Nas ce biti sve vise i vise i ne, niko nas nece staviti pod kljuc.
Cak sta vise docice na red heroin na recept zavisnicima. Tako da to sve ide u jednom veoma diskutabilnom pravcu.
A to o tvojoj psihickoj auri...mislio sam samo da si egoman, nista vise. Ali i ja sam. Samo sto ja imam supstitut Metadon, a ti ga nemas, pa sam ja sigurniji na nogama od tebe koji mozes sutra vec da se negde ufiksas.
E, aj da ne kvarimo temu.
Meni stvarno nije u interesu da se gadim sa tobom.
Agencija za lekove VS. SUBUTEX
Moderator: sanela
Re: Agencija za lekove VS. SUBUTEX
Metadonska terapija se pokazala kao katastrofalno losa. Ja sam prosao metadonsku terapiju i nisam izdrzao, mozmentalno sam se vratio heroinu na kraju kada sam bio bez metadona i kada sam trebao da uzmem blokator.
Nije istina da su metadonsko odrzavanje uveli prvo u holandiji. Istina je da su je prvi put uveli u USA i tamo je to prvo zazivelo i to odrzavanje Morfinom.
Vec se odavno koristi injektabilan metadon i heroin na recept u odrz\avanju, to nije nista novo, nije opste u fazi pokusa, vec se odavno to desava i narkomani u modernim zemljama dobijaju razne opijate za odrzavanje, koji kome odgovara i na kojui nacin, oralno ili injektabilno.
Po statistikama, ljudi koji dobiju opijat za odrzavanje se vise nikada uglavnom ne vrate narkomanisanju i obicno posle odredjenog broja godina vecina prestaje da uzima sve. Ne znam gde si procitala to da se uglavnom vracaju svojoj drogi, to je ogavna laz. Ljudi dobiju svoj morfin, hidromorfon, metadon ili heroimn na recept i uzivaju i rade i ukljuceni su u socijalne krugove i daju doprinos drzavi i nemaju nista sa nareko svetom.
Odrzavanje je trenutno najuspesnije suzbijanje narkomanije na svetu.
Ja, od kad sam na odrzavanju, sam iz ziovota izbacio skoro sve narkomane koji su me okruzivali. Totalno sam promenio sredinu. Moji roditelji samo znaju koliko sam svega promenio od kada sam dobio odrzavanje sa svojih 21 godinom. Sada cu Avgusta napuniti 23.
Tako da cu u vwek propagirati odrzavanje opijatom.
Sto se citanja tice, bavim se i istorijom ezoterije, okultizmom, duhovnosti i Masonerijom i Templarizmom, tako da eto mnogo knjiga sam procitao, ali bas mnogo.
A sto se farmakoinformatike tice, ja devojko pisem eseje koje citaju nasio lekari i profesori univerziteta. Pre nekog vremena sam drzao predavanje studentima medicine na temu antidepresivnog delovanja tramadola i njegov rakemijski sastav, pa onda koristenje biperidena u metadonskom odrzavanju, pa upotreba blokatora nalorexa, itd..
Znaci nisam ja naucio farmakoinformatiku tek tako da bih sebe zavaravao i tripovao, ja imam realno znanje.
Poz !
Nije istina da su metadonsko odrzavanje uveli prvo u holandiji. Istina je da su je prvi put uveli u USA i tamo je to prvo zazivelo i to odrzavanje Morfinom.
Vec se odavno koristi injektabilan metadon i heroin na recept u odrz\avanju, to nije nista novo, nije opste u fazi pokusa, vec se odavno to desava i narkomani u modernim zemljama dobijaju razne opijate za odrzavanje, koji kome odgovara i na kojui nacin, oralno ili injektabilno.
Po statistikama, ljudi koji dobiju opijat za odrzavanje se vise nikada uglavnom ne vrate narkomanisanju i obicno posle odredjenog broja godina vecina prestaje da uzima sve. Ne znam gde si procitala to da se uglavnom vracaju svojoj drogi, to je ogavna laz. Ljudi dobiju svoj morfin, hidromorfon, metadon ili heroimn na recept i uzivaju i rade i ukljuceni su u socijalne krugove i daju doprinos drzavi i nemaju nista sa nareko svetom.
Odrzavanje je trenutno najuspesnije suzbijanje narkomanije na svetu.
Ja, od kad sam na odrzavanju, sam iz ziovota izbacio skoro sve narkomane koji su me okruzivali. Totalno sam promenio sredinu. Moji roditelji samo znaju koliko sam svega promenio od kada sam dobio odrzavanje sa svojih 21 godinom. Sada cu Avgusta napuniti 23.
Tako da cu u vwek propagirati odrzavanje opijatom.
Sto se citanja tice, bavim se i istorijom ezoterije, okultizmom, duhovnosti i Masonerijom i Templarizmom, tako da eto mnogo knjiga sam procitao, ali bas mnogo.
A sto se farmakoinformatike tice, ja devojko pisem eseje koje citaju nasio lekari i profesori univerziteta. Pre nekog vremena sam drzao predavanje studentima medicine na temu antidepresivnog delovanja tramadola i njegov rakemijski sastav, pa onda koristenje biperidena u metadonskom odrzavanju, pa upotreba blokatora nalorexa, itd..
