CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
pa si đe Sunrise, nebi te bome dugo...
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
ej Deno, da ne pomislis da se sprdam sa tvojom terapijom...nije mi namjera, samo...sjeti me na par scena, pa ne znam jel mi smjesno il zalosno...
al fakat ne konatm kako sa tom terapijom,mozes uopce nabadat po tastaturi?
@ Wins
@ Wins

ma samo se ti sali, nemam ja neke komplekse i probleme sa egom da bi me nesto moglo pogodit ili da bi me uvrjedilo, dovoljno sam siguran u sebe. bolje to nego da se prepucavamo.selma wrote:ej Deno, da ne pomislis da se sprdam sa tvojom terapijom...nije mi namjera, samo...sjeti me na par scena, pa ne znam jel mi smjesno il zalosno...
@ Wins
znam se ja nasalit na svoj racun nije to nikakav problem.
samo se ti zezaj.
podjeti me na Z, jednom je se zalijepio losim nekim tripom, krenuo iz BL zza Do,nasli ga par dana poslije u Prijedoru bez kompasa u glavi.Tako su ga stavili na psihijatriju neko vrijeme,a kad je uzasao van imao je tu slinu koja je visila niz usta, kosa mu je bila al hedrix,a i brada tu negdje..........puko do bola...
Nekim cudom se poslije sastavio...
a koja je fora sa tim leponeksom u krizi? kao zabijes se i prespavas je..ma...
da,tri dana nije ustao iz kreveta, a jastuk je bio sav mokar od te sline.
nekad mi smjesno na neke scene, a nekad pomislim........koliko je taj covjek puta izvukao zivu glavu, a nista...tuga
Nekim cudom se poslije sastavio...
a koja je fora sa tim leponeksom u krizi? kao zabijes se i prespavas je..ma...
da,tri dana nije ustao iz kreveta, a jastuk je bio sav mokar od te sline.
nekad mi smjesno na neke scene, a nekad pomislim........koliko je taj covjek puta izvukao zivu glavu, a nista...tuga
Pustite čovjeka, ljekar koji mu je propisao navedene lijekove zna zbog čega je to napravio.
Pozdrav
Pozdrav

ne bi ja bas rekla...
ipak nesto ne vjerujem da je Deno bas takav ''bolesnik'' da bi dobio 'vakvu terapiju...
Titula doktora nije garantuje da on dobro radi svoj posao. Bolje da ne kazem kakav doktor radi u metadonskom centru u Doboju; sramota za tu profesiju...
Ne znam zbog cega je konkretnog Deno isao njemu, da li vec ima neku šifru za neki psihićki poremecaj kao posljedicu ili kao i vecina osoba koja se bore sovisnoscu samo da si odradi neku ''terapiju'';...ali opce poznato je, bar u RS, da ni jedan neuropsihijatar ne zeli da radi sa ovisnicima i smatra da je taj posao nesto zadnje u psihijatriji... tako da me uopce nebi iznenadilo ako bi mu dao tu terapiju samo da ga skine sa dnevnog reda.
ipak nesto ne vjerujem da je Deno bas takav ''bolesnik'' da bi dobio 'vakvu terapiju...
Titula doktora nije garantuje da on dobro radi svoj posao. Bolje da ne kazem kakav doktor radi u metadonskom centru u Doboju; sramota za tu profesiju...
Ne znam zbog cega je konkretnog Deno isao njemu, da li vec ima neku šifru za neki psihićki poremecaj kao posljedicu ili kao i vecina osoba koja se bore sovisnoscu samo da si odradi neku ''terapiju'';...ali opce poznato je, bar u RS, da ni jedan neuropsihijatar ne zeli da radi sa ovisnicima i smatra da je taj posao nesto zadnje u psihijatriji... tako da me uopce nebi iznenadilo ako bi mu dao tu terapiju samo da ga skine sa dnevnog reda.
sanela, meni su lekari bili prepisali posle skidanja neku ludacku terapiju. rivotril i largaktil i lamiktal i nipam i tritiko i ne secam se sta jos... puna saka lekova tri puta dnevno. pa kad sam shvatila da ja pod tom terapijom ne mogu da funkcionisem ko zivo bice i da se osecam grozno svakog dana, onda sam se ubedjivala da mi je smanje i ubedjivala se i ubedjivala se i na kraju su popustili. moje je, dakle, iskustvo da oni itekako znaju da preteraju sa lekovima, ako im ti jasno ne kazes - cekajte, ljudi, mogu ja i bez toga.sanela wrote:Pustite čovjeka, ljekar koji mu je propisao navedene lijekove zna zbog čega je to napravio.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Vjerujem da ljekari znaju pretjerati s terapijom, ali na pacijentu je da procijeni da li mu terapija pomaže ili ne. Ako se >>Deno dobro osjeća s terapijom, onda nek je pije... Mi ne znamo koja je njegova dijagnoza, te ne možemo baš imati kompletnu sliku da bismo dali pravi komentar.
Ja sam ovih dana potpuno izgubila glas od iscrpljenosti i puno rada, što mi se znalo i ranije dešavati, ljekar mi je propisao neke tablete protiv alergije (jer je sad vrijeme alergija) iako sam mu ja rekla da nisam alergična. I naravno da ih nisam pila. Cuclam dr.Theiss pastile za grlo, odmaram i šutim
i danas mi je već bolje. Tako da je do pacijenta... Svako zna najbolje za sebe. Treba biti operzan i informisati se o tabletama koje pijemo.
Ja sam ovih dana potpuno izgubila glas od iscrpljenosti i puno rada, što mi se znalo i ranije dešavati, ljekar mi je propisao neke tablete protiv alergije (jer je sad vrijeme alergija) iako sam mu ja rekla da nisam alergična. I naravno da ih nisam pila. Cuclam dr.Theiss pastile za grlo, odmaram i šutim

i TUŽNO I RADOSNO I NERVOZNO I GLUPO
NAJRADIJE BI VRIŠTALA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NAJRADIJE BI VRIŠTALA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
hahahhaha znači,drzi te od juče...
ajmo skupa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ajmo skupa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA