Premjestila je nas SANELA zato sto smo mi u posebnoj kutiji jel tako

,znamo se Sanela.Ana kako si sta ima,donro je danas je opet lijepo vrijeme i sta da ti jos kazem biti ce sparno a ja jedva cekam da se DOCEPAM SPLITA,TOG DIVNOG GRADA I LJUDI U NJEMU.Jedva vekam more,odlazak od ovih ljudi ovde i mali ali mali odmor.Jer ja bez Sarajeva mogu 7 dana ali zato 8 moram piti Apače tj.Apaurine.
NS,kako si drug moj,jel se stanje sta popravilo i jesil ista bolje,možel li spavati ,zaista bi volio da se svi mi jednom vidimo na okruklom stolu,da se gledamo ovako i da pričamo.
Yago,druze moj ,pa đe si ti bolan.Nema,te nema pa se javnes,ajde bas mi je drago da si ovde sa nama,žao mi je druga pojma nemas kako mogu prepoznati taj bol gubitka prijatelja ili blizeg svog.
Ne znam sta da vam kazem,ali citam danas ove nase lokalne novine i citan o "Jednom" udruzenju koji nakon 9 god.treba da otvori zajednoci kod nas u BiH.Divno bi to bilo,ali ja ne bi nikad tamo otiso,možda bi otisao na kafu onako

da vidim raju i to je to .Ali ja u "Komunu" 2 god.,pa ne bi makar umro odmah sada.Hehhe,ja bi svasta sada napisao ali necu jer se bojim da me ljudi pograsno ne shvate,jer prije ce ljudi shvatiti ono sto nije tacno a tek onda ono sto jetacno.Teska je istina,ali nakraju ipak izađe na vidjelo.Ljudi puno vas pozdravljam i volim cuvajte mi se-Vas Omar