Znaci nisam ja naucio farmakoinformatiku tek tako da bih sebe zavaravao i tripovao, ja imam realno znanje.
Poz !
Auuuuu brale,još kad godine vidjeh......luđi ste vi što mu odgovarate od njega....ustvari i niste,on je toliko mlad da još ima vremena da mu dođe iz dupeta u glavu pa da lijepo ode na detoks a zatim drito KOMUNA.
Voyager93 wrote:Moji roditelji samo znaju koliko sam svega promenio od kada sam dobio odrzavanje sa svojih 21 godinom. Sada cu Avgusta napuniti 23.
Poz !
Tuzna li je ta mladost...Izvini sto sam ti se ikada obratila sada mi je sve jasno.
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
U redu je.
Dobro.
Dobro.
izbacio si sve narkomane iz svog okruzenja ali narkomana iz glave koliko mi se cini nikada i neces...i ne zelis.svakim svojim postom dokazujes koliki si idiot pa prema tome je i meni zao sto sam ti se ikada i obratio.sanela,ajde vidi i zakljucaj ovu temu jer ovo definitivno nikuda ne vodi...ja sam jos veci idiot sto sam uzeo da se raspravljam sa budalom ali vise necu i nemam snage za ispitivanjem dokle ide ljudska glupost.cestitam ti.uspeo si da ostvaris zivotni cilj da se drogiras za sto manje para...zelim ti srecu ali tesko da ces je imati sa tako fascinirajuce debilskim stavovima.
da nisi na usta(prstiće) ti bi na guzu
ali si u pravu ,tema je stvarno fuj......zanimala me je dok nisam vidjela koliko autor ima godina i inda mi je sve postalo jasno,tako da narko ni ti nemaš potrebe da se spuštaš na nivo nekog tako mladog i zelenog.

znam modesty,zato sam i naglasio koliki sam idiot sto se raspravljam.vise necu u to budi sigurna...
ja znam ljude s forumu koji su me tražili metadon da ima nabavim... jer tamo gdje oni žive je teško ili gotovo nemoguće naći...
ti isti sada seru protiv ovog, da ga ne nazovem djeteta, jer nisam sad toliko starija...
bolesno... nema šta
ja samo mislim - ako ne mislite ili ne želite nekome pomoći ili mislite da njemu nema spasa da bi bilo uredu da onda možda niti ne postate na toj temi... u svakom slučaju UVREDE.... kao što su narkomančino, ti nećeš uspjeti i slično su KATASTROFALNE i mislim da bi i moderatri mogli malo obratiti pažnju... moji postovi su skidani za puno manje ot toga...
zbog čega nekoga koji je već na dnu, namjerno vrijeđati da neće uspijeti... ovo je forum, svi imaju pravo doći i pisati, pa naravno da nećemo svi isto mišljenje imati.. neki misle da je bolje prestati odmah, neki to ne mogu ili ne žele... uglavnom... bar mi koji smo bili nekada u tom sranju bi trebali imati malo osjećaja i znati kako se oni osjećaju... počevši od naše nadin pa nadalje...
a šta je recimo s Vladom ( oprosti vlado, ti si mi prvi pao na pamet, ovo nije ništa osobno, niti mi je namjera ocrniti te) koji na svojoj temi mahnito piše o svojim pijanstvima i količinama ispijenog alkohola... mislite da je to uredu i super jer čovjek toliko pije... al to se nitko nije sjetio reći e Vlado pa nemoj toliko piti... ili nedaj bože da mu netko kaže da je alkoholičar... mislim ja ne kažem tako ali eto samo primjer....
malo razmislite o svemu tome...
Pozdrav!!
ti isti sada seru protiv ovog, da ga ne nazovem djeteta, jer nisam sad toliko starija...
bolesno... nema šta
ja samo mislim - ako ne mislite ili ne želite nekome pomoći ili mislite da njemu nema spasa da bi bilo uredu da onda možda niti ne postate na toj temi... u svakom slučaju UVREDE.... kao što su narkomančino, ti nećeš uspjeti i slično su KATASTROFALNE i mislim da bi i moderatri mogli malo obratiti pažnju... moji postovi su skidani za puno manje ot toga...
zbog čega nekoga koji je već na dnu, namjerno vrijeđati da neće uspijeti... ovo je forum, svi imaju pravo doći i pisati, pa naravno da nećemo svi isto mišljenje imati.. neki misle da je bolje prestati odmah, neki to ne mogu ili ne žele... uglavnom... bar mi koji smo bili nekada u tom sranju bi trebali imati malo osjećaja i znati kako se oni osjećaju... počevši od naše nadin pa nadalje...
a šta je recimo s Vladom ( oprosti vlado, ti si mi prvi pao na pamet, ovo nije ništa osobno, niti mi je namjera ocrniti te) koji na svojoj temi mahnito piše o svojim pijanstvima i količinama ispijenog alkohola... mislite da je to uredu i super jer čovjek toliko pije... al to se nitko nije sjetio reći e Vlado pa nemoj toliko piti... ili nedaj bože da mu netko kaže da je alkoholičar... mislim ja ne kažem tako ali eto samo primjer....
malo razmislite o svemu tome...
Pozdrav!!