ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Hehe nadam se da necu popiti otkaz vec na prvoj plati :-D Direktor necu nikad da budem jer su to moji tetka i teca tako da ta solucija otpada,a i ne bi ja bas to mesto volela dosta je meni i mesto sefa :D U svakom slucaju sta god bilo meni je dobro,cak i ako dobijem ili dam otkaz opet sam zadovoljna,jedno iskustvovise ne moze da skodi :D cmokaaaaaaaaaaa
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

zwrkitis,what's happening draga :?: kako ide trchkaranje,ima da nabacish boju ludilo, al samo na licu ..osim ako ne pochnesh prije wremena da se skidash u kupaci hahhahahah :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

hahahahhahahhahah bebo bwe pa ja sam i ovako ko cigance i ne volim da se cvarim na suncu,svaku hladovinu dobro iskoristim :-D a trchkaranje ide ide pa stane hahahhahahahha bole noge u pm. Osecam se kao kondukter neki po ceo dan se vozam autobusima hahahahhahahha
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

Zvrks,pa bre gde si ti? nije valjda da tek sada upznajes grad. salim se naravno. '
radujem se svakom tvom danu na poslu,ali iskreno. :)
star

Post by star »

Zvrki nadam se da si ti pravilno shvatila moj post? Sve ostalo je nebitno, samo ti radi!
p.s. Samanta, sada sam pricitala tvoje postove. Mislim da mozes i bolje! Briga me sa kim me mesas ili ne (hvala Pepeljugo), ali ne dozvoljavam da mi iko kalja uspomene na supruga, kojeg ako pomenem NIKADA ne pominjem u negativnom kontekstu, bez obzira na njegovu bolest, ostala su secanja samo na lepe trenutke!
perica

Post by perica »

zvrks,gde si ti? (peti dan te isto pitam,a ti me bas ...)
zvrky

Post by zvrky »

Alo bre sta je vama ,necu bre nikave svadje na mojoj temi,pa zar opet treba da cimam ove ljude da brisu postove???? Svi do jednog clana ovog foruma su dobrodosli na moju temu,ali ni jednom necu dozvoliti da se ovde svadja sta god bilo u pitanju ! Ja bih vas sad zamolila da ubuduce to ne radite na ovoj temi ako je to moguce.
Trenutno je rec o mom novom poslu i eventualnom napredovanju pa bih volela da u tom smeru i nastavi da se krece.
Perice,ti mene svaki dan pitas gde sam hahahahhahhahhah i ja ti uredno svaki dan odgovorim na isto pitanje "tu sam perice" :-D Sad dodjoh sa posla i imam sta da vidim i ovde ste se posvadjali... Ajde voli vas zvrky u nemojte da mi se svadjate :D cmoka
p.s. sledeci put cu traziti da se ovo obrise sa moje ispovesti a mozda cu i sad ...razmislicu...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

ja se nesvadjam.jednostavno je tako.
kako je na poslu?
zvrky

Post by zvrky »

Siper je na poslu zadovoljna sam,danas nisam bila u setnji po gradu tako da je bilo opusteno ali me zato sutra ceka gomilaaaaaaaaaaa papirchina za odneti i doneti :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

nije valjda problem u fizickom razgibavanju.nije ni valjda prolece udarilo u razna mesta!?
Mene ovo prolece ubi! :?
Post Reply