POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!
Moderator: sanela
evo i mene marko,drago mi je shto si dogurao dotle za ovo vrijeme !znam da je teshko,al drzi se druze-gledaj da pobedish iz prve.to ce ti popraviti mishljenje o sebi,a i nema nishta lijepo u vracanju heroinu,osim produzavanja agonije i pakla.onda sve jovo nanovo!ljubim te pishiiii
PER ASPERA AD ASTRA...
-
Mozda pomogne
Nisam zavisnik, povremeni uzivalac sam, ali postoje velike sanse da postanem zavisnik sto me veoma plasi.
Analizirajuci moje stanje prethodnih dana, dosao sam do zakljucka da zbog citanja ovih ispovesti sve vise zapadam u depresiju. Meni licno pomaze, to sto pocinjem da se druzim sa pozitivnijim osobama, kojima nije cilj da se urokaju, nego potpuno normalne osobe koje imaju sasvim obicne zivote.
Sto sam vise napolju, depresija me brze pusta. Trcanje ili bilo kakve fizicke aktivnosti mnogo pomazu.
Mozda ces ovo smatrati glupim, ali meni ovo mnogo pomaze. Posto sam poceo osecati neizmernu ljubav prema dopu, a znam da to uopste nije dobro po mene (toliko mi je mozga jos uvek ostalo), osecam i strah od celog sveta pa se trudim da se nekako izvucem makar iz te price. Danas mi je dobar dan, ali mi je ovih dana bilo dno.
A i sto mi rece veceras jedna prijateljica: "Budi jak, niko ne voli beskarakterne osobe, a sa dopom ces to i postati. Manje je bitno sto drugi ljudi ne vole takve osobe, vec sto se vrlo brzo sve srusi i tebi kad uvidis u kakvom si stanju. Ne treba ti to."
Nemoj osudjivati majku, ipak ti je ona majka i zeli najbolje za svoje dete samo sto se nije na pravi nacin suocila sa situacijom i ne uspeva na pravi nacin da ti pomogne.
Dusko Radovic: "Roditelji se zaprepaste kad cuju da im se deca drograju.
Kad su ih poslednji put videli,nisu se drogirala."
Mozda pomogne...
Good luck
Analizirajuci moje stanje prethodnih dana, dosao sam do zakljucka da zbog citanja ovih ispovesti sve vise zapadam u depresiju. Meni licno pomaze, to sto pocinjem da se druzim sa pozitivnijim osobama, kojima nije cilj da se urokaju, nego potpuno normalne osobe koje imaju sasvim obicne zivote.
Sto sam vise napolju, depresija me brze pusta. Trcanje ili bilo kakve fizicke aktivnosti mnogo pomazu.
Mozda ces ovo smatrati glupim, ali meni ovo mnogo pomaze. Posto sam poceo osecati neizmernu ljubav prema dopu, a znam da to uopste nije dobro po mene (toliko mi je mozga jos uvek ostalo), osecam i strah od celog sveta pa se trudim da se nekako izvucem makar iz te price. Danas mi je dobar dan, ali mi je ovih dana bilo dno.
A i sto mi rece veceras jedna prijateljica: "Budi jak, niko ne voli beskarakterne osobe, a sa dopom ces to i postati. Manje je bitno sto drugi ljudi ne vole takve osobe, vec sto se vrlo brzo sve srusi i tebi kad uvidis u kakvom si stanju. Ne treba ti to."
Nemoj osudjivati majku, ipak ti je ona majka i zeli najbolje za svoje dete samo sto se nije na pravi nacin suocila sa situacijom i ne uspeva na pravi nacin da ti pomogne.
Dusko Radovic: "Roditelji se zaprepaste kad cuju da im se deca drograju.
Kad su ih poslednji put videli,nisu se drogirala."
Mozda pomogne...
Good luck
O.K!!!!
Da vam se javim da sam iznenadjujuce o.k.Naime cuo sam se sa docom u vezi kolena i dogovorili smo se za jun jer je zapalio preko na neki faks da spika stuidentima a ja sam tada nejavljajuci se nikome zapalio za lose kod bakice a to je 'divljina milina!!!'.Bakici sam rekao kada sam stigao da ce javiti kevi za desetak dana i tako smo i uradili.Nisam zeleo da mi donose komp,kada je keva dolazila javi mi se pre polaska i ja 'narucim' sta mi treba i to je to.Od tableta nepijem nista i za ovih nepunih dva metra dana sam se popravio 6kg i 200gr.Danas sam morao da dodjem do grada jer imam sudjenje i vi ste jedini kojima se ja javljam!!!
