moje oci vise nemaju sjaj...prica o pocetku
Moderator: sanela
- nenormalan-a-lud
- nenormalan-a-lud
DA ,LAKIH POENA NAM TEK TAKO ...HVALA na podrsci prijatelju...raskorak wrote:Zato što nema lakih poena.
Pozdrav, i drži se, moraš.
Coka...ma jedna cetvrtina smajlija od tebe uljpsa moj dan..heh..ozbiljno...hvala vam...al stvarno ne mogu da vjerujem da traje ovako dugo...sta je ovo...agonija teska...
- joesspappa
@ DSD Ovo je tek pocetak... najteze ti predstoji... cuvaj snagu za to... ne gledaj u sat... idi radi neshto, izbaci negativne misli...
Nije ovo agonija... ovo u chemu si sad .... to je BORBA, borba za zivot...
Borba da se izadje iz agonije... da ne kazem iz govana.
Gledaj malo drugachije. Juce si bio nula, danas imash shansu da budesh u plusu za sutra...
Nije ovo agonija... ovo u chemu si sad .... to je BORBA, borba za zivot...
Borba da se izadje iz agonije... da ne kazem iz govana.
Gledaj malo drugachije. Juce si bio nula, danas imash shansu da budesh u plusu za sutra...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
hvala prijatelju...znam ..ne da sam nula..nego below zero..al drzim se jer znam da moram..druge mi nema...znam da ce se svo zvat juce i ako budem pametan postat cu normalan covjek ponovo...
covjek kojeg zanimaju djevojke,proljece,sport,muzika....covjek sa drugacijim pogledom na zivot..e to je moja svrha.znam to...zato cu izdrzat pa makar se prepolovio od ove krize,fizicke i krize svjesti...izdrzat cu...hvala svim na podrsci..ljudi dobre volje..
pozz...sve najbolje...
covjek kojeg zanimaju djevojke,proljece,sport,muzika....covjek sa drugacijim pogledom na zivot..e to je moja svrha.znam to...zato cu izdrzat pa makar se prepolovio od ove krize,fizicke i krize svjesti...izdrzat cu...hvala svim na podrsci..ljudi dobre volje..
pozz...sve najbolje...