Nesto slicno zivotu...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: Nesto slicno zivotu...

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:Hahahahhha Nato, gluho bilo, Luka mi je brat! :D
Mislila si na Sašu?
Ma tako, puno je tu toga, ima svega i kad tako dugo vagaš šta uraditi - sigurno da tu nešto nije u redu... Znaš ono kad dođe do toga da se prestanete čak i svađati - ono nije ti ama baš nimalo stalo. Ovo je s moje strane.
Iskreno, ne znam jesmo li prekinuli "ono baš" ili nam samo treba odmor.
Neka, polako...

Ju, svašta od mene :D
Izvini, shvatila si šta sam mislila :-D

Negoooo.. Shvatam te sve, od slova do slova, pa zato i pitam ..
Jbga, ako mogu kako pomoći, javi se, znaš mi sve lokacije gde me možeš naći ..
Mda, jaka bih ti ja bila pomoć kad istu situaciju ne znam ni sebi da rešim..
Mogla bih jedino da te podržavam u onim 'ne znam ni sama' frazama,..
Mada opet.. Možda mojih 5,5 godina ipak sadržavaju i malo više..
Ne znam, ako želiš, slobodno mi piši bilo gde ..

Ljubim te puunoooo :)
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
YugoS

Post by YugoS »

Djes' prijo ?!

Pametno je sto si pocela da preispitujes to "stanje" ili sto ti se preispitivanje samo nametnulo.
Dooobro se skontaj jeli neka kriza (sumnjam) ili je ljubav splasnula (vrlo moguce).
Uzimajuci u obzir tvoje godine,bojim se da je ovo drugo.
Kako god,zavlaciti sebe i njega je bolno,ali i bezpotrebno.

:unibrow:
narkoman sam al' najlepsi.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Jebote...
Ne znam jeli do mene ili je svima tako. Svi jebeni kreteni koje sam smatrala prijateljima pokažu se kao zadnje govno. Nekoliko postova unazad sam napisala da mi "najbolji prijatelj treba u zatvor". Nešto što se oteže od predprošlog ljeta, posjedovanje i omogućavanje uživnja, ma nebitno. I to divno slatko stvorenjce je bilo toliko sjebano da sam ja izigravala dadilju i psihijatra, slušala ga kad mu je bilo teško, dolazila u bilo koja doba da ga slušam i da ga nasmjavam. On je i dalje aktivni narkoman i diler mu je moj bivši diler i komšija. (Možda ja previše detalja iznosim ovako javno, ali ustvari zaboli me) Taj diler se loži na mene od ne pamtim kad, obećavao mi je stan u kojem ćemo zajedno živjeti, svoje nabrijano auto, i naravno robe koliko i kad hoću. Jebiga, sve je to divno, krasno i primamljivo za jednu nakačenu curu kakva sam bila. Ali, iako sam to sve htjela - nisam mogla, volim Sašu, vjerovali vi meni ili ne, možda sam neobična narkomanka, ali tako je. A ja sam to što me on simpatizira koristila tako što sam ga nekako natezala da mi daje ogromne pakete, ali sa ga u smislu svega drugog odjebavala. E sad ide glavni dio. Taj moj divni prijatelj mu je rekao da samo ja i Saša prekinuli (i o tome sam vam pisala) i slagao mu da sam se ja opet navukla, da mi je situacija u kurcu, da ću brzo završiti na ulici jer me moji više neće trpiti, a para naravno nemam. I onda su se njih dvojica izdogovarali nešto što ja nisam do kraja saznala, ali predpotavljate svi o čemu se radi. Moj prika će mu mene kao "namjestiti", a ovaj će njega zauzvrat častiti, govno jedno đanersko!!! Ja o tome svemu nisam imala pojma, samo smo se ja i ovaj družili, i tako je diler misio da se teren priprema, ko zna šta mu je ovaj napričao! U međuvremenu smo se ja i Sale pomirili, i tu je postalo gusto. Moj "nesuđeni ljubavnik" je za to saznao, pomislio da ga moj prika zajebaje, da ga ja navlačim za nos, ko će više znati... A da ne govorim kako se moji starci i stara od prike poznaju, i kad je izbila frka (kad je Saša sve saznao) moji su pomislili da sam se opet navukla i da ih sve redom zajebajem!
Izađi i bori se!!
Last edited by AnAna_mo on Wed Nov 25, 2009 5:33 pm, edited 1 time in total.
Potpis.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UKOGjNq9GKk[/youtube]

Šejn

Ja cijeli život sanjam kako odlazim uz rijeku
Starim parobrodom koji vozi sol
I da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav
Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata
Da sam Šejn

Život uz granicu je opasan i tvrd
Nek moje ime ovdje od sad znači pravda
Već čujem priču kako za mnom jaše smrt
Dok jašem crven pored vatri na rubu grada

To je Šejn ...
To je Šejn ...

Starim parobrodom koji vozi skitnice na zapad

Da sam Šejn
Da sam Šejn

Dok živim život koji nisam birao sam
O suhom vjetru s juga moja duša sanja
Ja čujem buku stada, vidim u daljini grad
A tanka slika jave postaje sve tanja

Ja znam da život na granici je opasan i tvrd
Al' moje ime ovdje od sad znači pravda
Na mome sivom konju sada sa mnom jaše smrt
Vodi me tamo gdje me moja davna draga već čeka

Izađi i bori se
U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas
Izađi i bori se
Ulica je prazna, ali s prozora motre na nas
Izađi i bori se
Uzet ću ti život ako ostaneš - uzimam čast.

To je Šejn ...
To je Šejn ...

Starim parobrodom koji vozi sol
Da sam Šejn
Potpis.
darla

Post by darla »

ljudi znaju biti govna i prema vlastitoj mami, bratu, tetki kad su navuceni..zao mi je, znam da je tesko kad te razocara netko koga smatras prijateljem, i jos kojem si toliko pomogla. brinula se i trrudila oko njega..
drago mi je zbog tebe i Sase, mislim drago mi je kad si ti sretna, a ocito s njim jesi sretna..
a znas da se istina uvijek sazna, shvatit ce roditelji vrlo brzo..iako kontam da je grozno kad znas da nisi a oni misle da jesi..jos si i imala prakticki pod nosom a nisi.. ja popizdim kad me se optuzi da sam uzela a nisam, uopce nemam takta pristojno objasnjavat, otjerala bih sve onda u tri p..a znam da tako samo pogorsavam situaciju, al kad se ne mogu smirit..
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Sumnja je prestala jer ja sam rekla da me testiraju, ako treba da idem i na vađenje krvi jer takav test pokazuje šta se uzimalo više vremena unazad. Jedino su ljuti zbog toga, kao šta sam ja imala raditi sa momkom "iz bivšeg društva" (joj što mi je retardiran i iritantan taj izraz bivše društvo) koji se još uvijek drogira. A jebi ga, mogu iskulirat i šta sad! Jebiga, bit će sve u redu, sve će se srediti, ali neki ljudi će i dalje ostati govnari...
Potpis.
Nikajlo

Post by Nikajlo »

bezzan upad, ali,

čista desetka za odabir mjuze!!!!
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Kaaaakva je stvar ta 'Šejn' .. Anči, stvarno se popravljaš :D
Ja je već par dana držim u playlisti u winamp-u i sve je cool..
Veliki pozdrav tebi.. Ljubim te punoooo
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Otac

Post by Otac »

AnAna_mo wrote:Sumnja je prestala jer ja sam rekla da me testiraju, ako treba da idem i na vađenje krvi jer takav test pokazuje šta se uzimalo više vremena unazad. Jedino su ljuti zbog toga, kao šta sam ja imala raditi sa momkom "iz bivšeg društva" (joj što mi je retardiran i iritantan taj izraz bivše društvo) koji se još uvijek drogira. A jebi ga, mogu iskulirat i šta sad! Jebiga, bit će sve u redu, sve će se srediti, ali neki ljudi će i dalje ostati govnari...
Vjerujem da te taj izraz nervira , ali kao roditelj mogu ti reci da se toga najvise plasimo. Sta ce biti kad nam se sin vrati iz komune. Nasa teorija je :ako nastavi sa "starim drustvom" nastavit ce i sa starim navikama. Pomisao na to da ga vidim u gradu sa nekim od prijatelja sa kojima se drogirao tjera mi strah u kosti....Njegovo "staro drustvo" srecem svaki dan na ulici,vise u istom parku i na istoj benzinskoj crpki vec godinama... i on ce ih sretati kad se vrati.....Ima li smisla odseliti se???? Mozda je ovo bolesno, sigurno smi i mi roditelji psihicki "osteceni" nakon dugogodisnjih problema sa djetetom... Kakvo je vase misljenje o tome?
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
Pawa

Post by Pawa »

S jedne strane verujem da sve ima smisla kada je zdravlje u pitanju i da vredi sve pokusati...
Medjutim, postoji i druga strana medalje...
Možda selidba može pomoći u smislu fizičkog udaljavanja od starog društva, ali niko od nas ne može pobeći sam od sebe pa ni ona nije nikakva garancija za uspeh. Koliko sam shvatila, zavisnici se medju sobom jako dobro prepoznaju. Tako da se i u novoj sredini „novo društvo“ može birati po starim navikama.
Mislim da je najbitnije da vaš sin nekako nadje način da starom društvu ukine mesto boravka u svojoj glavi, a kako to (bivši) zavisnici postižu stvarno ne znam. Pretpostavljam, da ako je želja za izlečenjem iskrena i dovoljno jaka, onda se i odluke tog tipa već nekako donesu... Možda i grešim.
Post Reply