jos jedna ispovest
Moderator: sanela
-
- nenormalan-a-lud
cao dobri ljudi,ja se vratih sa klinike,nisam se odlucio na detoksikaciju ali sam dobio brdo recepata,da ne nabrajam koje sve lekove i do petka ih pijem u petak idem na test,ako budem negativan,a znam da hocu dobijam inekciju tj blok......a ti maco molim te nemoj vise pisati ovde jer stvarno nije u redu to sto pises,da li na ovom sajtu postoji neki moderator da vidi sta ti meni pises,pa ja ni najgorem neprijatelju ne bi napisao tako nesto sto ti meni pises,molim te prestani....btw ne zelim se pise odvojeno,vidim da si neki provokator i zamolio bih te da ne pises tako,jer ja se tebi niti bilo kome ovde nisam zamerio da ima razloga tako nesto da pises
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
-
a do petka se i dalje rokaj..samo tako..a sto kazes da ti nebi nikome tako nesto gadno rekao kao ja tebi, hej buraz, pa ti sebi radis mnogo gore stvari....ti unistavas svoj zivot..i zivot ljudi koji te vole..a ako vama napase pa vam jedan put neko kaze istinu...onda se izvinjavam,..al istina boli i zna biti gruba..
- nenormalan-a-lud
to sto si ti napisala nije istina,ja ne unistavam svoj zivot,mozda sam ga do sad unistavao ali vise necu i nemoj molim te vise pisati ovde jer uopste nisi pozitivna osoba
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- joesspappa
Mislim da nema potrebe da tako grubo reagujete na njeno pisanje. Svi redom... Ne bih rekao da je provokator ili da je negativna ili nesto. Ne znam njenu pricu, ali citao sam vec ovo. Zvuci kao suovisnik kojeg je uhvatila malodusnost. To ce se za par dana obrnuti, garant. A onda ce zvucati drugacije, nadam se...
Malena_Maca i to, otvori svoju temu i istovari se.
Nal, ne bi bilo lose da promijenis potpis. I to je neki pocetak.
Malena_Maca i to, otvori svoju temu i istovari se.
Nal, ne bi bilo lose da promijenis potpis. I to je neki pocetak.
-
okok..jeste u pravu ste, ja sam suovisnik i mozda nije ok sto sam jednog od vas nasla da na njemu svoj bjes istresem, al njemu sam jutros pokusala da dadnem malo nade i da mu kazem da on to moze, dok on opet nije pao..onda me je to posetilo na mog brata i nezelim da jedan vise neuspe u borbi protiv dopa..
nadam se da ce ovaj put ovaj mladic pobediti...i vi svi..
nadam se da ce ovaj put ovaj mladic pobediti...i vi svi..