Crna reka-centar za izbegavanje
Moderator: sanela
Re: Crna reka-centar za izbegavanje
... i miratesman nazalost ponekad smo stariji od roditelja...postovanje.
Last edited by Boban on Thu Apr 03, 2008 2:07 pm, edited 1 time in total.
Draga Mira,
ako smem da primetim niko ne podrzava nasilje o kome se ovde govori, a iz vasih postova vidim da razmisljate kao zrtva, drugim recima mislite da ste zrtveno jagnje koje je ni krivo ni duzno naslo u situaciji u kojoj ste.I sama sam zivela pored narkomana u porodici vise od sedam godina i mislim da koliko se to Vama sada ili meni onda cinilo tesko treba se usresrediti na sebe i svoj odnos sa drugima.I jos nesto i sama sam roditelj i ne mislim da je to lako , daleko od toga,ali ako se trudimo da poznajemo svoju decu vise nego sto ih drugi poznaju i posvecujemo im se, ali ne bezuslovno ,moguce je pomoci im da se izgrade kao svoje licnosti...
a kao sto neko rece, niko nemoze pomoci onom ko pomoc ne zeli iako mu je pomoc potrebna...
ako smem da primetim niko ne podrzava nasilje o kome se ovde govori, a iz vasih postova vidim da razmisljate kao zrtva, drugim recima mislite da ste zrtveno jagnje koje je ni krivo ni duzno naslo u situaciji u kojoj ste.I sama sam zivela pored narkomana u porodici vise od sedam godina i mislim da koliko se to Vama sada ili meni onda cinilo tesko treba se usresrediti na sebe i svoj odnos sa drugima.I jos nesto i sama sam roditelj i ne mislim da je to lako , daleko od toga,ali ako se trudimo da poznajemo svoju decu vise nego sto ih drugi poznaju i posvecujemo im se, ali ne bezuslovno ,moguce je pomoci im da se izgrade kao svoje licnosti...
a kao sto neko rece, niko nemoze pomoci onom ko pomoc ne zeli iako mu je pomoc potrebna...
Tek informacija: (ponajvise za mirutesman)
Ja sam na ovaj forum dosla da potrazim pomoc za svog sina narkomana, ali pametne glave me odavde uputise na AA (jer sam alkoholicar)
Sada se bavim sobom i trezna sam 3 meseca.
Molim se da moj sin pozeli da bude cist i DA (draga Andrijana slazem se sa tobom i ostalima)
NIKO MI NE MOZE POMOCI AKO JA TO NECU!!!
Nikome ne dam da bije mog sina i tacka!!!
Nisam primetila miratesman da si ti manje od bilo koga ovde "trosila vreme"
Ja moje ne trosim, ponosna sam na svaki nik sa ovog foruma, zalim sto moj sin jos nije ovde, ali...bice valjda jednog dana.
I tvoje "dete" kao i moja sva tri (27,22 i 10god) IMAJU SVOJU LICNOST, SVOJ ZIVOT I NISU MOJE VLASNISTVO!
Jos jednom zelim ti svu srecu ovog sveta.
Ja sam na ovaj forum dosla da potrazim pomoc za svog sina narkomana, ali pametne glave me odavde uputise na AA (jer sam alkoholicar)
Sada se bavim sobom i trezna sam 3 meseca.
Molim se da moj sin pozeli da bude cist i DA (draga Andrijana slazem se sa tobom i ostalima)
NIKO MI NE MOZE POMOCI AKO JA TO NECU!!!
Nikome ne dam da bije mog sina i tacka!!!
Nisam primetila miratesman da si ti manje od bilo koga ovde "trosila vreme"
Ja moje ne trosim, ponosna sam na svaki nik sa ovog foruma, zalim sto moj sin jos nije ovde, ali...bice valjda jednog dana.
I tvoje "dete" kao i moja sva tri (27,22 i 10god) IMAJU SVOJU LICNOST, SVOJ ZIVOT I NISU MOJE VLASNISTVO!
Jos jednom zelim ti svu srecu ovog sveta.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
ja necu da miratesman ode sa foruma....
I jasno mi je da se zauzima ovde za svoje dete i ne zeli da cuje nista lose da mu se desava......
Pozdravljam te puno miratesman
I jasno mi je da se zauzima ovde za svoje dete i ne zeli da cuje nista lose da mu se desava......
Pozdravljam te puno miratesman
cucla cucla cuclica
Svaka cast Adame,
miratesman, samo malo da probamo da spustimo loptu svi. OK?
NARAVNO da i ja ne zelim da nam miratesman ode sa foruma, JA ZNAM kroz kakve muke prolazi
Ljub i pozzz
miratesman, samo malo da probamo da spustimo loptu svi. OK?
NARAVNO da i ja ne zelim da nam miratesman ode sa foruma, JA ZNAM kroz kakve muke prolazi
Ljub i pozzz
E da, stvarno laprdamo u prazno, evo ja vise necu.
Barem cu da probam da necu.
Barem cu da probam da necu.

dok covjek sam ne odluci,nema te ljubavi i tih batina koje ce ga osvijestit i 'privoljeti' na izljecenje!
miratesman zelim ti od srca da tvoj sin uspije..svi bijemo bbitke na svoj nacin..pozz
miratesman zelim ti od srca da tvoj sin uspije..svi bijemo bbitke na svoj nacin..pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
Adame,
niko ovde ne zeli nikog oterati s foruma....ovo je razmena misljenja, iskustava.....kako ja kontam...ima i onih koji nisu ni probali da razumeju sustinu Gospodja Mira svojim postovanjem ovde to pokusava .....
niko ovde ne zeli nikog oterati s foruma....ovo je razmena misljenja, iskustava.....kako ja kontam...ima i onih koji nisu ni probali da razumeju sustinu Gospodja Mira svojim postovanjem ovde to pokusava .....
Moj predlog je da se ova tema stavi pod kljuchic i da se ubuduce prekinu sve moguce disqsije na temu Crne reke...koliko primecujem mishljenja i isqstva su razlichita, a da se ne bi svadjali i prepucavali oko pomenutog centra najbolje bi bilo pustiti stvari kako jesu...vreme ce da pokaze kakvo je zapravo to mesto..mi ovim raspravama nikome ne doprinosimo niti mozemo shta promeniti,samo se ulazi u nepotrebne konflikte
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Ali ovde se ne radi o njenom sinu,nema potrebe da ga brani od nas jer ga nismo ni napali,on je mozda primeran decko i nema problema vezanih za batine i tome sl. necu uopste da polemisem o tome mislim da je ovde rec o ocu Branislavu i njegovim metodama za lecenje? A ovo svakako nije prvi put da se ovako nesto desava na istom mestu sa istim covekom...sta je sa onim zlostavljanjima koje je vrsio takodje taj isti Branislav to se zataskava jel? Silnim batinama i to se zaboravlja?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!