Pokusavam da se "ne osecam" jer lakse zivim ako sebe ne pitam svaki trenutak kako mi je.Sada sam zavirio u sebe i moram reci da sam malo "down" jer mi cale ide prekosutra na operaciju srca ,ugradjivace mu trostruki bajpas mislim da se tako zove.Svi u kuci smo malo...Znam da ce biti sve ok,Gospod je sa nama.
Osjećam se............nervozno, pomalo umorno, pomalo razočarano.........
al što bi rekli mi Bosanci: izdržo je Mujo i gore, tako da..............
IDEMO DALJE
Probudio sam se rano u 3.45 ali obzirom da sam zaspao, pošto sam spavao prethodnu noć samo 3,5 sata u 8.30 sinoć očekivano . Napisao sam jedan segment, scenu iz svog života koja i nema mnogo smisla i offtopic je tako da sam je smestio u kontemplacije o besmislu, pravo mesto mislim. Inače je odlično i svaka čast onome ko se setio naziva, možda je moj prijatelj Symon says(ne Hendrix-ova pesma hehehe) ali tu možemo pisati od ozbiljnog do skroz neozbiljnog, od iskrenog do lažnog ili hajde izmišljenog a to je već maštovitost a to već nije laž, to je već MAŠTA
iNAČE od kako sam se probudio razmišljam zašto posle 7 meseci od greške koju sam napravio kada sam pošto me ostavila riba popio 7 doza za 4 dana i od tada više nisam pravio takve greške, jesam kad su mi bili teški dani uvek imao uštedjeno nekih 20 do 30mg zlu ne trebalo, ali nikako nisam pio duplo. Čemu to pa to nije lečenje i oni mi ne daju da idem jednom nedeljno. Ne bih se ljutio zaista ali kad vidim kome su dali onima što ih lažu što lažu psihologa, lažu da imaju posao, lažu da piju terapiju kako je propisano oni piju dva dana duplo a ostale 3 boce rasporede na 5 dana ili čak im ostane jedna boca koju posle 4 dana tegle...ne mogu da verujem. Uvek su me bolele nepravde a naročito što neuropsihijatar moj maltene ništa u vezi mene ne piše u karton. Prvo me je izneverila neću reći slagala kada je trrebalo da predjem na split terapiju po pravilu svi stručnjaci se slažu i oni mnogooo iskusniji od nje da se doza podiže za minimum 20 pa bogami i do 40% ja sam tražuio samo 20 posto i dobio sam nekih 13 i tu je stala svaki dan sam išao mesec dana u centar ni jedan dan osim prvog me niko nije pitao kako si dragane, jel ti dobro ovako, jel ti ugodno, treba li ti drugačiji raspored, više ujutru manje uveče ili obrnuto..ne , ne...i NEEEEE!! Drugi put mi je dok sam bio kod nje pozvala lekara opšte prakse i rekla Draganu je malo bolje ali da mu damo 100mg Zolofta pa da vidimo nekih 3 meseca posle mesec i po ili manje ja dolazim i tražim recept za 100mng kažu ni nema nigde upisano!!?? Kako nema!? ludim a držim se smireno i kažem doktorka opet me nazivate lažovom pošto je rekla kad smo mi rekli 100mg zolofta nikad jel tako? Kad nisam pukao tu i svašta joj rekao pred svima sestrama i osbljem sam rekao:Sedeo sam kod vas pre tri meseca skoro i tada ste mi rekli da vam se obavezno javim čim dodjete sa odmora kada sam se javio pitali ste me Šta ti treba kDragane. Rekoh ništa vi ste mi rekli da zakažem, kad dodjete sa odmora. Jesam li, čudno ne sećam se. Dobro onda poziva u kancelariju Mariju doktora opšte prakse i kaže ono što sam rekao i ne upisuje u karton a ja to nisam video da sam video zamolio bih je da upiše a i to neupisivanje ja ne znam da li sa svima ili samo sa mnom se tako ponaša nonšalantno i dva puta sam je dozivao bukvalno jer se izgubila u daljini pod navodnicima, gledala je kroz prozor i to sam razumeo, možda ima neki problem pa je ispratiao i na posao ili sam joj ja bio dosadan ili je jeednostavno jedva čekala da odem ili me iz nekog razloga ne podnosi. Možda se uvredila što sam dao disk sa prevodom američkih tekstova o split dossingu iz 2010 ali ja sam to zbog sebe nikako nisam imao nameru da je učim, čak sam je i pitao doktorka želite li da vidite možda nešto iz magazina američkih ukoliko niste možda stigli da pogledate ili nije bilo dostupno. Ona je rekla nema problema donesi!!! Izgleda da itekako ima problema! Ne znam ništa drugo mi ne pada na pamet. Da li treba kao jedan da dodjem i da kažem jma ja ću ionako da se ubijem posle rodjendana i ovde ću sve da izlupam šta me jebetze koji kurac!? i pazite možete da me prijavite kad izadjete u 5 moji ste!!! i TAkav je dobio možda i na laž da radi na gradjevini koja ga je videla dva dana. Osim njega ima ih još koji dolaze dva puta pa i tri ali su mene svrstali u grupu onih prodavaca ili sumnjičenih za prodavanja metadona, za uzimanje duplih doza, za preterivanje sa sedativima...hm u lepo društvo su me smestili zaista pola moje depresije je time izazvano. To ću joj reći već smišljam smireno u ponedeljak i ako i dalje ostaje tako reći ću Kseniji da možda više nema potrebe da razgovaramo jer ona najviše priča sa mnom mogla je da kaćže da nemam samoubilačke tendencije da ne pijem metadon u većim količinama nikada nikada je nisam slagao. Uh poludeću, moža bih i posao zadržaop jer da sam jednom nedeljno dobijao snašao bih se da me majka ili otac sačekaju i preuzmu pre posla kad radim popodne ovako su mi našli kad je šef pretresao zamislite u Super Veru šef da pretresa kao nema nikog od obezbedjenja ajde ja ću ili je sumnjičio nekoga za kradju pa je hteo lično. Ne znam uglavnom posle tri nedelje i dva tri dana ja dobih šut kartu!! Ni kad sam počeo da radim i kad je rekla da mi je bolje čak je posle i priznala da verovatno jeste rekla daj mu sto miligrama ali je zaborafvila da kaćže izvini dragane, što sam te nazvala nehotice lažovom ja bih rekao nema problema oprošteno je. Ne počeli su kao u drajzerovoju, sada razumem zašto je onako u drajzerovoj ja sam naivno verovao na početku, kada su svi bili slatki predsretljivi neverovatno. kSvi pacijenti oduševljeni ali meni djavo neda mira ja sam se samo pitao kada će postati kao oni tamo i evo odgovora ‚140 pacijenata je ključna stvar. Dakle i u Drajzerovoj ima stručnjaka ali ljudska reč i toplina ije i tamo nekad b ila a sa povećanjem pacijenata njihvoog broja to se izgubilo tako i ovde. Izgleda da je tako sudjeno. Više ljudi nema porodične atmosfere prelazi prvo u rodjačku pa u odnos dalje rodbine, pa komšiluka pa onda još malo pa stranaca ili ne tako dobrih komšija već onih na zdravo-zdravo. JEBIGA!! Hteo sam i u palmotićevu u besu da idem što još nije isključeno ali hoću prvo sa njom da vidim a Psihologu ću reći izgleda da moji razgovori iskreni sa vama mene sve više udaljavaju od jednom nedeljno dolaska? Ne znam šta je drugo i kakva je prednost šta bojite se da se ne ubijem pa ja to mogu sa dve kutije bensedina i t4ri derapije koje nosim i četvrtu ovde popijem i gotovo završio sam ako je to? Ako je moja nazovi depresija pa ja nisam veseo čovek po prirodi ne radim uplašen sam za egzistenciju keva će raditi još godinu dve i neće više a penzija nikakva pošto je privatno radila a nije uplaćivala bnego preko ćaleta on ima 35000 keva sada preko 60000 e kad ostanemo bez t9oga jedino da nadjem ja za 3000 ali to teško da ide svi daju dvesta evra i onda ćemo se navikavati na skromniji život osim ako ne krenem da otvorim na crno javnu kuću ne trgovanje ljudima nego dam oglas devojke bez makroa ili bilo koga se jave i rade dok hoće slobodne da odu kad hoće imam drugu kuću sa dve sobe i kuhinjom znači tri i kupatilom eto rešenja.Ciničan sam da ali i situacija u kojoj se nalzim je više nego cinična....nek ide sv e u kurac baš sam ljut. Na sebe najviše nije mi ovo sa drogom ni trebalo u životu mogao sam faks da završim i ovako natprosečno inteligentan IQ 126 ne neću da se hvalim time samo kažem ima i inteligentnijih od mene i čak i na ovom sajtu verovatno ali sa mojom elokvencijom i načitanošću mogao sam kao advokata da prodjem fenomenalno kad vidim ko su iz mog razreda advokati, i kako su se izražavli dok odgovaraju samo ja sam za bnjih bio profesor (Baltazar) ali rad je ključna stvar ja kao pametan sam ja ću lako ispit doduše rimsko pravo i jesam spremio za 21 dan i dobio 8 čak je htela i 9 još jedno pitanja ali uz rizik da padne na 7 nisam (h)alav što kažu naša braća bošnjaci ili ti moj narod samo druge veroispovesti. NIje ovo nacionalistički ništa ja zaista smatram bošnjake kao što je Selimović, kao što Kusturica kaže ljudima koji su u teškim vremenima zarad opstanka svog golog i svoje porodice morali promeniti veru a sama Srpska crkva je umnogome kumovala politici nema Srbina bez pravoslavne vere GLUPOST, GLUPOST I GLUPOST!!! E zato su ovi ratovi se i desili jer nigde nije surovije nego medju braćom. Izvinite na digresiji i još jednom drugovi bošnjaci nemojte se vredjati vi ste sada nacija naravno i ja vas priznajem samo sam ukazao na po mom mišljenju, najveroatnije vašu genezu ili nastanak. Ko god se našao uvredjenim ili me nije razumeo izvinjavam mu se i opet nisam hteo ništa nacionalistički čak i nisam nacionalista.