Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Mala ispravka, nije magarac, u pitanju je tovar, pošto je iz Dalmacije...
Bio sam u Splitu pre tri godine sa još dva ortaka iz Beograda, pošetkom decembra, nismo mogli odoleti, bio je sunčan dan pa smo uleteli u more, ljudi su gledali i nisu mogli da veruju, baš ispod neke Titove vile...Prelep
grad...Sledeće nedelje idem do Sarajeva, tamo isto nisam bio dvadesetak ggodina, jedva čekam...
Tovar je više na dijalektu južnog dijela RH, dok je magarac na standardnom književnom jeziku Republike Hrvatske. Tako da niti si ti falija niti je Zvrkić falila. Oboje je točno.
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Promijenih avatar... U malo realnosti... Tj, prošle stvarnosti... 8)
Ma za mene je to magarac i tacka hahahahhaaha ja za drugo ne znam,ta zivotnja se zove magarac zar ne? A ti chill ne znam koji si avatar imala ali stavi sad neki drugi nije fora da budes bez avatara
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Kod nas u Istri se isto kaze tovar s naglaskom! Sjecam se imali smo mljekaricu koja je masu godina donosila mlijeko u ulici nonama s tovarom. Sad je modernizirana i ima auto
zvrks, do ljeta ima jos dosta vremena? Ok je sto si oprezna do chill mi ne djeluje kao neki psihopata, no imas pravo da si malo oprezna. No, ljudi s mora jesu takvi, otvoreni, domacini, kako se kaze- rado ugoscuju ljude itd. pa ti bijese kod katarinedimedici a ona nije bila ni cista ni bas njen zivot i sredina normalna? Sjecam se prije rata kod nas bi doma dosla cijela rodbina iz Srbije te se nismo mogli u dva stana napraviti da svi mogu spavati nego bi neki spavali na balkonu u lezaljci na sunce hehe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Pa Sunrise ja jesam bila kod kate ali ona je na 20 minuta od mene nije to isto zar ne a i sa njom sam se cula i telefonom,pa i upoznala i nisam isla sama prvi put itd...ne moze se to porediti ona ipak zivi u mom gradu nema to veze sa tim dal je cista ili ne nego sa udaljenosti od moje kuce,cak i da se nesto desi znam gde sam ,znam da se vratim,znam koga cu da zovem...mislim ...mislim da me razumes,ja ne kazem da je chill ovakva ili onava cak je i gotivim ali nije mi svejedno ali otom potom do leta valjda cu steci neko poverenje ko zna...vec sam pocela da se sprijateljujem sa njom ...chill zar ne?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!