Sta nakon ljubavi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: Sta nakon ljubavi

Post by dete svemira »

Sory,ali...
cekaj red ustvari.
1.MAKI LJUBIM TE PUNO

E,SAD TI!
1.ZAVRSILA SAM HORTIKULTURU TJ CVECARSTVO,I BRIGA ME KAKO CES TI DA TUMACIS MOJE PISANJE...DA SAM HTELA DA UPISEM KNJIZEVNOST,UPISALA BI,I NE BI SE SAD BAKCALA SA TRUBACIMA I JELKOM....
2.idem sada polako da nadjem knjizicu da se cekiram u ponedeljak u drajzerovu,jer planiram da se napijem sutra
-TO JE TVOJA IZJAVA.
ZASTO MALI PLITKI MOZGOVI?
ZATO STO OD JEBENE PROSLOSTI NEMATE NISTA A POGOTOVO OD JB IZGUBLJENE LJUBAVI.ZATO I JESTE IZGUBLJENA,ALI NISTE VI IZGUBLJENI AKO JE ONA....
-MAKI NESKACI!
3.Coveku koji se skida,ne mogu da kazem:
Tako ,,brate,,samo ti pati,proci ce....

I jos jednom mi reci da sam glupa obesicu te za ponos u Pozeskoj,ispred ,,Sokostarka,,Ako znas gde....ako ne,objasnicu ti vrlo rado.....
Mada u Pozeskoj ima toliko lepih bandera.....alo covece.....jesi li normalan?
Ne mogu da verujem sta sam napisala.....Zivote.....

to shto si smo se i ja i ti drogirali-OVO JE TVOJA PISMENOST?

Sanela,izvini....

,,Jedan pametan muskarac ne bi dopustio da se jedna zenska licnost ovako izrazava,,

oxo!
za kraj:
veliki pozdrav od mene :D PDT_Love_14
:!: vi ste ipak samo muskarci....izvini ako sam uvredila tvoju licnost
Misli koje misliš
su život koji živiš.
dete svemira

Post by dete svemira »

Sory....necu dalje nastavljati da pisem na ovoj temi....
Nemoj mi odgovarati.Napisi pp ako vec moras,ali ovakvu konverzaciju ne zasluzuje niko....
Ne mogu sebi dopustiti ovakvo prosto prolupavanje.....
Necu te obesiti,ali moras nesto da shvatis....

Proslost-je proslost
Sadasnjost-je sadasnjost
Buducnost-je ono sto je ispred nas....Batali Drajzerovu,lekove i ostale gluposti!
cokoladice,kupanje,ogledalo i pozitiva....nanesi sebi mali fizicki bol....mali....u slucaju da je samo gudra problem....

Budite pametni...
Postoji proslost i kod mene...bilo je jako tesko....kad je izasao napolje iz CZ-a odma se uradio.Posle 5 meseci........
Necu da ti pricam svoju pricu....necu nazad u proslost.....
Zato se uvek ljutim kad neko ide tom mislju....
Uvek ima izlaz....samo ga treba naci....
Lako je ubedaciti se,ali za sve ima napred....Meni je jako bilo tesko.....Mada sam pile.Jesam bila na igli,jesam patila,jesam zezala ceo svet,ali sam sad ponovo tj na dobrom putu da budem ja,nova JA
Ne stara,nova-koja je pobedila.....
Pobedjujemo svaki dan....sebe.....a kamoli neku ljubav,koja je prosla.....
Necu da se svadjam....
Misli koje misliš
su život koji živiš.
MAKI

Post by MAKI »

OK....neću uskakati na prethodno gore navedeni komentar...
Samo ću.... =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Time znaš šta hoću da ti kažem..... :mrgreen:
dete svemira

Post by dete svemira »

znam
Misli koje misliš
su život koji živiš.
PsYchO

Post by PsYchO »

Eto prodje mjesec dana otkad smo prekinuli, a ta mala mi josh uvjek ne izlazi iz glave, sto je najgore, ostali smo u kontaktu, fola smo postali prijatelji, kod mene cure dolaze i prolaze, imo sam ih 2 i jednu usputnu u ovom periodu, a ona je pocela s novim momkom, i sad smo ko prijatelji.
Kontaktiramo redovno, vishe su svadje, nego razgovori, ali ili ja nju nazovem ( u vecini slucajeva) ili ona mene, rijetko kad.

I kad se napijem (trenutno sam pijan) boli me to vishe nego ishta, sve bih dao samo da mi se vrati, ali nemogu, jer nece, sve sam pokusho..
I jebena tuga i depresija me ubijaju.
Psihijatar mi odugovlaci sa Subotexom, pijem Xanax i naravno pijem alkohol.. al sve mi je gore i gore.

