Moja cupri

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Grof

Re: Moja cupri

Post by Grof »

E neka ide sve u kurac, eto, sa dopom zajedno, pih, vjerujete li da sam sad na posa, znojim se kao kreten jebo te, i cekam 4 sata da odem da se maknem iz frke prije nego dodjem kuci, pih, dajte ljudi,zemljaci,help
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
Grof

Post by Grof »

od prekjuce citam forume, pih, i nisam moga da se ne registrujem i napisem sto mi je sad,pih
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
narcohimno

Post by narcohimno »

i to sto kazes...pih.
Grof

Post by Grof »

sranje u boji,ne znam sto da radim od sebe danas,bas ne znam,ovo mi je jedan od onih dana, kad mi dodje da dignem ruke od svega, al se nadam da ce nedje iskrsnut nekakva kombina da se sredim
rajouno

Post by rajouno »

Kakav sad kombina grofe?
PER ASPERA AD ASTRA...
...iva...

Re:

Post by ...iva... »

Vlado_M wrote:MIslim da bi bilo korisno kad bismo svi prije pisanja posta razmislili 4 umjesto 2 minute o onome o cemu pisemo. Bilo bi manje teksta, ali bi bio kvalitetniji. To kazem nevezano za temu.

Ja sam jedan od onih genijalaca koji su se uvijek smijali obicnom covjeku i obicnom zivotu. O, duvaj ga, obicni mali sjebani nebitni covjece ... Ali, u medjuvremenu sam provalio neke stvari :

Npr. ne mislim da su svakodnevni problemi obicnog covjeka laksi od problema narkomana. Mislim da je potrebno mnogo hrabrosti da se uhvatis u kostac sa tim ciste glave, bez oklopa za emocije u vidu dopa ili cuge ili drugih psihoaktivnih govana. Ja tu hrabrost nisam imao, pa sam se gudrirao. I danas je nemam dovoljno... Narkomanija je izmedju ostalog i bjezanje od odgovornosti. Rusis sve oko sebe, gazis preko leseva, ali fora je da se ne osvrces i ne razmisljas o posljedicama. A kada uzmes da razmisljas - pocinjes da cvilis.

Ne mislim da je obican steretipni zivot obicnog malog sjebanog nebitnog covjeka besmislen. Mislim da moze biti mnogo lijep, daleko ljepsi od strave i uzasa koji narkomanija donosi. Ili, barem 300 puta ima vise smisla od svakodnevnog varanja i ganjanja sema i kljucanja i slicnih gadosti... Jebote, godine prolaze pored tebe, urezuju ti se u lice i savijaju ti kicmu, a ti i dalje nemas nista. I dalje si obicni smrad i parazit i lik sa kojim niko ne zeli da ide na pice jer ces zaspati u stolici ili ga pitati da ti pozajmi cvaju...

Ne mislim da je bilo ko hendikepiran zato sto nema iskustvo koje ja imam. Jebes moje iskustvo. Pisem ga na forumu, za to mi koristi. I moze nekoga nasmijati, ako sam prethodno popio gajbu piva i pricu umotao u sareni papir... Ali kad sam sam i trijezan, mene moje iskustvo zulja. Malo me je sramota sranja koja sam napravio i to.
ljudska ogranicenost mi jos uvjek smeta, pih, i odma provalim kakav je ko, to sam primijetio, dosta je da mu vidim pogled, gestakulaciju, odma znam kakav je, valjda zato sto sam najgore ljudske osobine primijetio kod sebe i drugih dok sam se drogirao, sto znam, pravi sam psihijatar za normalne ljude:)
Arogantan stav. Mislim da povrsno posmatras ljude.

Vlado svaka ti čast... jako lijep i pametan post.. mislim da bi se svi mogli malo zapitati o tome..

GROFE DOBRODOŠAO U NAŠU MALU ZAJEDNICU... :smt006
Grof

Post by Grof »

Odavno sam ja u ovu vasu malu zajednicu, vec osma godina, al sam se sjebo prije pola godine,ne znam sto mi je bilo, i evo me tu sam dje sam, pih, cekam da zavrsim s oslom da se sredim, jer naravno ja sam jedna velika guzica i nista nisam od sinoc ostavio za jutros i vec mi je frka, a ima sam sinoc 4 grama,kuku, sto sam napravio, frka mi je od krize, bojim se, radim se samo da ne bi bio u frku, inace ga nisam zastondira odavno,pih
adam*

Post by adam* »

narcohimno wrote:i to sto kazes...pih.
cucla cucla cuclica
...iva...

Post by ...iva... »

Grof wrote:Odavno sam ja u ovu vasu malu zajednicu, vec osma godina, al sam se sjebo prije pola godine,ne znam sto mi je bilo, i evo me tu sam dje sam, pih, cekam da zavrsim s oslom da se sredim, jer naravno ja sam jedna velika guzica i nista nisam od sinoc ostavio za jutros i vec mi je frka, a ima sam sinoc 4 grama,kuku, sto sam napravio, frka mi je od krize, bojim se, radim se samo da ne bi bio u frku, inace ga nisam zastondira odavno,pih
:oops: :oops: nisam to skužila... da si već bio na forumu.

žao mi je što si se ponovno navukao na sranje... imaš li želje za izlječenjem?
heroinapg

Post by heroinapg »

Drago mi je da su nastale te grupe, Grofe. Tebi?
Welcome i od mene..
Last edited by heroinapg on Tue May 13, 2008 11:53 am, edited 1 time in total.
Post Reply