Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Zasto ja nisam uzeo spid na festi, a bila je sva prilika? Zato sto ga vise ne smatram sredstvom za "cascenje sebe", vec sredstvom od kojeg bih sutradan bio depresivan, i sredstvom koje bi me moglo vratiti tamo gde nikako ne zelim da se vratim, i sredstvom od kojeg se skupi moj prijatelj u gacama, verovatno ste i vi zene upoznate sa tim sta se muskima desi u gacama od spida, hahahaha. 

Last edited by StopBup on Sun Jun 30, 2019 1:00 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Meni droga nije u glavi uopste,bas cisto razmisljam,sa ove strane,svesna sam dela koji ti i ne razumes,razumeo bi mozda da si imao neke situacije,padove,znao bi o cemu sad ja pricam..Samo sam oprezna,ne zalecem se,ne letim,svesna sam svega..
Jel ti mislis da ja nisam bila u prilici da nesto ne uzmem?Bas o tome i govorim,to ume da bude varljivo,osetis se jakim,mislis da si sebe pobedio..
Pricam iz svojih iskustava,svi smo negde razliciti,uglavnom zelim ti svu srecu i da istrajes..
Jel ti mislis da ja nisam bila u prilici da nesto ne uzmem?Bas o tome i govorim,to ume da bude varljivo,osetis se jakim,mislis da si sebe pobedio..
Pricam iz svojih iskustava,svi smo negde razliciti,uglavnom zelim ti svu srecu i da istrajes..
Zravo društvo, jutros sam ustao sa nekim elanom i nisam ni pomislio da uzmem bup. Kontam da cu i danas uspeti da funkcioniše bez, taman da se organizam izčisti koliko toliko. Znam da nece mnogo za dva dana... Ta opsesija njime me nije spopala valjda i zbog toga sto ga imam u zalihama i ne moram da jurim i trazim. Obično mi veca frka i bude kada ga nemam uopšte.Tada i kada ga nabavim uzmem vise nego sto je i potrebno. Sada kada je tu pri ruci, lakše mu i odolevam. Ujedno to smatram i nekom vrstom treniranja sebe. Kontam sutra kada ustanem i budem trebao na posao da idem, ako i bude frka i mrvica ce mi dici raspolozenje.xxxana wrote: ↑Sun Jun 30, 2019 9:17 am Jurke,ja ne znam zasto ti sebi to radis sad kad si jos rovit?Ok,zelis da vidis kako ce ti biti,kaznjavas se ili sta god,ali sam sebe stavljas u rizik,ali dobro,opet ti poznajes sebe,samo smatram da se mucis bezveze..Aj da prekidas i radis nesto konkretno,ali to iskusavanje sebe,znas dokle moze da te odvede..Vodi racuna..
Xxana znam o čemu pričaš, ali jednostavno zelim da vidim koliko dugo mogu bez. Da produzim granice do te mere da mi on vise ne bude potreba. Stici ce me mozda i frka i sve, ali u tom slučaju se necu odlučiti za bilo sta drugo vec za neki minimum bupa. Kontam da ce mi 0,5 i manje u tom slučaju biti dovoljno posle ove pauze.
Prosto radujem se ovom danu, drugi dan bez ičega posle toliko vremena...

Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Imao sam padove, padove u startu prosla dva nazovi skidanja. I ja tebi zelim svu srecu, i da istrajes. Odoh, nemam sad vremena vise za net, vrcem se kasnije.xxxana wrote: ↑Sun Jun 30, 2019 11:09 am Meni droga nije u glavi uopste,bas cisto razmisljam,sa ove strane,svesna sam dela koji ti i ne razumes,razumeo bi mozda da si imao neke situacije,padove,znao bi o cemu sad ja pricam..Samo sam oprezna,ne zalecem se,ne letim,svesna sam svega..
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Pa dobro,Jurke i to je opet ok,a i bice ti dovoljna i mrvica,kad uhvati apstinencija,ali opet nedovoljno vreme za stabilizaciju,tako da mozes da nastavis sa o,5,pravilno i ostani na tome..
Naravno, nisam ni mislio da to ide bas glatko, da kazem e ja to necu više, puj pike ne važi se sve ono do sada i guram dalje. Znam da je tu i fizikalija i psiha problem veliki. Samo mi imponuje taj mali uspeh, a opet za mene veliki korak. Poenta je da dugo nisam bio bez ičega. Toliko dugo da ne pamtim kako to izgleda. Znam da za dan dva provedenih nazovimo to trezne glave ne mogu dostići taj strejt osjecaj. Ali sam učinio nešto da idem ka tome. Do sada je svaki dan prolazio sa nekim opravdanjem zašto to nesto treba uzeti, a samim tim sam se samo zavaravao. Ovo smatram prvim nekim koracima. Pa i nek se sapletem i padnem, znam da nije prvi put, ali nije ni velika visina. Brzo cu ustati sa saznanjem da nesto ne, a nesto ipak moze...

Opet meni ide na ruku sto se ja nisam čačnuo sa mečim drugim ima tome par godina, ni sam neznam koliko dugo. Tako da znam da opasnost od toga mi ni ne preti. Svo to neko ludilo je daleko iza i od mene. Jedino sto moze da me saplete je bup, a i njega sam sveo za moj pojam na neki minimum. Znam da je i 1mg dosta, ali opet dosta manje od 24, 32mg. I to što sam ga uopšte uzimao u poslednje vreme je samo da mogu da funkcionišem. Na poslu, pred ljudima i sa klincima, porodicom.

Sada bezim malo da vetrim mozak od svega i da se bavim malo porodicom i sobom. Lakše ce se tako izgurati i ovaj dan...

Nisam bas shvatila... ti si odlucio preskakati dane?? A dosao si do 1 mg?Jurke wrote: ↑Sun Jun 30, 2019 11:19 amZravo društvo, jutros sam ustao sa nekim elanom i nisam ni pomislio da uzmem bup. Kontam da cu i danas uspeti da funkcioniše bez, taman da se organizam izčisti koliko toliko. Znam da nece mnogo za dva dana... Ta opsesija njime me nije spopala valjda i zbog toga sto ga imam u zalihama i ne moram da jurim i trazim. Obično mi veca frka i bude kada ga nemam uopšte.Tada i kada ga nabavim uzmem vise nego sto je i potrebno. Sada kada je tu pri ruci, lakše mu i odolevam. Ujedno to smatram i nekom vrstom treniranja sebe. Kontam sutra kada ustanem i budem trebao na posao da idem, ako i bude frka i mrvica ce mi dici raspolozenje.xxxana wrote: ↑Sun Jun 30, 2019 9:17 am Jurke,ja ne znam zasto ti sebi to radis sad kad si jos rovit?Ok,zelis da vidis kako ce ti biti,kaznjavas se ili sta god,ali sam sebe stavljas u rizik,ali dobro,opet ti poznajes sebe,samo smatram da se mucis bezveze..Aj da prekidas i radis nesto konkretno,ali to iskusavanje sebe,znas dokle moze da te odvede..Vodi racuna..
Xxana znam o čemu pričaš, ali jednostavno zelim da vidim koliko dugo mogu bez. Da produzim granice do te mere da mi on vise ne bude potreba. Stici ce me mozda i frka i sve, ali u tom slučaju se necu odlučiti za bilo sta drugo vec za neki minimum bupa. Kontam da ce mi 0,5 i manje u tom slučaju biti dovoljno posle ove pauze.
Prosto radujem se ovom danu, drugi dan bez ičega posle toliko vremena...![]()
1mg mi je bila uobičajena doza vec neko duze vreme da. Par dana sam bio na nesto manji j dozi, a onda opet jedan na 1mg. Danas mi je drugi dan na 0. Nemam obaveze, kuci sa porodicom... Skrenuo sam misli sa bupa uspešno i ne osecam tegobe, osim učestalo mokrenja... Kontam da ujutru nastavim sa 0.5. Ili da guram posao pa kada dodjem, ako osetim bas frku onda uzmem.