Mers..nemoj dušo biti tako tragična...SVAKI narkoman laže...to ti kažem iz iskustva...moj muž je lagao ...ja sam lagala(iako to pre toga nikad nisam radila)...to tako ide...i što se pre sa tim pomiriš-manje ćeš patiti....
Jer čovek na nečemu-nema osećanja za druge,gubi ono ljutsko u sebi...postaješ polako bedna ljuska koja samo gleda kako da nadje dozu za taj dan,i nimalo ti nije bitno što drugi ljudi oko tebe pate...to ni ne primećuješ...ponekad,se javi crv savesti-ali nažalost to jako kratko taje...
Mila,čovek na drogi,i čovek bez nje-SU DVE TOTALNO RAZLIČITE OSOBE...
Vidim da ga voliš,i znam da ti je teško...mogu samo da ti kažem-budi jaka,i dobro razmisli šta želiš od svog života...
kissić
KAKO PREPOZNATI NARKOMANA
hvala ti puno,da volim ga i to jako....samo da je hteo da uradi test odmah...a ne da mi kaze sutra cemo.pitala sam od cega su oci vodene od trave ili heroina..odgovorite mi molim vas...ali tako je dobar i tako ga volim...ovo je bol neopisiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,a sve smo hteli,stan,brak decu sve smo mogli........................................
razumem ja tebe..ali ne pomaže da mučiš sebe takvim mislima(probala!
)
glavu gore i ne nasedaj na njegove pokušaje da te "ofarba"..a činjenica je da smo svi to pokušavali...
oči....možeš li da se setiš kakve su mu zenice bile,široke,ili kao glava čiode?!

glavu gore i ne nasedaj na njegove pokušaje da te "ofarba"..a činjenica je da smo svi to pokušavali...
oči....možeš li da se setiš kakve su mu zenice bile,široke,ili kao glava čiode?!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
pa bile su sitne ali ne bas tako...ma kad nisam izdrzala da se ne ne ljutim i kazem dobro sutra cemo uraditi...popizdecu,ne mogu da dobijem njegovu mamu na telefon da je ubedim da ne dize ruke od njega,da se bori i pomogne.....a sta sad i vredi,da mu je stalo nazvao bi sinoc..jutros..nema ga..a tek to boli.....ma j.. ti ljubav ko je izmisli..pazite ovo ja imam 28 godina i nikad se do sad nisam zaljubila..veza i vezica da ali ovako.......ma nikad i sto me je pozvao...sto??????????ovo pitam samu sebe..
ma i ja to mislim,jer nije dosao sa posla takav....nego je izasao i vratio se..nikad nije takav bio....a stalo mu je znam...nisam ljuta na njega znam sta je bolest..ja sam bila u teskoj depresiji pracena je anksiouznoscu..ja dobro znam sta je psiha i borba sa njom....sad sa na poslu i dalje placem a imam posla..sreca nemam tonera moram da stedim za drugo smenu...a koleginica koja radi u drugoj smeni isto je u svom haosu...nema me ko pokrivati sa poslom...moram da radim jer se ona na mene oslanja.....kad bi mogla da mu pomognem a da nisam sa njim...ja sam jako dobar sagovornik...ja pomazem uvek ljudima ali sam se vama cinila kao neka paranoicna lud...i zamolila bi ne znam sad ko je nesto poput bajonet...da ako ne moze da pomogne nek ne odmaze....
cujte molim vas ovo.pricala mama nesto sa njim jutros a on izjavio da je meni rekao da je uzeo samo da bi ga ostavila na miru...hahha,pa jel on misli da sam ja luda..pa danas mogu da ga testiram..nije proslo ni 24 sata.....i izjave tipa..AKO ME ONA OSTAVI UBICU SE....kaze njegova mama ajde dodji posle posla,a ja kazem ne mogu....ne mogu...i jos kaze da nece ispasti na dobro jer ako mu tata sazna,a on nema takta za to izbice haos...toga se najvise bojim...posvadjace se...ovaj ce jos i od kuce otici,ili i da ne ode...tonuce sve dublje i dublje.........danas je bio miran,pa naravno...proslo je dejstvo..opet ja imam pitanje..kaze mama da je sinos odmah zaspao???jel to moze tako?jaoj dajte neki top u cemu sam ekspert..hehehe
Reći i uraditi...su nažalost dve različite stvari...veruj mu kada to bude i uradio..ako je dop u pitanju,on čini mi se ostaje u organizmu 20-30 dana,i vidi se na testu,...
ne bi bio "miran" (u slučaju da je navučen) ako je dejstvo"prošlo"-jurio bi da nadje dozu za taj dan,jer bi u suprotnom krenula jeza,glavobolja,povraćanje,temperatura,grčenje mišića,nesnosni bolovi
,...pakao u pravom smislu te reči..što zavisi i od količine,načina uzimanja,vrste droge,pa i samog čoveka...zato mi veruj-NE BI NIMALO BIO MIRAN U TOM SLUČAJU.....mislim da se napadi besa,histerije,suicidnih misli i ostalo-ne mogu nazvati mirom...
"Ako me ona ostavi ubiću se"..mila ovo je tipičan način ucene ,...ne kažem da mu možda svašta i ne pada na pamet...ali ovu rečenicu sam i sama čula bezbroj puta,i isto sam se tripovala kao i ti,...ali ne više...proveri koliko novaca troši u toku dana ako možeš...to će ti dosta toga "reći"...
pozz
ne bi bio "miran" (u slučaju da je navučen) ako je dejstvo"prošlo"-jurio bi da nadje dozu za taj dan,jer bi u suprotnom krenula jeza,glavobolja,povraćanje,temperatura,grčenje mišića,nesnosni bolovi
,...pakao u pravom smislu te reči..što zavisi i od količine,načina uzimanja,vrste droge,pa i samog čoveka...zato mi veruj-NE BI NIMALO BIO MIRAN U TOM SLUČAJU.....mislim da se napadi besa,histerije,suicidnih misli i ostalo-ne mogu nazvati mirom...
"Ako me ona ostavi ubiću se"..mila ovo je tipičan način ucene ,...ne kažem da mu možda svašta i ne pada na pamet...ali ovu rečenicu sam i sama čula bezbroj puta,i isto sam se tripovala kao i ti,...ali ne više...proveri koliko novaca troši u toku dana ako možeš...to će ti dosta toga "reći"...
pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip