CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
vreme je lepo,pun grad turista ,stalno neki koncerti i ljetnji festivali...posla ima hvala bogu ..i zaradi se,odnosi sa familijom poboljsani ...Sve nekako zivnulo,a mene cjepa griza savjesti svaki dan i to zbog svega i svacega ..Imam aktivne i bezvoljne periode koji se smenjuju...osjetljiva sam i lako zaplacem ....A vi kako ste??
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
- MarilynManson
Razori me neka praznina.. to mi je usrano najgore..onda neka kretenska gorčina, uznemirenost sa povremenim izljevima bijesa...Ali ta praznina je najgora i ćežnja. Kad me posjeti tuga to mi je prosto ko rođendan..(vjerujte mi i sranje je bolje od te praznine) dobijem neku inspiraciju za mazohizam,pa se mogu bacit u gothic književne vode...ali sve to rijetko...uglavnom to opće nezadovoljstvo svime i želja za bježanjem konstantno nekuda na neke daleke drumove...
I don`t like the drugs, but THE DRUGS LIKE ME!!!
kull sam ja 8)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Pijan, nemocan cekam dan....dodje i taj dan, pomislih, docekao sam ga....a sta sad....
kul sam ja 8)
kul sam ja 8)
ja cijelo vrijeme kao ok ali imam neku ,jbt,kako se kaze,knedlu u grlu,ne dam se ali cini mi se da bi se u sekundi mogla rasplakat a i ispovracat...i tako bude...cisto na pomisao.uzas...
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Da ne otvaram novu temu. Neće me biti u SA narednih 7-10 dana, pa ne znam hoću li imati pristup internetu. Tako da vas molim da se fino ponašate 
Ode Sanela malo da se odmara i sunča tralalalala
Pozdravljam vas sve

Ode Sanela malo da se odmara i sunča tralalalala
Pozdravljam vas sve
Srecan put. 

ajd lijepo nam se provedi, kupaj, suncaj, odmori se malo od nas, civilizcije, net, globalizma i opet posalji eksluzivne fotke, a misevi ce kolo da vode dok gazde nema :drinkers:
- MarilynManson
care hehe...Gile wrote: a misevi ce kolo da vode dok gazde nema :drinkers:
nemoj da se nasekira pa da se vrati, ajd što nas ofiraš nego oćeš i saneli odmor pokvarit... srami se svog stida!

I don`t like the drugs, but THE DRUGS LIKE ME!!!
uzivaj draga
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.