Umro Dino Dvornik

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Umro Dino Dvornik

Post by saša-ex »

Toliko ima ljudi boljih,plemenitijih, koji umiru ne svojom krivicom...Dino je umro svojom, tako da ne osećam neku veliku žalost. Bio je dobar muzičar, ok...i to je sve.
SAMO CEO ŽIVOT...
bojanol

Post by bojanol »

U ovom zadnjem intervjuuuuuu izgleda kao moj komšija Mujke...
... mada, Dino je bio artist, ne samo muzičar.
vudd

Post by vudd »

saša-ex wrote:Toliko ima ljudi boljih,plemenitijih, koji umiru ne svojom krivicom...Dino je umro svojom, tako da ne osećam neku veliku žalost. Bio je dobar muzičar, ok...i to je sve.
Ti Sale izgleda pravi pametnjakovic.Volis brate da pametujes i kenjas.Takav si bio najvjerovatnije i prije droge(ne svojom krivicom).
Otkud znas ko je bolji,plemenitiji...?Jesi poznavao Dina?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
adam*

Post by adam* »

Mozete da mislite sta hocete ali Dino je u vreme radnih akcija i nase zatupljenosti....doneo iz belog sveta nesto sto se danas zove mainstream(Funk) i svi su mu se smejali(mozda ga je jedino Marina Perazic Kapirala) i to sto je cuo u belom svetu je jako dobro preneo kod nas-nije zaostajalo u kvalitetu ni malo-cak'sta'vise.........da neduzim......tip nam je otvorio oci....bar malko.....

SLAVA MU.....za mene je bio kralj
cucla cucla cuclica
lizard

Post by lizard »

Rahmet mu duši!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
saša-ex

Post by saša-ex »

vudd wrote:
saša-ex wrote:Toliko ima ljudi boljih,plemenitijih, koji umiru ne svojom krivicom...Dino je umro svojom, tako da ne osećam neku veliku žalost. Bio je dobar muzičar, ok...i to je sve.
Ti Sale izgleda pravi pametnjakovic.Volis brate da pametujes i kenjas.Takav si bio najvjerovatnije i prije droge(ne svojom krivicom).
Otkud znas ko je bolji,plemenitiji...?Jesi poznavao Dina?
Ti si ovde stari mudrac, ne bih ti skinuo nikako tu ulogu :wink:

Pričam o deci koja ginu ne svojom krivicom, o ljudima koji su stradali u svim našim ratovima, o onima koji ni krivi ni dužni pate.
Dino je bio talentovana stara đankoza. I to je sve. Ko mnogi pre i posle njega. Ne vidim svrhu nekog velikog bedačenja zbog njega. Sonja Savić mi je veća 100 puta.
SAMO CEO ŽIVOT...
Samantha

Post by Samantha »

o ljudima koji su stradali u svim našim ratovima
kako kojih, objasni detaljnije
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
sanela

Post by sanela »

Samantha wrote:
o ljudima koji su stradali u svim našim ratovima
kako kojih, objasni detaljnije
STOP... nema potrebe za objašnjavanjem Samantha. Odosmo onda u politiku, a takve diskusije brišem.
Samantha

Post by Samantha »

:( sanela ja sam samo detaljna osoba i takva globalizacija nije za mene. sasa bas i ne ostavlja utisak da mu se potkradaju greske slucajno. i jbg kao da mi samar neko opali.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
lela

Post by lela »

iako ne slušam tu vrstu muzike ne sporim da je bio faca u svom poslu,ali tolike godine živeti u magli,to je strašno...još je imao i veliku ćerku a i dalje se drogirao,pa ako ga dete nije motivisalo da prestane onda je baš bio veliki egoista...a i koliko sam uspela da vidim tu malu na tv-u i pročitam o njoj u novinama mislim da je kreten u najavi...
Post Reply