ja sam sportski tip, kockam se jedino kad moram, a mislim da za pozoriste ne moram. pogotovo ne ovde u beogradu. nije ovo ny.sanela wrote:e jbg. sad lelo... pa zna se da za operu postoji dress code.lela wrote:.idem i u operu, i to u trenerci i patikama...
.
ja na operu ne idem, ali znam da nije isto otići u kino i u operu. Kupiš li i kokice kad ideš u operu?
PRICA
Moderator: sanela
Re: PRICA
- SuperSynthetic
da li ovde neko i samnom prica? Ja putujem ujutru u 10 do 6 mi polazi prevoz pa se kockam sav u panici. Ne mogu ni da spavam. Uhhh.... Ma necu ni da nosim dugacke pantalone ni jaknu ni cipele, uhhhh. Nosim i neka poklone u extra kesi kao seljak ....opet kao seljak bas sam iskomplexiran izgleda da cu ispasti seljak. Ma odoh pa sta bude nek bude.... Vracam se prekosutra ili najkasnije u ponedeljak nece valda zima da pocne. Sta ti mislis Lela?
ps. a cigarete su ovde jeftinije a valutu nisam zamenio kuukuuuuu. Odoh necu da mislim spavam navijam sat i odoh. Punjač da ne zaboravim. Kako ti se svideo ovaj zadnji nastavak Lela? 'El se razume ona radnja kao klinac se plezi na prozoru a ja sedim ledjima okrenut njemu, meni se cini da je to malo dramaturški nejasnoi mislim uglovi ko se okrece sta se dogadja. Sta kazes??
ps. a cigarete su ovde jeftinije a valutu nisam zamenio kuukuuuuu. Odoh necu da mislim spavam navijam sat i odoh. Punjač da ne zaboravim. Kako ti se svideo ovaj zadnji nastavak Lela? 'El se razume ona radnja kao klinac se plezi na prozoru a ja sedim ledjima okrenut njemu, meni se cini da je to malo dramaturški nejasnoi mislim uglovi ko se okrece sta se dogadja. Sta kazes??
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
- SuperSynthetic
malo mora da se saceka da pocne pesma.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v1YS_ODnLa0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v1YS_ODnLa0[/youtube]
Last edited by SuperSynthetic on Thu Sep 10, 2009 2:57 am, edited 1 time in total.
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
- PsyTechGirl
Ne bih da budem u svakoj supi mirodjija, ali moram da primetim da se ovde radi o Operi, a ne o pozorišnim predstavama ..lela wrote:ja sam sportski tip, kockam se jedino kad moram, a mislim da za pozoriste ne moram. pogotovo ne ovde u beogradu. nije ovo ny.sanela wrote:e jbg. sad lelo... pa zna se da za operu postoji dress code.lela wrote:.idem i u operu, i to u trenerci i patikama...
.
ja na operu ne idem, ali znam da nije isto otići u kino i u operu. Kupiš li i kokice kad ideš u operu?
Sad možete nastaviti gde ste stali

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- Zona Sumraka
pa jebemu sve i najveci dzidzan zna kad treba da se pristojno obuce, a kada da izgleda kao da je krenuo na pijacu...
doduse, s obzirom na izjavu da se podjednakim uzivanjem slusa i ceca i klasika, ni ne cudi me posebno...
doduse, s obzirom na izjavu da se podjednakim uzivanjem slusa i ceca i klasika, ni ne cudi me posebno...
-
koji biser...dobro je da si rekla ako ikada budem u prilici(a necu,pricamo hipoteticki)da odem na operu,obuci cu sorc i atlet majicu.AnAna_mo wrote:A jebaji ga, na operu u trenerci..to mi je nekulturno i bez ukusa.
Zona Sumraka wrote:pa jebemu sve i najveci dzidzan zna kad treba da se pristojno obuce, a kada da izgleda kao da je krenuo na pijacu...

all that I want is to play