Poziv na more :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

chill_out

Post by chill_out »

Evo, par sličkica-da van malo potpalin:

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
zvrky

Post by zvrky »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa magare malo namerno mi to radi hehehehhehhehehhe nisam videla magarca od pre 100 godina kad sam bila na korculi,jojjjj

bebo i kod tebe bi rado dosla ali mislim da je za ada jos rizicno jer si na pocetku ..mislim priznaj da to e bi bio dobar spoj hehehehee
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
saša-ex

Post by saša-ex »

Mala ispravka, nije magarac, u pitanju je tovar, pošto je iz Dalmacije... :)
Bio sam u Splitu pre tri godine sa još dva ortaka iz Beograda, pošetkom decembra, nismo mogli odoleti, bio je sunčan dan pa smo uleteli u more, ljudi su gledali i nisu mogli da veruju, baš ispod neke Titove vile...Prelep
grad...Sledeće nedelje idem do Sarajeva, tamo isto nisam bio dvadesetak ggodina, jedva čekam...
chill_out

Post by chill_out »

Tovar je više na dijalektu južnog dijela RH, dok je magarac na standardnom književnom jeziku Republike Hrvatske. Tako da niti si ti falija niti je Zvrkić falila. Oboje je točno. :-D
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
chill_out

Post by chill_out »

Promijenih avatar... U malo realnosti... Tj, prošle stvarnosti... 8)
sanela

Post by sanela »

chill_out wrote:Promijenih avatar... U malo realnosti... Tj, prošle stvarnosti... 8)
Avatar nije bio u skladu s pravilima foruma, pa je obrisan. Molim te da ubuduće ne stavljaš slične avatare...
chill_out

Post by chill_out »

Ok, sorry... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
zvrky

Post by zvrky »

Ma za mene je to magarac i tacka hahahahhaaha ja za drugo ne znam,ta zivotnja se zove magarac zar ne? A ti chill ne znam koji si avatar imala ali stavi sad neki drugi nije fora da budes bez avatara :-D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Kod nas u Istri se isto kaze tovar s naglaskom! Sjecam se imali smo mljekaricu koja je masu godina donosila mlijeko u ulici nonama s tovarom. Sad je modernizirana i ima auto :-D

zvrks, do ljeta ima jos dosta vremena? Ok je sto si oprezna do chill mi ne djeluje kao neki psihopata, no imas pravo da si malo oprezna. No, ljudi s mora jesu takvi, otvoreni, domacini, kako se kaze- rado ugoscuju ljude itd. pa ti bijese kod katarinedimedici a ona nije bila ni cista ni bas njen zivot i sredina normalna? Sjecam se prije rata kod nas bi doma dosla cijela rodbina iz Srbije te se nismo mogli u dva stana napraviti da svi mogu spavati nego bi neki spavali na balkonu u lezaljci na sunce hehe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Pa Sunrise ja jesam bila kod kate ali ona je na 20 minuta od mene nije to isto zar ne a i sa njom sam se cula i telefonom,pa i upoznala i nisam isla sama prvi put itd...ne moze se to porediti ona ipak zivi u mom gradu nema to veze sa tim dal je cista ili ne nego sa udaljenosti od moje kuce,cak i da se nesto desi znam gde sam ,znam da se vratim,znam koga cu da zovem...mislim ...mislim da me razumes,ja ne kazem da je chill ovakva ili onava cak je i gotivim ali nije mi svejedno ali otom potom do leta valjda cu steci neko poverenje ko zna...vec sam pocela da se sprijateljujem sa njom ...chill zar ne? :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply