Sta da ocekujem...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

katarinadimedici

iskreno

Post by katarinadimedici »

PDT_Love_06 :smt006 PDT_Love_23 ... I STIŽE "M " SA PUTA
:smt057 PDT_Love_18 :smt008 DOBRODOŠLICI NIKAD KRAJA...
A ONDA ONA REŠI DA BUDE ISKRENA... :smt102 :smt010 NIJE OČEKIVALA :smt093 I ZAPOČE NEŽNA PREPIRKA :smt014 :smt084 :smt021 STRASTI SU SE RASPALJIVALE...
:smt075 :smt068 :smt066 :smt071 :smt070 :smt067

ISKRENO SE NADAMO DA SU JOJ BAR PRSTI OSTALI ČITAVI KAKO BI MOGLA DA :smt024

:snakeman: :smt105 NISAM ODOLELA PRILICI ZA MALU ŠALU!
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

CHERRY!
NADAM SE DA SE NE LJUTIŠ NA MOJE AUTORSKO DELO!
SADA NAJOZBILJNIJE:NISI NAM REKLA,ŠTA SE DEŠAVALO DALJE?DA LI SI SE SAMO TAJ JEDAN PUT URADILA?NORMALNO JE DA TE M NE PITA DA LI SI NEŠTO UZELA!ČOVEK NEMA ISKUSTVA SA OVOM PROBLEMATIKO, I SIGURNO MU NI NA KRAJ PAMETI NIJE DA BI NEŠTO MOGLO DA BUDE DRUGAČIJE OD ONOGA ŠTO STE SE DOGOVORILI I ŠTO SI OBEĆALA (PRETPOSTAVLJAM)!?
NE PREOSTAJE MU NIŠTA DRUGO SEM DA PAŽLJIVIJE POČNE DA PRATI OVAJ FORUM,DA BI SE ŠTO BOLJE UPOZNAO SA TVOJIM PROBLEMOM!IMATE NAŠU PODRŠKU!SVIM SRCEM TI ŽELIM DA USPEŠ!
Cherry

Post by Cherry »

Katarina, sasava si :P :D
Iskreno se nadam da nece biti ovoliko strastveno kao u tvom "crtacu"!
Ali bice cupavo :?
Ocekujem da stigne svakog trenutka.
Ja necu nista da pominjem odmah, docekacu ga radosno - jer stvarno mi je nedostajao, videcu sta mi je doneo (dzukela sam teska ali sta cu kad volim poklone :-D ) a onda polako...
A na tvoje pitanje - da li sam to samo taj jedan put uradila... odgovor znas, tj. znate svi, ili bar predpostavljate... Radila sam se svakog dana :cry: I posle svakog puta se gorko kajala... ali sam opet nalazila razlog i opravdanje da uradim to ponovo, i ponovo... I opet sam isto navucena - treba mi gram da budem mirna jedan dan. Ako lepo rasporedim imam i za sledece jutro. :cry: :cry: Bedak!
Ne bih bila u stanju da idem na posao. Treba mi da budem normalna i da mogu da funkcionisem.
Posto mi je nemoguce da radim pod krizom, moram da uzmem slobodne dane i pokusam da se skinem Ali ovaj put STVARNO. Jako to zelim.
Nemojte da me odbacite, verujte mi. Uopste nisam losa i nisam lazov.
Izvucicu se iz ovog sranja! :evil:

P.S. Pisem i zurim... Mozda sam izmlatila nesto u zurbi. Ne zamerite. Vracam se cim uzmognem da vam ispricam kako je protekao susret i ostalo.... Cao, ljubim sve vas koji mi budite savest i dajete snagu da se izborim sa ovim uzasom.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Šta se dešava...Cherry....Javi se :!:
M4j4

Post by M4j4 »

Cherry!!! Pa uzmi odmor plus neplaceno,sta god,inace,ode posao,ode zivot,ode sve u p...u materinu!!! Ja sam bila manager na kablovskoj,isti fazon,kao samo da se malo "dopingujem" ne mogu izdrzati ovaj tempo,bila sam najsposobnija u firmi a mislila da mi dop pomaze u tome,a zapravo sam samo imala vise samopouzdanja,ali manje fizicke snage za 12 sati posla,pa i do 15 ponekad...i zajebala se! Navukla sam se kao zmaj...shvati,sad je vreme da se skidas,inace ce biti sve teze...
Image
Cherry

Post by Cherry »

It is I Le Clerc :P Cista sam 5 dana!!! nisam se u do sada javljala jer sam skot. Nije se moglo vise, morala sam da pocnem da se skidam jer sam finansijski pukla. Zelela sam i ranije da se skinem ali sam se jako plasila krize. M. je posle letovanja provalio da sam navucena i iskulirao, cak je trazio da proba... i uzeo nekoliko puta. I jednostavno me pustio... jedino mi nije davao novac za dop, a i ja mu nisam to trazila. Sve ostalo je bilo normalno... kuca, posao, izlasci, druzenja s prijateljima...
A meni je trebalo sve vise. Dobar dop, los dop... Cak sam se jednom otrovala nekim misomorom pa me M. "inkognito" vodio u hitnu sluzbu kod nekog svog ortaka pa su me tamo nekako "popravili" nekom super infuzijom. I onda meni diler kaze da ne valja vise na sitno vec samo na peticu. I ja onda pocnem da kupujem po pet grama. Super dop. Da ste videli samo moju radost kada raspakujem sve ono, pa pocnem da rasporedjujem na male paketice. "Dorucak, rucak, vecera"... Medjutim ja dorucak i rucak posnifam ujutru pre posla pa onda cim stignem na posao , pa onda ubrzo i "veceru"... I odprilike se dodajem na svakih sat-dva.
U medjuvremenu dignem kredit kod Delta banke, ovaj sto upravo reklamiraju na tv-u... i deo potrosim na neke delke za komp, a ostalo znate. I onda sam ostala bez para, pa sam onda uzimala na ler, snalazla se nekako... vracala... Onda da bih ustedela pocnem da uzimam na venu. Nikad nisam znala izprve da se nadjem. Unakazila sam ruke. I jednog dana stanem pred ogledalo i kazem sebi "NAKAZO POGLEDAJ SE" Posle par dana nabavim neke lekice i eto - od subote sam cista.
Uzela sam odmor, otisla kod mame i glumila neki tezak grip. M se slozio s tim. I to je to. Grozno mi je bilo prva tri dana. Bas grozno. I sada se borim sa sobom i onim crvicem u glavi...
Ljubi vas Cherry
Cherry

Post by Cherry »

bila sam bolje volje sinoc... posle toga nisam mogla da zaspim i evo jos uvek sam budna. Odvratno se osecam. Ovo sve nista ne valja. :(
zvrky

Post by zvrky »

Nevalja ali valjaće samo ako ti ostaneš čista :!:
Fanatik

Post by Fanatik »

Sve mi ovo lići na poznati film !!!!
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
zvrky

Post by zvrky »

Pa znaš kako svi smo ga odgledali ja mislim hiljadu puta :?
Post Reply