moje oci vise nemaju sjaj...prica o pocetku

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

treci dan,svaka cast brate,pa ti si sutra da ne kazem kao nov ali bices mnogo mnogo bolje,uz tebe sam,samo napred
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

ej..evo tu sam..jedva ali tu..izdrzava se....NAL...izvini danas mi puce konekcija i nece pa nece...jbg...kako si ti kako se drzis...jel sve uredu...sve naj od mene...pozz
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

u redu je brate samo sam se malo smorio,ali bice sve u redu,sutra je novi dan
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
dope_sweet_dope

Novi dan je dosao,ali bez neke velike razlike..uh...zasto traje ovako dugo... :?: :?: :?: pozz NAL
raskorak

Post by raskorak »

Zato što nema lakih poena.
Pozdrav, i drži se, moraš.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
cokapeace

Post by cokapeace »

:smt023 :D :D :D Evo šaljem vam podršku i imate 3 smeška (za sada) od mene...verujem da će ih biti još!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
dope_sweet_dope

raskorak wrote:Zato što nema lakih poena.
Pozdrav, i drži se, moraš.
DA ,LAKIH POENA NAM TEK TAKO ...HVALA na podrsci prijatelju...
Coka...ma jedna cetvrtina smajlija od tebe uljpsa moj dan..heh..ozbiljno...hvala vam...al stvarno ne mogu da vjerujem da traje ovako dugo...sta je ovo...agonija teska...
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

Izdrzaces...samo pozitivne misli :) :)
joesspappa

Post by joesspappa »

@ DSD Ovo je tek pocetak... najteze ti predstoji... cuvaj snagu za to... ne gledaj u sat... idi radi neshto, izbaci negativne misli...
Nije ovo agonija... ovo u chemu si sad .... to je BORBA, borba za zivot...
Borba da se izadje iz agonije... da ne kazem iz govana.
Gledaj malo drugachije. Juce si bio nula, danas imash shansu da budesh u plusu za sutra...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
dope_sweet_dope

hvala prijatelju...znam ..ne da sam nula..nego below zero..al drzim se jer znam da moram..druge mi nema...znam da ce se svo zvat juce i ako budem pametan postat cu normalan covjek ponovo...
covjek kojeg zanimaju djevojke,proljece,sport,muzika....covjek sa drugacijim pogledom na zivot..e to je moja svrha.znam to...zato cu izdrzat pa makar se prepolovio od ove krize,fizicke i krize svjesti...izdrzat cu...hvala svim na podrsci..ljudi dobre volje..
pozz...sve najbolje...
Locked