hrabrost,zrtva,samosazaljenje,sebicnost suovisnika ili ...
Re: hrabrost,zrtva,samosazaljenje,sebicnost suovisnika ili ...
Svakim danom sa bolje.....biće sve OK
E pa zaista mi je drago da to čujem!
Čuvaj se i glavu gore!
PDT_Love_18
Čuvaj se i glavu gore!
PDT_Love_18
ohoho ko se nama vratio:)))
ja sam se pomjerila sa mrtve tacke...mogu slobodno reci sanelin post i modesty generalno da su mi "naletile" , bas u momentu kad sam ja kao ja pocela i sama nesvjesno da "tonem" ...pa su me one "brzebolje" a i ne znaju
,spustile na zemlju .tj iako sam znala sve to sto je napisano u sanelinom postu i sto pisete ti misty i ti mod,aaaa omakne se i najboljima.ne,nikad nisam mislila da sam veliki spasilac, ali sam pocela da zapostavljam sebe ,konstantno misleci o njemu i ziveci njegov zivot.
i mozda sam blesava ja, ali meni su zene ovdje jako pomogle.toliko mi nisu pomogli moji pravi zivi prijatelji
.
da bude jasno nista se tu nije rijesilo ,niti sam napravila neke korake od sedam milja.ali sam sad sa sobom na ti.
a vec sam o svemu negdje nekom nesto pisala,pa da se ne ponavljam....
misty drago mi je da si tu:)))))))
mislim da cu ovih dana da ulijecem sa pitanjima " a sta sad da radim" i sta sad da se cini..
ljubim,grlim sve vas
ja sam se pomjerila sa mrtve tacke...mogu slobodno reci sanelin post i modesty generalno da su mi "naletile" , bas u momentu kad sam ja kao ja pocela i sama nesvjesno da "tonem" ...pa su me one "brzebolje" a i ne znaju

i mozda sam blesava ja, ali meni su zene ovdje jako pomogle.toliko mi nisu pomogli moji pravi zivi prijatelji

da bude jasno nista se tu nije rijesilo ,niti sam napravila neke korake od sedam milja.ali sam sad sa sobom na ti.
a vec sam o svemu negdje nekom nesto pisala,pa da se ne ponavljam....
misty drago mi je da si tu:)))))))
mislim da cu ovih dana da ulijecem sa pitanjima " a sta sad da radim" i sta sad da se cini..
ljubim,grlim sve vas

Slažem se justme sa tobom, koliko god mislila da ''sve znam'' mnogo mi znače ovi tekstovi sa foruma jer mi jednostavno ne daju da se opustim i navedu me nekad na razmišljanje, pa tako korigujem neke stvari kod sebe...
I meni je drago da sam ponovo sa vama!
I samo ti uleći sa pitanjim nema problema, tu smo...
Ljubim te!
I meni je drago da sam ponovo sa vama!
I samo ti uleći sa pitanjim nema problema, tu smo...
Ljubim te!
Justmy,Ti ne samo da se pokrivas ulogom spasioca,nego iz svojim znanjima iz pedagogije i psihologije,pa covjeka u kontekstu zavara more rijeci.Ja hocu da ti postavim jedno konkretno pitanje.Iscitavajuci Te povezah da si u svojem putu kroz vrijeme imala i sama narkomanska iskustva,ali vjerujes da si na vrijeme stala.Samosvijest,jak ego i djeca,pokrivaju Te i u ovom danu,no ,ako zelis uistinu pomoci samoj sebi,prvenstveno moras biti iskrena prema sebi.
Justmy,šta kažeš na ovo?.......jano,koja si ti kraljica,znaš daleko,daleko više nego se ovdje napiše.

kazem jos jednom da sam zahvalna ljudima na ovom forumu.
eh mene malo bole ovakvi "udari na mene" ( da divlja moj ego ) .
pa kazem i ponavljam

ja sebe ne smatram pretjerano pametnom zenom , jer mi sve moje iskustvo,godine, staz....ne pomazu kad ja krenem da udaram glavom kroz zid.
mozda i jesam egoisticna,mozda se krijem iza uloge spasioca ( ili sam se krila ) jer vec dvije godine ja nastojim, ucim vjezbam,povlacim se , zavaravam samu sebe....da se ja ne ponasam kao zrtva,a ne osjecam se kao spacilac...jer pocesto i vrlo cesto dane i sate ulazem u to da sama sebi nadjem razlog da uopste ustanem iz kreveta ,da si osmislim jedan jedini obicni cilj na dnevnom planu, da bih se ja osjecala bolje.
narkotici...MOZDA sam stala na vrijeme, bez neke prevelike filozofije ( vidim i sama koliko je "moja prica" i stanje svijesti i raspolozenja slicna vecini prica ovdje.
ja jednostavno nikad sebi i nisam rekla necu vise nikad,meni se samo zgadio osjecaj da sam mutna,mamurna,da imam gomilu potisnutih problema,mozda ne mogu da pokrenem kule i gradove, ali necu vise da se bojim sebe,da se bojim bola, ljubavi, svoje nesigurnosti ,smrti,gubitka.samoce..........
suovisnistvo.ja samo ne zelim da napravim vise stete nego koristi.
Čita nas žena ko otvorene knjige,moram smislit neka nevidljiva slova samo za nju(šalim se jano)
nadam se da i ti guraš sa svojim križem i da ti je više drag i u zagrljju nego mrzak.
Ljubi te Modesty........ma dobro,i tebe justmy kad si ceć navalila,evo ti kiss

Ljubi te Modesty........ma dobro,i tebe justmy kad si ceć navalila,evo ti kiss

hihi:)
ja se pred janom osjecam kao u skoli.nista nisam naucila, a blam me reci bilo sta da ne ispadnem jos gluplja,pa bih samo da cutim i klimam glavom
( nista lose ne mislim jano:)
eto ja vas sve ljubim,htjele ne htjele
ja se pred janom osjecam kao u skoli.nista nisam naucila, a blam me reci bilo sta da ne ispadnem jos gluplja,pa bih samo da cutim i klimam glavom

( nista lose ne mislim jano:)
eto ja vas sve ljubim,htjele ne htjele

Advokat po profesiji,pazljivo cita SVAKO SLOVO.Izmedju redova poveze kockice i to je to.Nema tu neke velike filozofije.Pa,eto vas ,ko pile u kucini,svi pritisnuti necim,jal'rokovima,jal'izgubljenim tipovima,ali nije to to.Dok ti nisi u stanju imati svoj vlestiti eqilibre,da svakog casa,bez obzira da li se dogadja dobro ili zlo,prvo dises normalno,drugo,obezbjedis svoju guzu sa osnovnim stvarima,trece,da one koji uz tebe disu ,pustis na miru da i oni disu,a ne da sistite ko pretis lonac,nema od vas nista.Eto,toliko od mene.U zurbi sam,a i nemam vremena za talasiku.