veliku žalost. Bio je dobar muzičar, ok...i to je sve.
SAMO CEO ŽIVOT...
U ovom zadnjem intervjuuuuuu izgleda kao moj komšija Mujke...
... mada, Dino je bio artist, ne samo muzičar.
... mada, Dino je bio artist, ne samo muzičar.
Ti Sale izgleda pravi pametnjakovic.Volis brate da pametujes i kenjas.Takav si bio najvjerovatnije i prije droge(ne svojom krivicom).saša-ex wrote:Toliko ima ljudi boljih,plemenitijih, koji umiru ne svojom krivicom...Dino je umro svojom, tako da ne osećam neku veliku žalost. Bio je dobar muzičar, ok...i to je sve.
Otkud znas ko je bolji,plemenitiji...?Jesi poznavao Dina?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Mozete da mislite sta hocete ali Dino je u vreme radnih akcija i nase zatupljenosti....doneo iz belog sveta nesto sto se danas zove mainstream(Funk) i svi su mu se smejali(mozda ga je jedino Marina Perazic Kapirala) i to sto je cuo u belom svetu je jako dobro preneo kod nas-nije zaostajalo u kvalitetu ni malo-cak'sta'vise.........da neduzim......tip nam je otvorio oci....bar malko.....
SLAVA MU.....za mene je bio kralj
SLAVA MU.....za mene je bio kralj
cucla cucla cuclica
Ti si ovde stari mudrac, ne bih ti skinuo nikako tu uloguvudd wrote:Ti Sale izgleda pravi pametnjakovic.Volis brate da pametujes i kenjas.Takav si bio najvjerovatnije i prije droge(ne svojom krivicom).saša-ex wrote:Toliko ima ljudi boljih,plemenitijih, koji umiru ne svojom krivicom...Dino je umro svojom, tako da ne osećam neku veliku žalost. Bio je dobar muzičar, ok...i to je sve.
Otkud znas ko je bolji,plemenitiji...?Jesi poznavao Dina?

Pričam o deci koja ginu ne svojom krivicom, o ljudima koji su stradali u svim našim ratovima, o onima koji ni krivi ni dužni pate.
Dino je bio talentovana stara đankoza. I to je sve. Ko mnogi pre i posle njega. Ne vidim svrhu nekog velikog bedačenja zbog njega. Sonja Savić mi je veća 100 puta.
SAMO CEO ŽIVOT...
kako kojih, objasni detaljnijeo ljudima koji su stradali u svim našim ratovima
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
STOP... nema potrebe za objašnjavanjem Samantha. Odosmo onda u politiku, a takve diskusije brišem.Samantha wrote:kako kojih, objasni detaljnijeo ljudima koji su stradali u svim našim ratovima

Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
iako ne slušam tu vrstu muzike ne sporim da je bio faca u svom poslu,ali tolike godine živeti u magli,to je strašno...još je imao i veliku ćerku a i dalje se drogirao,pa ako ga dete nije motivisalo da prestane onda je baš bio veliki egoista...a i koliko sam uspela da vidim tu malu na tv-u i pročitam o njoj u novinama mislim da je kreten u najavi...