Pozdrav svima i verujte mi da je potebno mnogo volje a ponajvise neopisivo teske borbe sa samim sobom da bi se uopste pocelo a ja sebe smatram pocetnikom u toj borbi jer je dva metra nista u poredjenju sa snagom
!
Pozdrav svima i verujte mi da je potebno mnogo volje a ponajvise neopisivo teske borbe sa samim sobom da bi se uopste pocelo a ja sebe smatram pocetnikom u toj borbi jer je dva metra nista u poredjenju sa snagom

widim sebe u tebi!samo nastawi sa takwom woljom i snagom,i uspjecesh wjeruj mi..ewo meni kraja chetwrtog mjeseca,a mislila sam nikad necu mrdnuti.sad se osjecam puno bolje,ako izoztawim da mi majka ponekad pije krw,swojim cutanjem ,mudrowanjem,pogledima..ali ja znam da po prwi put radim neshto isprawno za sebe,ali 100 posto.rekla sam sebi,necu dozwoliti da me iko ,pa makar i majka (neswjesno) baca u bedak,tako da se ne obaziri sad ni na koga,sad si najbitniji sam sebi!selo lijechi swe,i ja sam bila i ono zelenilo mi je wratilo wolju za ziwotom..drzi se,i chuwaj se
pozzzz
pozzzz
PER ASPERA AD ASTRA...
- Mark_Renton
Kod mene opet isti problem!!!
Dosao sam iz sela u ovaj najsugaviji grad pre par dana jer moram da uradim neke pripreme za operaciju krajem jula.Problem je u tome sto me keva opet po ko zna koji put nemoze da skapira iako pokusavam vec par godina da joj objasnim u cemu je frka kada sam cist par meseci a njoj je jedina sigurnost da mi svakog dana daje blokator iako joj govorim da je to pa takoreci nista.Svi vi koji ste ili koji ste bili u dopu mozete da me razumete.Neide mi se nigde pa po celi dan blejim,nema kinte pa bedak razmisljanja na tu temu,sa kevom sam imao par svadja u zadnjih 10-ak dana jer nemoze da me skapira zbog cega zelim da radim i koliko bi mi znacila neka obaveza,nemoze da skapira koliki mi je bedak da joj trazim kintu za bilo sta jer imam 25godina..... pa nerazume nista a non-stop kenja kako da izbegavam ovog ili onog jer su i dalje na dopu iako sam joj milion puta rekao da svaki moj pocetak pajdanja nema veze nisakim vec da je problem u meni a da ga je ona par puta bukvalno digla iz mrtvih i time mene gurnula u rupu iz koje sam se svaki put sve teze izvlacio.................................
I svaki put sto sam duze cist sve vise razumem samog sebe(ali neopravdavam!!) zbog cega ssam upao u to ali ne razumem kako da se izvucem iz toga jer je sve isto a mozda i gore nego na pocetku....
Kinte niotkuda,podstanari,keva propala u propaloj firmi,bolestine koliko hoces... cale riknuo iako me nikada nije ni video ali cale je cale....pa prezivi normalno!!?????
Nimalo ne razmisljam o pajdanju ali o kinti i ako nezelim moram da razmisljam!!!
Razmisljam da zapalim negde ali ni to nemogu jer svuda za sljaku preko treba kinta za fals sosku......a za normalnu sljaku ovde nesmes biti osudjivan.................
Mozda samog sebe lazem ali mislim da bi mi...nam neki o.k. psiholog pomogao ali ovde takav ne postoji.............
Nemogu vise da tipkam ali sam morao ovo da izbacim iz sebe iako znam da smaram!!!
I svaki put sto sam duze cist sve vise razumem samog sebe(ali neopravdavam!!) zbog cega ssam upao u to ali ne razumem kako da se izvucem iz toga jer je sve isto a mozda i gore nego na pocetku....
Kinte niotkuda,podstanari,keva propala u propaloj firmi,bolestine koliko hoces... cale riknuo iako me nikada nije ni video ali cale je cale....pa prezivi normalno!!?????
Nimalo ne razmisljam o pajdanju ali o kinti i ako nezelim moram da razmisljam!!!
Razmisljam da zapalim negde ali ni to nemogu jer svuda za sljaku preko treba kinta za fals sosku......a za normalnu sljaku ovde nesmes biti osudjivan.................
Mozda samog sebe lazem ali mislim da bi mi...nam neki o.k. psiholog pomogao ali ovde takav ne postoji.............
Nemogu vise da tipkam ali sam morao ovo da izbacim iz sebe iako znam da smaram!!!