Jebeni zivot.
..all that is gold does not glitter..
oxo

Post by oxo »

dete svemira wrote:Sory,ali...
cekaj red ustvari.
1.MAKI LJUBIM TE PUNO

E,SAD TI!
1.ZAVRSILA SAM HORTIKULTURU TJ CVECARSTVO,I BRIGA ME KAKO CES TI DA TUMACIS MOJE PISANJE...DA SAM HTELA DA UPISEM KNJIZEVNOST,UPISALA BI,I NE BI SE SAD BAKCALA SA TRUBACIMA I JELKOM....
2.idem sada polako da nadjem knjizicu da se cekiram u ponedeljak u drajzerovu,jer planiram da se napijem sutra
-TO JE TVOJA IZJAVA.
ZASTO MALI PLITKI MOZGOVI?
ZATO STO OD JEBENE PROSLOSTI NEMATE NISTA A POGOTOVO OD JB IZGUBLJENE LJUBAVI.ZATO I JESTE IZGUBLJENA,ALI NISTE VI IZGUBLJENI AKO JE ONA....
-MAKI NESKACI!
3.Coveku koji se skida,ne mogu da kazem:
Tako ,,brate,,samo ti pati,proci ce....

I jos jednom mi reci da sam glupa obesicu te za ponos u Pozeskoj,ispred ,,Sokostarka,,Ako znas gde....ako ne,objasnicu ti vrlo rado.....
Mada u Pozeskoj ima toliko lepih bandera.....alo covece.....jesi li normalan?
Ne mogu da verujem sta sam napisala.....Zivote.....

to shto si smo se i ja i ti drogirali-OVO JE TVOJA PISMENOST?

Sanela,izvini....

,,Jedan pametan muskarac ne bi dopustio da se jedna zenska licnost ovako izrazava,,

oxo!
za kraj:
veliki pozdrav od mene :D PDT_Love_14
:!: vi ste ipak samo muskarci....izvini ako sam uvredila tvoju licnost

nemash problema sestro,mene glupost ne moze da uvredi,pola nisam razumeo

ne smem da ti pishem vishe,hocesh da me bijesh/besish :)

barem si me lepo nasmejala pred vecerashnji izlazak i napijanje,tj recidiv :lol:
Modesty

Post by Modesty »

Dragi moj,vjerujem da je ona PRAVA LJUBAV,JEDINO dvosmjerna,tj. uzvracena ljubav,što nije slučaj kod vas dvoje čim te je ostavila i to sad kad je najviše trebala biti uz tebe.....ostavila te na cijedilu,i hvala Bogu,bolje sad nego da siu se npr oženio,dobili djecu.........ona te nije ostavila što si ovisnik jer bi to inače uradila prije,uradila je to zato što joj nije stalo.Ljubav ti je u ovim našim(trenutno tvojim) uvjetima kao još jedna dodatna ovisnost,slabost,navika....to nisu čiste emocije......trebaš sebi dati malo vremena....potpuno osječam bol koji te razdire jer sam doživjela nešto slično ili skoro isto i zato ti od srca preporučujem da skineš oreol iznad glavice te cure i pogledaš surovu realnost koja će ti pomoći da ti ona izblijedi iz sječanja.Ostavila te je na cijedilu kad je najviše trebaš i kad daješ sve od sebe da promjeniš svoj život....pa jel to fer?!
ne treba zbog toga ni da je mrziš(na kraju kraje nije ni kriva što više nema emocija) ali za početak bolje i to nego da sebe toliko patriš pa će vremenom doći sve na svoje.
Čeka te težak period,možda i najteži i zato razmisli o komuni,mislim da bi ti bilo daleko lakše u grupi sličnih tebi,sa isplaniranim vremenom,samim tim bi bio više okrenut svojim realnim problemima i tako iša ka rješenju istih.
Znam da je lakše pisati nego sprovoditi u djelo ali dragi moj prijatelju,ne pišem ti naučeno iz knjige nego djelim stobom debelo i lično životno iskustvo.
arrrrko

Post by arrrrko »

Poslije te ljubavi ima neka nova ljubav
miratesman

Post by miratesman »

O Boze dragi,Vi svi kao da nemate mozak.Sta se to u vasim divnim glavicama dogadja?.Pa svi imamo razne ljubavi..... To je normalno.Budi Te tas na vagi.Procenite sta je ljubav.
Svi iste muke imamo kolko god godina imamo. Ljubav je cudo.Ja imam muku na ^ zato sto volim pre svega sebe,svoju decu, a tek onda coveka sa kojim zivim.
Znam da je to PRAVILO ZIVOTA= ja nemam kuda??? odrasla sam tako./....
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
Post Reply